reklama
Ej ja się poszłam umyć a nie spaćjeszcze chwilkę można:-)
i nawet się nie umyję :-)
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Moniko dobrej nocy ;-)
Kasiu uff fajnie, że jeszcze jesteś :-) (brakuje mi tam Ciebie)
Kasiu uff fajnie, że jeszcze jesteś :-) (brakuje mi tam Ciebie)
M
Marzena80
Gość
ja też zmykam... może jutro to powtórzymy?
Monia dobrej nocki!!!
Monia dobrej nocki!!!
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
a to tak ze szczęścia rozumiem,że Nas poznaszi nawet się nie umyję :-)
Okruszku muaaaa;-)
a to tak ze szczęścia rozumiem,że Nas poznasz
Dokładnie!
I z wyrazu buntu na mojego M :-):-):-)
mama Niki
Ewelina
Marzenko -ja też to zaobserwowałam u matysi,Niki to wogóle trzymała się z daleka.Tak jak napisałaś każde w swoją strone.Ja to jak nazłość u siebie mam tylko dom koło domu ,żadnego placu zabaw,musze naginać przez las do parku albo 3km do mamy tam przy każdym bloku jest piaskownica.Powiem Ci że Niki strasznie garnie się do dzieci jak jestem u mamy a widzi je zdaleka to piszczy strasznie i bardzo się cieszy.Takze staram się dużo biegać do mamy czy parku ażeby Niki miałą kontakt z dziećmi.Jak byliśmy z m na basenie to w brodziku zaczepiała wszystkie dzieci.Teraz czekam na muszelke z allegro coby Niki miała swoją piaskownice w ogródku.A tak jak piszesz większe zainteresowanie będzie jak nasze smyki podrosną,pozatym myśle że jak Niki zacznie samodzielnie chodzić to będzie czuła się pewniejsza.Dziś w parku posadziłam ją do piaskownicy-wcześniej tego nie robiłam bo bałam się o bakterie itd,kurcze i siedziały tam małe smyki takie jak Niki to też się odważyłam,nawet fajnie się dziewczynki bawiły foremkami ,pomijając małą zadyme o wiaderko
Mamstud-już mi łatwiej o tym mówić.Dokładnie jechał moplikiem czy jak to tam się mówi,jechał razem z kolegą .Kobieta ich potrąciła autem,brat zmarł tego samego dnia a jego kolega ponad miesiąc po wypadku:-(Także trzeba się cieszyć z tego ,ze ma się rodzeństwo i trzeba je doceniać,ja bardzo teraz żąłuje że sporo czasu z bratem straciliśmy na kłótnie .Ale cóż czasu nie cofniemy.A tak jak mówie dobrze jest jak jest więcej dzieci ,to co moja mama przeszła to nieda się opisać .Depresja,załamanie nerwowe,leczenie dłuższe i oczywiście na proszkach.A jednak miała oparcie we mnie ,a teraz jak jej czasem cięzko to przyjdzie do mnie i odrazu lepiej.Dlatego najlepiej było by mieć tak z 3-je dzieci,różnie w życiu bywa!Dzieci wyjezdzają za granice itd,a rodzice usychają z tęsknoty.
Mamstud-już mi łatwiej o tym mówić.Dokładnie jechał moplikiem czy jak to tam się mówi,jechał razem z kolegą .Kobieta ich potrąciła autem,brat zmarł tego samego dnia a jego kolega ponad miesiąc po wypadku:-(Także trzeba się cieszyć z tego ,ze ma się rodzeństwo i trzeba je doceniać,ja bardzo teraz żąłuje że sporo czasu z bratem straciliśmy na kłótnie .Ale cóż czasu nie cofniemy.A tak jak mówie dobrze jest jak jest więcej dzieci ,to co moja mama przeszła to nieda się opisać .Depresja,załamanie nerwowe,leczenie dłuższe i oczywiście na proszkach.A jednak miała oparcie we mnie ,a teraz jak jej czasem cięzko to przyjdzie do mnie i odrazu lepiej.Dlatego najlepiej było by mieć tak z 3-je dzieci,różnie w życiu bywa!Dzieci wyjezdzają za granice itd,a rodzice usychają z tęsknoty.
Mamstud a podziała taki buntco Ci bidak zrobił...
marzenko spokojnej nocy
kasiu podziała na pewno odstraszająco :-) Co zrobił.... Miał być ok 21, a jakoś go nie zauważyłam obok siebie....
reklama
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Mama Niki tak mi przykro:-(dlaczego dopiero wtedy umiemy docenić coś jak to stracimy:-(
Mamstud może on grzecznie śpi w sypialni, a ty go nie zauważyłaś z tego szczęścia -zajrzyj
Matysia widzę że czytasz zapraszam:-)
Mamstud może on grzecznie śpi w sypialni, a ty go nie zauważyłaś z tego szczęścia -zajrzyj
Matysia widzę że czytasz zapraszam:-)
Ostatnia edycja: