reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mama Niki święte słowa... im mniej dzieci w domu tym bardziej rodzice przeżywają rozstania z nimi... a w życiu różnie bywa - jak piszesz...

Marzena dobrej nocy

Witam się wieczorkiem i co widzę 9 stron do nadrobienia:szok::szok::szok:.jak za starych dobrych czasów.
Dobry wieczór Majóweczki :-)

mamamatysia gratuluję córeczki! :-) Jak się czuje Filip? Niech mu ta wiotkość krtani już minie!!

My jutro wybieramy się tylko z Andrzejkiem na spływ kajakowy. Gdy był jedynakiem poświęcaliśmy mu mnóstwo czasu, teraz każdy dzień czy kilka godzin spędzonych tylko z nim jest świętem - dlatego tak się na ten spływ cieszymy :-) Później będzie ognisko, kiełbaski, pstrąg z grila, mniam :-)
Dziekuję za gratki:-D:-D:-D.Co do wiotkości to jestem z leksza podłamana:-(.
Super wyprawa wam sie zapowiada.chetnie bym sie z Andrzejkiem zamieniła na ten spływ kajakowy i pstraga też:-p

no zapomniałam o zakupach...

kupiłam tylko dwie pary legginsów dla Młodej... kurcze sporo tam tego i jest w czym wybierać, ale ja już się troszkę obkupłam w letnie ciuszki, a tu lata jak nie było tak nie ma. No i potem znowu połowa z metkami zostanie. Postanowiłam podchodzić rozsądnie do sprawy zakupów!
Czyli warto pojechać.W sobota robię nalot na Trzy Stawy;-).
Mmatysiu...gratulacje dla Tosi że trafiła do takiej świetnej rodziny,no i Wam gratuluje nowego członka rodziny,może jakieś foteczki maleństwa:sorry:
Dziękuję.Zdjęciami się pochwale jak malutka troszkę się oswoi nie chce jej od razu dawać po ślepkach lampa błyskową:sorry:
Roxy,ja też tak szalałam przy pierwszym dziecku. Jak szogun będzie miała rodzeństwo to Ci przejdzie.
mi nie przeszło:-D:-D:-D.Pewnie dlatego,ze nie mam córci to stroje moich facetów:-)
Kasiu,przy drugim dziecku korba ustępuje. Chociaż Mmatysia pisała,że u niej się pogłębiło:-D.
Patrz wyżej:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
w zamian mam torcik smietankowo-truskawkowy
Ja też:-D
Mamstud jak byś o Katowice miała zahaczyć:-D to daj znać!!! tylko ja też ten weekend 10-11.07 mam zajęty;-)
Nooooo,super byłoby się spotkać:tak::tak::tak:

Licytujecie się kto później urodził pierwsze dziecko?
To ja nie mogę rywalizować.... miałam 21 lat :-)
Ja też.
c

Mmatysia, a Ty?? umawiałyśmy się na wspólny wypad.... Może zrobimy wielki zlot, co?? ale by było zaj...biście (przepraszam, ale nie mogłam się opanowac :-D)!!!!
Super by było.Jak będziecie znały konkretny termin spotkania dajcie znać postaram się namówić Adasia na wyjazd:-)
Kto wie może i ja przyjadę. Sławek często jezdzi do Krakowa lub Katowic to gdzieś mnie po trasie wyrzuci.:-D
Daj znać kiedy to się zorganizujemy
No Kasiu rzeczywiście doczytałam:-):-):-)

Miałam fajny wieczór po pracowitym dniu.Udało mi się wyrwać do kosmetyczki i jestem wypiękniona:tak::tak::tak: a eMa zagoniłam do prasowania:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Kasia Mamstud-doceniać się docenialiśmy ,ale jak to między rodzeństwem bywa,raz się kocha a raz kłoci i leje:-)Oj teraz to chętnie bym się znim podroczyła i powygłupiała jak za starych dobrych czasów :tak:ech.
ok trzeba zmienić temat coby weselej było;)
i tak fajnie że dziś piszemy bo dawno nie było pogaduch przy winku czy piwku:tak:

Mamamaysia-witaj kochana:-)no to fajnie masz teraz kudłatą dziewczynke w domku:-)tylko muśisz pilnować coby Fifi jej za mocno nie tulił!Czyli też czujesz się jak nowo narodzona po wizycie u kosmetyczki:tak:a jak Filipek już coś lepiej ,antybiotyk zadziałał?

Ostatnia edycja:
kupił odkurzacz niech odkurza:-Dco jeszcze sobie ciekawego kupił?:-D
A co to za godzina na prasowanie,mój musiał by się nieźle narazić aby o tej prasować:cool2:

Odkurzacz kupił ale jego wkład w prace kończy się z chwila włączenia robota on sam odkurza:-D:-D:-D
kupi
A co to za godzina na prasowanie,mój musiał by się nieźle narazić aby o tej prasować:cool2:
Ja prasowałam od 3 do wyjcia do kosmetyczki a on od mojego przyjścia do teraz.Porządek musi być.
Jak mam nad ranem z nim po towar jechac to niech nie marudzi tylko prasuje

Ostatnia edycja:
To słabo pomyślał z tym prasowaniem,mógł sobie gosposię zatrudnić:laugh2: taką 17.... jedni adoptują(Aga pozdrawiam) inni mogą zatrudnić:-D;-)

reklama
Kupił żelazko z generatorem pary to niech prasuje:-D:-D:-D

hahahahhahahha... dobre!!! dlaczego moj M mi takich prezentow nie robi... On w zamian kupil mi PS3... i ... sobie GRA, wrrrr

kurcze... a moje ciasto jednak nie jest do konca zjadliwe... pokusilam sie na kawalek... i uwaga - moj biszkopt chcial mnie zabić!! nosz.... kamień... - ALE I TAK JEST FAJNIE, hahaha

Do góry