reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczyny.
Chciałam zameldować, że jesteśmy już prawie gotowi do wyjazdu (mama kończy się pakować, M jeszcze śpi, ale w ciągu godziny ruszamy :tak:)
Wczoraj zeszło nam do wieczora i do Radomia ruszyliśmy o 19 :zawstydzona/y: A jeszcze tutaj musieliśmy się przepakować.

Trzymajcie kciuki by ta 15 godzinna podróż minęła nam szczęśliwie i spokojnie. No i żeby Lili dała radę.

Buziaki i do napisania po powrocie

MUAAAAAA

reklama
Cześć dziewczyny.
Chciałam zameldować, że jesteśmy już prawie gotowi do wyjazdu (mama kończy się pakować, M jeszcze śpi, ale w ciągu godziny ruszamy :tak:)
Wczoraj zeszło nam do wieczora i do Radomia ruszyliśmy o 19 :zawstydzona/y: A jeszcze tutaj musieliśmy się przepakować.

Trzymajcie kciuki by ta 15 godzinna podróż minęła nam szczęśliwie i spokojnie. No i żeby Lili dała radę.

MUAAAAAA
Trzymajcie się!!! Życzę udanej podróży.

Cześć kobitki.

Jezuuuuuuuuuuuu ile nadrabiania, czy wiecie moze jak poszedl moniqsan egzamin?? My jedziemy w niedziele na kulig nie moge sie doczekac, ale jestem tez wsciekla bo u nas snieg topnieje buziaczki

Moniqsan....Szczęśliwej podróży Wam życze....no i przedewszystkim bawcie się dobrze,wypocznijcie troszke,papatki:-)

Ankzoc....ciesze się że z Majeczką lepiej:tak: Teraz Ty kochana wez się za siebie i podkuruj troszkę:tak:

Nina2003...powodzenia na jutrzejszej rozmowie:tak: Życze Ci abyś dostała tę prace:tak::-)

Moniq - kciuki zaciśnięte!!! Trzymajcie się cieplutko, buziaki :****
już tęsknie....:-(

Nina - oczywiście, za Ciebie też trzymam kciuki - dasz radę (wierzę w Ciebie). Daj znać "PO", co i jak

Cześć dziewczyny.

MUAAAAAA
Dałaś radę:-D:-D:-D.
Udanego urlopu i wracajcie szcześliwie.Buziak.
P.S. Zróbcie dużo zdjęć!

No wrócilismy od szczęsliwych "nowych"dziadków.Toast za nowonarodzoną dzidzię wzniesiony-niestety tatuś nie dojechał nie możne sie rozstać ze swoimi ślicznymi dziewczynami:-) pewnieto opijanie przeciagnie sie do poniedziałku:eek:

reklama
Mmatysia - takich Tatusiów Polska potrzebuje...
Jak sobie przypomnę mojegoMężola po porodzie Jagi.. to mi się przykro robi... Fakt - Jaga urodziła się w sobotę o 00:30 (i On przez cały poród był przy mnie), 2 godzinki pobył z nami, później jak mnie przewieziono na salę - chwilkę ze mną został, i pojechał do domku spać... Przed południem przywiózł mi pare rzeczy... i tyle go widziałam... Na dobrą sprawę zupełnie trzeźwy był we wtorek - jak nas odbierał:confused2::confused2::confused2:

GDZIE JESTEŚCIE??? HALO!!!!

Do góry