mama Niki
Ewelina
Ankozec no niebyło lekko ,niejedna mama mogła by mieć depresje poporodową,Niki to już odrazu po urodzeniu dawała czadu nawet połozne jak chciały czasem pomóc to wymiekały bo też niedawały rady!takze mam dziewczynke z niezłym temperamentem,no ale teraz jest już o niebo lepiej!w nocy czasami wymyśla i krzyczy na cały dom,ale narazie żaden nowy ząbek niewychodzi takze w nocy jest spokuj czasem sama z siebie jestem dumna bo było mi naprawde cięzko -małe doświadczenie bo to pierwsze dzieciątko a dałam sobie rade!Nina ja również życze powodzenia!napewno zdobędziesz tą prace!tylko długo każą czekać na odpowiedź aż tydzień,ja to jestem niecierpliwa :-)a co się dzieje z synusiem?ząbkuje czy coś innego?bo wspomniałaś że środek przeciwbólowy niedziała,oby nic poważnego!moja Niki już śpiunia dostała o21 flaszke to powinna pospać coś dłużej ,bo tak to zawsze cycusia dostaje i w dzień i noc,ale coś ostatnio w dzień niedomaga się cycusia jedynie rano i wieczorkiem to daje flaszke na noc bo boje się czy niedojada czasem,ciekawe za ile się obudzi oby nie prędkobo skonczy mi się laba,ok uciekam bo katar mnie męczy i kiepskie samopoczucie trzeba kłaść się spaćspokojnej przespanej nocy zycze!!!!;-)dobranoc mamusie:-)
Ostatnia edycja: