reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

agakm- jak już wyjdą jej całkiem te 2 to cyknę :-)

a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus :laugh2:

to czekam na foteczki :tak::-):-):-)

wiesz co... Jagoda dolne uzębienie pięknie prezentuje... gorzej z górnymi dziąsełkami...
Po prostu musze ją rozbawic by samodzielnie otworzyła paszczę, i obyło się bez fochów :sorry:

reklama
kochane ja już się pożegnam, bo ja mówią sen jest najlepszym lekarstwem..., więc liczę na to, ze jutro obudzę się zdrowa hahahah :-D:-D (wariatka)

dobranoc- kolorowych snów.......... :happy:

Dobranoc Aniu.
Ja tez się żegnam.Mati wrócił od dziadków struty i jutro czeka mnie wizyta u lekarza:-(.Miski w pogotowiu i pewnie nieprzespana noc:crazy:.
Chociaż spróbuję zasnąć.
Spokojnej nocy.

mamamatysia- oj współczuję :-:)-(, dużo zdróweczka dla Matiego i mnóstwo siły dla Ciebie, bo czeka cię ciężka nocka

teraz już pa, gaszę światełko u siebie ;-):-p pstrykkkkkkk

witam kochane,widze,że jestem ostatnia,Ankozec super suwaczek:tak:no to macie małego wampirka:-)czadersko to wygląda:-)moja Niki ma jak narazie 3ząbki na dole i nic nowego niewidać,zjednej strony dobrze bo jak wspomne sobie te nieprzespane przekrzyczane noce to masakra:tak:także teraz super bo troszke spokoju ;-)a teraz mała zamiast spać to bawi się w najlepsze:(wykąpałam ją a jak skonczyłam to ipojawili sie znajomi M no i wybili nas z rytmu:(chyba jak dla małej zadużo nowych buźiek i wrażeń no i się rozkręciła i nieśpi aż do teraz:(nic uciekam bo trzeba panne wreszcie uspać bo dziś to laba na całego ,dobranoc kochane papa dobrej nocy wszystkim!!!

Aniu, Mmatysiu - dobranoc :***

zdróweczka Wam życzę, oby ta noc była łaskawa dla Matiego, i uzdrowicielska dla Ciebie Aniu (i dla Majeczki także) :***

Mamo Niki - no tak to jest... Późne odwiedziny, posiadówki, wybijają nasze Maluchy z rytmu. Moja Jagodzia w Sylwestra siedziała z nami do 4:00 (po drodze miała drzemkę godzinną)

Ostatnia edycja:
Dobra a mojemu dzieciu nie wiem co Bawi sie i marudzi w łóżeczku :wściekła/y::wściekła/y: pospałam sobie :wściekła/y::wściekła/y:

uuuuuuu, no to piękna Ci sie nocka szykuje...:confused2:
Mam jednak nadzieję, że nie będzie tak źle... :sorry:

ja co chwilę muszę się kłaśc obok Jagi... tez coś jest strasznie niespokojna ... ale usypia za kazdym razem

no i Kobitki - JUSTYNA zdobyła srebro (skopała zakręt... ale i tak jest dobrze...)!!!

reklama
ankzoc- gratuluje zebolka no i wspinania sie malej:)
rozy- super ze tak latwo ci sie udalo odejsc od tej dosc uciazliwej czynnosci , ja tez od ok 2 tyg juz malego na noc nie bujam tylko po jedzonku sam pada mi na lezaczku, czasami puszcze mu na dobitke piosenke jakas i zasypia.. jedynie w dzien jeszcze zdarza sie ze musze go ululuac.. ale ciesze sie ze sam zasypia juz na noc..:)

dziewczyny mam pytanie!!!!! czy ktoras sprzedalawala wozek?? bo ja wlasnie chce ale wysylka strasznie drogo wychodzi ok 200zl.. hmm czy ktoras juz wysylala wozek i ile placiliscie za transport???

Do góry