reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

agakm- jak już wyjdą jej całkiem te 2 to cyknę :-)

a mam do was pytanie czy możecie bez problemu zaglądać do buzi waszym dzieciakom, chodzi mi o zęby, bo jak ja chcę zobaczyć u Mai to mała zaczyna płakać zaciska wargi- jak szajbus :laugh2:

to czekam na foteczki :tak::-):-):-)

wiesz co... Jagoda dolne uzębienie pięknie prezentuje... gorzej z górnymi dziąsełkami...
Po prostu musze ją rozbawic by samodzielnie otworzyła paszczę, i obyło się bez fochów :sorry:

reklama
kochane ja już się pożegnam, bo ja mówią sen jest najlepszym lekarstwem..., więc liczę na to, ze jutro obudzę się zdrowa hahahah :-D:-D (wariatka)

dobranoc- kolorowych snów.......... :happy:

Dobranoc Aniu.
Ja tez się żegnam.Mati wrócił od dziadków struty i jutro czeka mnie wizyta u lekarza:-(.Miski w pogotowiu i pewnie nieprzespana noc:crazy:.
Chociaż spróbuję zasnąć.
Spokojnej nocy.

mamamatysia- oj współczuję :-:)-(, dużo zdróweczka dla Matiego i mnóstwo siły dla Ciebie, bo czeka cię ciężka nocka

teraz już pa, gaszę światełko u siebie ;-):-p pstrykkkkkkk

witam kochane,widze,że jestem ostatnia,Ankozec super suwaczek:tak:no to macie małego wampirka:-)czadersko to wygląda:-)moja Niki ma jak narazie 3ząbki na dole i nic nowego niewidać,zjednej strony dobrze bo jak wspomne sobie te nieprzespane przekrzyczane noce to masakra:tak:także teraz super bo troszke spokoju ;-)a teraz mała zamiast spać to bawi się w najlepsze:(wykąpałam ją a jak skonczyłam to ipojawili sie znajomi M no i wybili nas z rytmu:(chyba jak dla małej zadużo nowych buźiek i wrażeń no i się rozkręciła i nieśpi aż do teraz:(nic uciekam bo trzeba panne wreszcie uspać bo dziś to laba na całego ,dobranoc kochane papa dobrej nocy wszystkim!!!

Aniu, Mmatysiu - dobranoc :***

zdróweczka Wam życzę, oby ta noc była łaskawa dla Matiego, i uzdrowicielska dla Ciebie Aniu (i dla Majeczki także) :***

Mamo Niki - no tak to jest... Późne odwiedziny, posiadówki, wybijają nasze Maluchy z rytmu. Moja Jagodzia w Sylwestra siedziała z nami do 4:00 (po drodze miała drzemkę godzinną)

Ostatnia edycja:
Dobra a mojemu dzieciu nie wiem co Bawi sie i marudzi w łóżeczku :wściekła/y::wściekła/y: pospałam sobie :wściekła/y::wściekła/y:

uuuuuuu, no to piękna Ci sie nocka szykuje...:confused2:
Mam jednak nadzieję, że nie będzie tak źle... :sorry:

ja co chwilę muszę się kłaśc obok Jagi... tez coś jest strasznie niespokojna ... ale usypia za kazdym razem

no i Kobitki - JUSTYNA zdobyła srebro (skopała zakręt... ale i tak jest dobrze...)!!!

reklama
ankzoc- gratuluje zebolka no i wspinania sie malej:)
rozy- super ze tak latwo ci sie udalo odejsc od tej dosc uciazliwej czynnosci , ja tez od ok 2 tyg juz malego na noc nie bujam tylko po jedzonku sam pada mi na lezaczku, czasami puszcze mu na dobitke piosenke jakas i zasypia.. jedynie w dzien jeszcze zdarza sie ze musze go ululuac.. ale ciesze sie ze sam zasypia juz na noc..:)

dziewczyny mam pytanie!!!!! czy ktoras sprzedalawala wozek?? bo ja wlasnie chce ale wysylka strasznie drogo wychodzi ok 200zl.. hmm czy ktoras juz wysylala wozek i ile placiliscie za transport???

Do góry