Witajcie Dziewczynki
Jajku jak mi się miło zrobiło, że o nas pamiętacie
:-) Dziękuję z całego serca, za miłe życzonka ...oby się spełniły ;-)
Barmanko ucałuj Marcelka w piętkę... niech rośnie zdrowo i radośnie ;-)
Confi i Tikanis gratuluję ząbków i pierwszych i kolejnych :-)
Wszystkim Dzieciaczkom i ich Mamusuiom, które mi umknęły |(za co przepraszam) niech żyje się wesoło i zdrowo i bajecznie i ciekawie i w spełnieniu
Aga_k_m no tylko pozazdrościć takiej weny domowej ;-) co prawda, ja też już mam ugotowany obiadek i wyprane...ale mam prasowanko, które leży
i takie tam...które czekają
Pytałaś jak to zrobiłam że Tymek śpi... Otóż on i tak nie śpi
tylko po prostu nie je w nocy cycusia (choć i tyle dobrego). Budzi się na po smoka...a jak mu nie dam, to sie drze
... Najlepszym rozwiązaniem by było, by wyemigrował do swojego pokoiku, no ale musimy poczekać do wiosny, bo nie ogrzewamy tego pokoju ze względów finansowych
:-(
Moniko powodzenia w rodzinie...oby szybko wyszło na prostą :-)
Tikanis no i Kubuś śpi...
oby tak już zostało.
Tsarina jak zdrówko...mam nadzieję, że lepiej
Bohaciefko a co tam u Ciebie...? wszystkiego dobrego dla Twojej Małgosi...spóźnione, ale szczere
Florencjo a próbowałaś swoje Maleństwo po prostu przytulić i nie dać cycusia...Tymek nawet nie zapłakał za cycusiem, po prostu dałam smoka i zasnął jak aniołek. Teraz budzi isę po smoka, ale to łatwiejsze niż karmienie w nocy.
U nas jakoś do przodu...choć kolejny rachunek za prąd też nie był jakiś miły
no ale do przeżycia i chyba porównując u innych nasz był normalny
.
Jestem po poważnej rozmowie z M bo jakoś nam się słabo układały relacje przez ten czas, co tu mnie nie było...więc ograniczyłam necik, by być bliżej niego...ale dopiero wczoraj nam się udało dogadać
Więc dziś szczęśliwa jestem i dobrze mi na sercu....Wierzę bardzo, że teraz już będzie tylko lepiej... Rodzina jest fundamentem...a nasza Miłość na skale budowana, więc z pewnością wszystko idzie ku dobremu.:-) Cudownie, gdy można tak bardzo liczyć na tę drugą osobę... Nie ma rzeczy ważniejszych...
No i muszę kończyć bo Tymek się obudził
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Słońca!!!!!!!!!!!
WIOSNO PRZYBĄDŹ!!!!