reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry mamusie.
Spóźnione za to z wielkim buziakiem życzenia dla Marcelka i Barmanki z okazji wspólnych 9 miesięcy.

Ankzoc-Dużo zdrówka.Przykro mi,że Majkę dopadło choróbsko_Oby szybko wróciła do zdrowia i ty oczywiście też;-)

Confi-Gratki dla kolejnych zębów Damisia:-)

Monika-Oby szybko i pomyślnie rozwiązały sie rodzinne problemy,a ty wróciła na łono majóweczek.

reklama
Ale się moje dziecko rozespało dzisiaj do 9 nadal śpi:szok:.Posprzątałam, obiad ugotowany, ponadrabiałam kilka wątków i czekam:-).

Witam się i ja...

zaraz będę usypiała Jagę.
O 14:30 wybieramy sie z Jagą na miasto, wiec od rana mam motorka w d..pce:tak:;-):-D
Włosy przefarbowane (miodowy bursztyn z Loreal'a), obiadek już naszykowany (kurak ponacierany czym sie da siedzi w lodówce, ziemniaki obrane, warzywa na salatkę pociachane, zupa z wczoraj... no i ciasto kruche tez lezy w lodowce czekajac na swój czas wałkowania (robie dzisiaj Szarlotkę Krzysia - dla mojej mamy).

Moniko - nareszcie się odezwalaś.. I ja Cie o foszka podejrzewalam... ale cierpliwie czekałam i się doczekalam.
Współczuje kłopotów w Rodzinie - mam nadzieje, ze nie są bardzo poważne.

Mamamatysia - czyżbyś już powróciła z górskiego stoku? Opowiadaj jak było

Ankzoc - Kochane - dużo zdróweczka dla całej Rodzinki. Biedna Majeczka... Już drugi tydzień choruje... Buziaki :**************

Tsarina - dziękujemy za życzenia :***

Roxy - a gdzie foteczki w wersji Cleo??:-):-):-)

Witam się i ja...

zaraz będę usypiała Jagę.
O 14:30 wybieramy sie z Jagą na miasto, wiec od rana mam motorka w d..pce:tak:;-):-D
Włosy przefarbowane (miodowy bursztyn z Loreal'a), obiadek już naszykowany (kurak ponacierany czym sie da siedzi w lodówce, ziemniaki obrane, warzywa na salatkę pociachane, zupa z wczoraj... no i ciasto kruche tez lezy w lodowce czekajac na swój czas wałkowania (robie dzisiaj Szarlotkę Krzysia - dla mojej mamy).

Moniko - nareszcie się odezwalaś.. I ja Cie o foszka podejrzewalam... ale cierpliwie czekałam i się doczekalam.
Współczuje kłopotów w Rodzinie - mam nadzieje, ze nie są bardzo poważne.

Mamamatysia - czyżbyś już powróciła z górskiego stoku? Opowiadaj jak było

Ankzoc - Kochane - dużo zdróweczka dla całej Rodzinki. Biedna Majeczka... Już drugi tydzień choruje... Buziaki :**************

Tsarina - dziękujemy za życzenia :***

Roxy - a gdzie foteczki w wersji Cleo??:-):-):-)
Witaj Aga:-)
Widzę,że i ty i Kasia najadłyście się baterii:-)-pogratulować zapału.Ja mam lenia-ale wybaczonego:sorry: z pewnych względów:zawstydzona/y:.
Wypad tylko jednodniowy do ukochanej Istebnej.Śniegu dużo,ludzi umiarkowanie.
Mateusz śmigał na nartach,Filip podsypiał w wózku a my z M spędzaliśmy czas spacerując:-).Potem uroczysty-walentynkowy obiad z przyjaciółmi i do domu.jak sie dzisiaj uda to wrzucę zdj w odpowiedni dział:sorry:

Witaj Aga:-)
Widzę,że i ty i Kasia najadłyście się baterii:-)-pogratulować zapału.Ja mam lenia-ale wybaczonego:sorry: z pewnych względów:zawstydzona/y:.

w końcu dolnoślązaczki ;-):tak::tak::-D
a co do Twojego lenia - już wszystko wiem - zdróweczka Kochana Ci życzę :**********
Postaram się wieczorkiem przytrzymać Ci towarzystwa na forum.

Wypad tylko jednodniowy do ukochanej Istebnej.Śniegu dużo,ludzi umiarkowanie.
Mateusz śmigał na nartach,Filip podsypiał w wózku a my z M spędzaliśmy czas spacerując:-).Potem uroczysty-walentynkowy obiad z przyjaciółmi i do domu.jak sie dzisiaj uda to wrzucę zdj w odpowiedni dział:sorry:

suuuuper!!! już nie mogę się doczekać fotek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
matysia i ja czekam na foteczki:tak:
a ten zapał to zapowiadająca się u nas wiosna mam nadzieję:sorry: znaczy słonko jest i 15 na termometrze w słonku:-D :szok:

a ten zapał to zapowiadająca się u nas wiosna mam nadzieję:sorry: znaczy słonko jest i 15 na termometrze w słonku:-D :szok:

Kasia- no co Ty :-D?? Ja jestem przygotowana na 2 miesiące panującej nam zimy:confused2::confused2:Żałuję, że choinki się pozbyliśmy... ładnie pisanki by na niej wyglądały :-D:-D:-D

ale fakt... tęsknie za ciepełkiem... Brakiem kozaków na nogach i ciepłej kurtki/płaszcza... Potrzebuję slonka na twarzy:sorry: i zapachu zieleni...

Witajcie Dziewczynki :sorry:
Jajku jak mi się miło zrobiło, że o nas pamiętacie :zawstydzona/y::-) Dziękuję z całego serca, za miłe życzonka ...oby się spełniły ;-)
Barmanko ucałuj Marcelka w piętkę... niech rośnie zdrowo i radośnie ;-)
Confi i Tikanis gratuluję ząbków i pierwszych i kolejnych :-)

Wszystkim Dzieciaczkom i ich Mamusuiom, które mi umknęły |(za co przepraszam) niech żyje się wesoło i zdrowo i bajecznie i ciekawie i w spełnieniu :-D

Aga_k_m no tylko pozazdrościć takiej weny domowej ;-) co prawda, ja też już mam ugotowany obiadek i wyprane...ale mam prasowanko, które leży :zawstydzona/y: i takie tam...które czekają :sorry: Pytałaś jak to zrobiłam że Tymek śpi... Otóż on i tak nie śpi :cool: tylko po prostu nie je w nocy cycusia (choć i tyle dobrego). Budzi się na po smoka...a jak mu nie dam, to sie drze :confused2:... Najlepszym rozwiązaniem by było, by wyemigrował do swojego pokoiku, no ale musimy poczekać do wiosny, bo nie ogrzewamy tego pokoju ze względów finansowych :zawstydzona/y::-(
Moniko powodzenia w rodzinie...oby szybko wyszło na prostą :-)
Tikanis no i Kubuś śpi... :tak: oby tak już zostało.
Tsarina jak zdrówko...mam nadzieję, że lepiej :tak:
Bohaciefko a co tam u Ciebie...? wszystkiego dobrego dla Twojej Małgosi...spóźnione, ale szczere :-p
Florencjo a próbowałaś swoje Maleństwo po prostu przytulić i nie dać cycusia...Tymek nawet nie zapłakał za cycusiem, po prostu dałam smoka i zasnął jak aniołek. Teraz budzi isę po smoka, ale to łatwiejsze niż karmienie w nocy.

U nas jakoś do przodu...choć kolejny rachunek za prąd też nie był jakiś miły :confused2: no ale do przeżycia i chyba porównując u innych nasz był normalny :eek:.
Jestem po poważnej rozmowie z M bo jakoś nam się słabo układały relacje przez ten czas, co tu mnie nie było...więc ograniczyłam necik, by być bliżej niego...ale dopiero wczoraj nam się udało dogadać :-p Więc dziś szczęśliwa jestem i dobrze mi na sercu....Wierzę bardzo, że teraz już będzie tylko lepiej... Rodzina jest fundamentem...a nasza Miłość na skale budowana, więc z pewnością wszystko idzie ku dobremu.:-) Cudownie, gdy można tak bardzo liczyć na tę drugą osobę... Nie ma rzeczy ważniejszych... :tak:
No i muszę kończyć bo Tymek się obudził :sorry:
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Słońca!!!!!!!!!!!

WIOSNO PRZYBĄDŹ!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
barmanka, okruszek, aga- dzieki za zyczonka ale musze was rozczarowac ,, kubus nie przesypia mi calych nocek,, zazwyczaj budzi sie ok 4-5 razy,, sa tez lepsze nocki kiedy mudzi sie 2 razy ale zadko.. takze nie ma tak dobrze jak bym chciala ,, jeszcze nie ten czas,,, ale teraz juz wiem ze to zabki..:/

Do góry