reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
barmanka, okruszek, aga- dzieki za zyczonka ale musze was rozczarowac ,, kubus nie przesypia mi calych nocek,, zazwyczaj budzi sie ok 4-5 razy,, sa tez lepsze nocki kiedy mudzi sie 2 razy ale zadko.. takze nie ma tak dobrze jak bym chciala ,, jeszcze nie ten czas,,, ale teraz juz wiem ze to zabki..:/

A to ja zle zrozumiałam czyli u ciebie jak u mnie z tym budzeniem
:wściekła/y:
okruszku jakby Krzysio ssał smoka to może by się udało z tym przytulaniem:tak:

Zapomniałam się przywitac więc witajcie dziewczyny:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka, ja jestem...ale padam z nóg:zawstydzona/y:... młody zrobił nam pobudke o 3, ani pić nie chciał ani jeść:eek:.. do tego nad ranem miałam strasznie głupi sen który sprawił że cały dzień byłam jak osowiała:-:)-( nie wierze w sny ale ten był wyjątkowo idiotyczny...korci mnie by sprawdzić na necie jego znaczenie.. ale nie wiem czy dobrze zrobię :sorry:
no i w pracy dostałam niezbyt miłą wiadomość :confused2: moja menago wraca do pracy, więc ja ma off :-:)-( na jak długo nie wiadomo..kurczę a miałam nadzieję że jeszcze tydzień sobie popracuje, miałabym jakąś extra kaskę dla siebie...a tu dupcia:-(

właśnie przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka która w lipcu bierze ślub, kupowała sukienkę przez internet i prosto z poczty przyszła z nią do mnie :tak::-) więc mogę powiedzieć że jestem pierwszą osobą która widziała sukienkę na żywo :tak::tak::-):-)

zmykam porobić prace domowe :sorry:

nic na razie ,ale czekam;-) jak Gaba już jej zeszło a Andrzejek?
Gaba cała w strupkach, okropnie wygląda, wraca jej apetyt bo od tygodnia praktycznie nie je. Andrzej już wrócił do przedszkola :-)

Florencja dobrze, że noga pod kontrola, na pewno wszystko będzie dobrze!

Dołączyłabym do Was ,ale Damian nie chce zasnąć. Położyłam go do łóżeczka to teraz stoi i gapi się w wyłączony telewizor :confused2:
Przestaję się z nim cackać...niech sam zaśnie. Dobrze ,że nie płacze , jeszcze tego by brakowało.
Może odezwę się potem , klub AA dziś otwarty? ;-)

reklama
Barmanka widzę, że Marcelek nie odpuszcza i daje Wam popalić. Przykro mi z powodu pracy :-(

Confi ja już nauczyłam Gabę samodzielnego zasypiania, było trochę płaczu... Wracaj do nas jak młody zaśnie - ja już piffko popijam :-)

Do góry