reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
barmanka, okruszek, aga- dzieki za zyczonka ale musze was rozczarowac ,, kubus nie przesypia mi calych nocek,, zazwyczaj budzi sie ok 4-5 razy,, sa tez lepsze nocki kiedy mudzi sie 2 razy ale zadko.. takze nie ma tak dobrze jak bym chciala ,, jeszcze nie ten czas,,, ale teraz juz wiem ze to zabki..:/

A to ja zle zrozumiałam czyli u ciebie jak u mnie z tym budzeniem
:wściekła/y:
okruszku jakby Krzysio ssał smoka to może by się udało z tym przytulaniem:tak:

Zapomniałam się przywitac więc witajcie dziewczyny:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka, ja jestem...ale padam z nóg:zawstydzona/y:... młody zrobił nam pobudke o 3, ani pić nie chciał ani jeść:eek:.. do tego nad ranem miałam strasznie głupi sen który sprawił że cały dzień byłam jak osowiała:-:)-( nie wierze w sny ale ten był wyjątkowo idiotyczny...korci mnie by sprawdzić na necie jego znaczenie.. ale nie wiem czy dobrze zrobię :sorry:
no i w pracy dostałam niezbyt miłą wiadomość :confused2: moja menago wraca do pracy, więc ja ma off :-:)-( na jak długo nie wiadomo..kurczę a miałam nadzieję że jeszcze tydzień sobie popracuje, miałabym jakąś extra kaskę dla siebie...a tu dupcia:-(

właśnie przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka która w lipcu bierze ślub, kupowała sukienkę przez internet i prosto z poczty przyszła z nią do mnie :tak::-) więc mogę powiedzieć że jestem pierwszą osobą która widziała sukienkę na żywo :tak::tak::-):-)

zmykam porobić prace domowe :sorry:

nic na razie ,ale czekam;-) jak Gaba już jej zeszło a Andrzejek?
Gaba cała w strupkach, okropnie wygląda, wraca jej apetyt bo od tygodnia praktycznie nie je. Andrzej już wrócił do przedszkola :-)

Florencja dobrze, że noga pod kontrola, na pewno wszystko będzie dobrze!

Dołączyłabym do Was ,ale Damian nie chce zasnąć. Położyłam go do łóżeczka to teraz stoi i gapi się w wyłączony telewizor :confused2:
Przestaję się z nim cackać...niech sam zaśnie. Dobrze ,że nie płacze , jeszcze tego by brakowało.
Może odezwę się potem , klub AA dziś otwarty? ;-)

reklama
Barmanka widzę, że Marcelek nie odpuszcza i daje Wam popalić. Przykro mi z powodu pracy :-(

Confi ja już nauczyłam Gabę samodzielnego zasypiania, było trochę płaczu... Wracaj do nas jak młody zaśnie - ja już piffko popijam :-)

Do góry