reklama
barmanka, okruszek, aga- dzieki za zyczonka ale musze was rozczarowac ,, kubus nie przesypia mi calych nocek,, zazwyczaj budzi sie ok 4-5 razy,, sa tez lepsze nocki kiedy mudzi sie 2 razy ale zadko.. takze nie ma tak dobrze jak bym chciala ,, jeszcze nie ten czas,,, ale teraz juz wiem ze to zabki..:/
A to ja zle zrozumiałam czyli u ciebie jak u mnie z tym budzeniem
okruszku jakby Krzysio ssał smoka to może by się udało z tym przytulaniem
Zapomniałam się przywitac więc witajcie dziewczyny:-)
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
nic na razie ,ale czekam;-) jak Gaba już jej zeszło a Andrzejek?dobry wieczór Majóweczki :-)
Coś dziś się dzieje tu?
Witaj Florencja jak noga córki?
No zrasta się,zrasta...mam nadzieje cala w gipsie tzn.noga za tydzień zdięcie rtg i będzi wiadomo jak długo jeszcze w gipsie posiedzi
dobry wieczór Majóweczki :-)
Coś dziś się dzieje tu?
wiotaj ostatnio straszna posucha tutaj
No właśnie jak tam Gabrysia po ospie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hejka, ja jestem...ale padam z nóg... młody zrobił nam pobudke o 3, ani pić nie chciał ani jeść.. do tego nad ranem miałam strasznie głupi sen który sprawił że cały dzień byłam jak osowiała:--( nie wierze w sny ale ten był wyjątkowo idiotyczny...korci mnie by sprawdzić na necie jego znaczenie.. ale nie wiem czy dobrze zrobię
no i w pracy dostałam niezbyt miłą wiadomość moja menago wraca do pracy, więc ja ma off :--( na jak długo nie wiadomo..kurczę a miałam nadzieję że jeszcze tydzień sobie popracuje, miałabym jakąś extra kaskę dla siebie...a tu dupcia:-(
właśnie przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka która w lipcu bierze ślub, kupowała sukienkę przez internet i prosto z poczty przyszła z nią do mnie :-) więc mogę powiedzieć że jestem pierwszą osobą która widziała sukienkę na żywo :-):-)
zmykam porobić prace domowe
no i w pracy dostałam niezbyt miłą wiadomość moja menago wraca do pracy, więc ja ma off :--( na jak długo nie wiadomo..kurczę a miałam nadzieję że jeszcze tydzień sobie popracuje, miałabym jakąś extra kaskę dla siebie...a tu dupcia:-(
właśnie przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka która w lipcu bierze ślub, kupowała sukienkę przez internet i prosto z poczty przyszła z nią do mnie :-) więc mogę powiedzieć że jestem pierwszą osobą która widziała sukienkę na żywo :-):-)
zmykam porobić prace domowe
Gaba cała w strupkach, okropnie wygląda, wraca jej apetyt bo od tygodnia praktycznie nie je. Andrzej już wrócił do przedszkola :-)nic na razie ,ale czekam;-) jak Gaba już jej zeszło a Andrzejek?
Florencja dobrze, że noga pod kontrola, na pewno wszystko będzie dobrze!
Dołączyłabym do Was ,ale Damian nie chce zasnąć. Położyłam go do łóżeczka to teraz stoi i gapi się w wyłączony telewizor
Przestaję się z nim cackać...niech sam zaśnie. Dobrze ,że nie płacze , jeszcze tego by brakowało.
Może odezwę się potem , klub AA dziś otwarty? ;-)
Przestaję się z nim cackać...niech sam zaśnie. Dobrze ,że nie płacze , jeszcze tego by brakowało.
Może odezwę się potem , klub AA dziś otwarty? ;-)
reklama
Barmanka widzę, że Marcelek nie odpuszcza i daje Wam popalić. Przykro mi z powodu pracy :-(
Confi ja już nauczyłam Gabę samodzielnego zasypiania, było trochę płaczu... Wracaj do nas jak młody zaśnie - ja już piffko popijam :-)
Confi ja już nauczyłam Gabę samodzielnego zasypiania, było trochę płaczu... Wracaj do nas jak młody zaśnie - ja już piffko popijam :-)