reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry mamusie.
Spóźnione za to z wielkim buziakiem życzenia dla Marcelka i Barmanki z okazji wspólnych 9 miesięcy.

Ankzoc-Dużo zdrówka.Przykro mi,że Majkę dopadło choróbsko_Oby szybko wróciła do zdrowia i ty oczywiście też;-)

Confi-Gratki dla kolejnych zębów Damisia:-)

Monika-Oby szybko i pomyślnie rozwiązały sie rodzinne problemy,a ty wróciła na łono majóweczek.

reklama
Ale się moje dziecko rozespało dzisiaj do 9 nadal śpi:szok:.Posprzątałam, obiad ugotowany, ponadrabiałam kilka wątków i czekam:-).

Witam się i ja...

zaraz będę usypiała Jagę.
O 14:30 wybieramy sie z Jagą na miasto, wiec od rana mam motorka w d..pce:tak:;-):-D
Włosy przefarbowane (miodowy bursztyn z Loreal'a), obiadek już naszykowany (kurak ponacierany czym sie da siedzi w lodówce, ziemniaki obrane, warzywa na salatkę pociachane, zupa z wczoraj... no i ciasto kruche tez lezy w lodowce czekajac na swój czas wałkowania (robie dzisiaj Szarlotkę Krzysia - dla mojej mamy).

Moniko - nareszcie się odezwalaś.. I ja Cie o foszka podejrzewalam... ale cierpliwie czekałam i się doczekalam.
Współczuje kłopotów w Rodzinie - mam nadzieje, ze nie są bardzo poważne.

Mamamatysia - czyżbyś już powróciła z górskiego stoku? Opowiadaj jak było

Ankzoc - Kochane - dużo zdróweczka dla całej Rodzinki. Biedna Majeczka... Już drugi tydzień choruje... Buziaki :**************

Tsarina - dziękujemy za życzenia :***

Roxy - a gdzie foteczki w wersji Cleo??:-):-):-)

Witam się i ja...

zaraz będę usypiała Jagę.
O 14:30 wybieramy sie z Jagą na miasto, wiec od rana mam motorka w d..pce:tak:;-):-D
Włosy przefarbowane (miodowy bursztyn z Loreal'a), obiadek już naszykowany (kurak ponacierany czym sie da siedzi w lodówce, ziemniaki obrane, warzywa na salatkę pociachane, zupa z wczoraj... no i ciasto kruche tez lezy w lodowce czekajac na swój czas wałkowania (robie dzisiaj Szarlotkę Krzysia - dla mojej mamy).

Moniko - nareszcie się odezwalaś.. I ja Cie o foszka podejrzewalam... ale cierpliwie czekałam i się doczekalam.
Współczuje kłopotów w Rodzinie - mam nadzieje, ze nie są bardzo poważne.

Mamamatysia - czyżbyś już powróciła z górskiego stoku? Opowiadaj jak było

Ankzoc - Kochane - dużo zdróweczka dla całej Rodzinki. Biedna Majeczka... Już drugi tydzień choruje... Buziaki :**************

Tsarina - dziękujemy za życzenia :***

Roxy - a gdzie foteczki w wersji Cleo??:-):-):-)
Witaj Aga:-)
Widzę,że i ty i Kasia najadłyście się baterii:-)-pogratulować zapału.Ja mam lenia-ale wybaczonego:sorry: z pewnych względów:zawstydzona/y:.
Wypad tylko jednodniowy do ukochanej Istebnej.Śniegu dużo,ludzi umiarkowanie.
Mateusz śmigał na nartach,Filip podsypiał w wózku a my z M spędzaliśmy czas spacerując:-).Potem uroczysty-walentynkowy obiad z przyjaciółmi i do domu.jak sie dzisiaj uda to wrzucę zdj w odpowiedni dział:sorry:

Witaj Aga:-)
Widzę,że i ty i Kasia najadłyście się baterii:-)-pogratulować zapału.Ja mam lenia-ale wybaczonego:sorry: z pewnych względów:zawstydzona/y:.

w końcu dolnoślązaczki ;-):tak::tak::-D
a co do Twojego lenia - już wszystko wiem - zdróweczka Kochana Ci życzę :**********
Postaram się wieczorkiem przytrzymać Ci towarzystwa na forum.

Wypad tylko jednodniowy do ukochanej Istebnej.Śniegu dużo,ludzi umiarkowanie.
Mateusz śmigał na nartach,Filip podsypiał w wózku a my z M spędzaliśmy czas spacerując:-).Potem uroczysty-walentynkowy obiad z przyjaciółmi i do domu.jak sie dzisiaj uda to wrzucę zdj w odpowiedni dział:sorry:

suuuuper!!! już nie mogę się doczekać fotek :-):-):-)

Ostatnia edycja:
matysia i ja czekam na foteczki:tak:
a ten zapał to zapowiadająca się u nas wiosna mam nadzieję:sorry: znaczy słonko jest i 15 na termometrze w słonku:-D :szok:

a ten zapał to zapowiadająca się u nas wiosna mam nadzieję:sorry: znaczy słonko jest i 15 na termometrze w słonku:-D :szok:

Kasia- no co Ty :-D?? Ja jestem przygotowana na 2 miesiące panującej nam zimy:confused2::confused2:Żałuję, że choinki się pozbyliśmy... ładnie pisanki by na niej wyglądały :-D:-D:-D

ale fakt... tęsknie za ciepełkiem... Brakiem kozaków na nogach i ciepłej kurtki/płaszcza... Potrzebuję slonka na twarzy:sorry: i zapachu zieleni...

Witajcie Dziewczynki :sorry:
Jajku jak mi się miło zrobiło, że o nas pamiętacie :zawstydzona/y::-) Dziękuję z całego serca, za miłe życzonka ...oby się spełniły ;-)
Barmanko ucałuj Marcelka w piętkę... niech rośnie zdrowo i radośnie ;-)
Confi i Tikanis gratuluję ząbków i pierwszych i kolejnych :-)

Wszystkim Dzieciaczkom i ich Mamusuiom, które mi umknęły |(za co przepraszam) niech żyje się wesoło i zdrowo i bajecznie i ciekawie i w spełnieniu :-D

Aga_k_m no tylko pozazdrościć takiej weny domowej ;-) co prawda, ja też już mam ugotowany obiadek i wyprane...ale mam prasowanko, które leży :zawstydzona/y: i takie tam...które czekają :sorry: Pytałaś jak to zrobiłam że Tymek śpi... Otóż on i tak nie śpi :cool: tylko po prostu nie je w nocy cycusia (choć i tyle dobrego). Budzi się na po smoka...a jak mu nie dam, to sie drze :confused2:... Najlepszym rozwiązaniem by było, by wyemigrował do swojego pokoiku, no ale musimy poczekać do wiosny, bo nie ogrzewamy tego pokoju ze względów finansowych :zawstydzona/y::-(
Moniko powodzenia w rodzinie...oby szybko wyszło na prostą :-)
Tikanis no i Kubuś śpi... :tak: oby tak już zostało.
Tsarina jak zdrówko...mam nadzieję, że lepiej :tak:
Bohaciefko a co tam u Ciebie...? wszystkiego dobrego dla Twojej Małgosi...spóźnione, ale szczere :-p
Florencjo a próbowałaś swoje Maleństwo po prostu przytulić i nie dać cycusia...Tymek nawet nie zapłakał za cycusiem, po prostu dałam smoka i zasnął jak aniołek. Teraz budzi isę po smoka, ale to łatwiejsze niż karmienie w nocy.

U nas jakoś do przodu...choć kolejny rachunek za prąd też nie był jakiś miły :confused2: no ale do przeżycia i chyba porównując u innych nasz był normalny :eek:.
Jestem po poważnej rozmowie z M bo jakoś nam się słabo układały relacje przez ten czas, co tu mnie nie było...więc ograniczyłam necik, by być bliżej niego...ale dopiero wczoraj nam się udało dogadać :-p Więc dziś szczęśliwa jestem i dobrze mi na sercu....Wierzę bardzo, że teraz już będzie tylko lepiej... Rodzina jest fundamentem...a nasza Miłość na skale budowana, więc z pewnością wszystko idzie ku dobremu.:-) Cudownie, gdy można tak bardzo liczyć na tę drugą osobę... Nie ma rzeczy ważniejszych... :tak:
No i muszę kończyć bo Tymek się obudził :sorry:
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Słońca!!!!!!!!!!!

WIOSNO PRZYBĄDŹ!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
barmanka, okruszek, aga- dzieki za zyczonka ale musze was rozczarowac ,, kubus nie przesypia mi calych nocek,, zazwyczaj budzi sie ok 4-5 razy,, sa tez lepsze nocki kiedy mudzi sie 2 razy ale zadko.. takze nie ma tak dobrze jak bym chciala ,, jeszcze nie ten czas,,, ale teraz juz wiem ze to zabki..:/

Do góry