reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech śliczny uśmiech na Waszych buziach zawsze gości, zdobywania nowych umiejętności, ciekawości świata, bezpiecznych przygód, kolorowych i długich snów
Najlepsze życzenia dla
Roksany * Filipka * Małgosi * Amelii * Alicji * Tymonka * Marcelka
24l1n2q.jpg

reklama
Ponieważ długo mnie nie będzie, wię najszczersze życzenia dla:

* Kubusia * Jagody * Krzysia * Dawidka * Damianka * Czesia * Xaviera * Tomaszka * Miłoszka * (choć w tym miesiącu swięto Was mija, to ja pamiętam) Majeczki * Zosi *

Dużo szczęścia i radości, spokoju i radosnego dorastania... Buziaki!

I6EkhLbLYk5JQRupbB.jpg

Confi....widze że Damianek idzie jak burza z ząbkami:tak: woooww...długo nic a tu już czwarty kiełek w drodze...gratulacje:-)

Dziewczyny gdzie Wy wszystkie jesteście,co tu tak pusto,jak tak dalej będzie to forum pójdzie w zapomnienie:-:)-:)-(

Roxy...w zasadzie albo wyjechane albo wkuwające, albo zawalone robotą, albo niewyspane....itd....no i można zwalić na pore roku...ja mam juz dosyc.....:wściekła/y:
Confi gratulujemy Zęboli....Damianek zaczął na końcu ale z jakim rozmachem

u nas wkoncu wyszly dwa zabki na dole:) nasz czerbatek jeden:) o dziwo juz spi.. oby pospal choc do 5 i oby malo sie razy budzil w nocy:/

tsarina- dzieki

a dla wszystkich dzieciaczkow 9 mc wszytskiego naj:)

my walentynki spedzilismy tak jak zawsze z ta roznica ze ja mezowi dalam serudko czekoladowe a moj mezus powiedzial ze jestem wspaniala zonka i wogole caly dzien co jakis czas mowil mile slowa..:) a moj maz oszczedny w slowach wiec przyjemnie sie slucha takich wyznan:)

u nas wkoncu wyszly dwa zabki na dole:) nasz czerbatek jeden:) o dziwo juz spi.. oby pospal choc do 5 i oby malo sie razy budzil w nocy:/

tsarina- dzieki

a dla wszystkich dzieciaczkow 9 mc wszytskiego naj:)

my walentynki spedzilismy tak jak zawsze z ta roznica ze ja mezowi dalam serudko czekoladowe a moj mezus powiedzial ze jestem wspaniala zonka i wogole caly dzien co jakis czas mowil mile slowa..:) a moj maz oszczedny w slowach wiec przyjemnie sie slucha takich wyznan:)

Dawno mnie nie bylo jak to zrobiłaś,że Kubuś śpi tak ładnie ja też bym tak chciała,a nie co 2,3h się budzi Krzyś do cyca :wściekła/y:

Nina27...dzięki ...poczekaj jak Kasiuli wyjdą zęby to też będą jeden za drugim wyłazić...szczególnie ,że piszesz ,że oznaki już są ;-)

Tsarina dziękujemy za życzonka z wyprzedzeniem :-) miło ,że mimo nieobecności pamiętasz o tym by poczęstować tortem ;-)
zastanawia mnie tylko jedno....czy my mamy jakiegoś Dawidka?:eek: Bo chyba coś mi umknęło...( przepraszam mamę Dawidka oczywiście ) a Czesio? Kto to? Chyba mam zaległości niezłe...:confused2:

Roxy , AgA, Florencja dziękujemy bardzo , ja bardzo się cieszę ze w końcu Damiś nadgonił z tymi zębami , bo już się bałam ze roczek będziemy obchodzić bez zębów :-D

reklama

zastanawia mnie tylko jedno....czy my mamy jakiegoś Dawidka?:eek: Bo chyba coś mi umknęło...( przepraszam mamę Dawidka oczywiście ) a Czesio? Kto to? Chyba mam zaległości niezłe...:confused2:

Dawidek, to synek naszej nowej mamusi na forum, urodził sie tego samego dnia co Iza Mirka, stąd pamiętam:-):-):-) a Czesio? Owca ma Czesia... chyba, że coś pokręciłam...
edit:
p.s. przecież nie pomyliłam Dawidka z Damiankiem, no heloł!!!!

Do góry