reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dużo zdrówka, szczęścia i radości, Niech śliczny uśmiech na Waszych buziach zawsze gości, zdobywania nowych umiejętności, ciekawości świata, bezpiecznych przygód, kolorowych i długich snów
Najlepsze życzenia dla
Roksany * Filipka * Małgosi * Amelii * Alicji * Tymonka * Marcelka
24l1n2q.jpg

reklama
Ponieważ długo mnie nie będzie, wię najszczersze życzenia dla:

* Kubusia * Jagody * Krzysia * Dawidka * Damianka * Czesia * Xaviera * Tomaszka * Miłoszka * (choć w tym miesiącu swięto Was mija, to ja pamiętam) Majeczki * Zosi *

Dużo szczęścia i radości, spokoju i radosnego dorastania... Buziaki!

I6EkhLbLYk5JQRupbB.jpg

Confi....widze że Damianek idzie jak burza z ząbkami:tak: woooww...długo nic a tu już czwarty kiełek w drodze...gratulacje:-)

Dziewczyny gdzie Wy wszystkie jesteście,co tu tak pusto,jak tak dalej będzie to forum pójdzie w zapomnienie:-:)-:)-(

Roxy...w zasadzie albo wyjechane albo wkuwające, albo zawalone robotą, albo niewyspane....itd....no i można zwalić na pore roku...ja mam juz dosyc.....:wściekła/y:
Confi gratulujemy Zęboli....Damianek zaczął na końcu ale z jakim rozmachem

u nas wkoncu wyszly dwa zabki na dole:) nasz czerbatek jeden:) o dziwo juz spi.. oby pospal choc do 5 i oby malo sie razy budzil w nocy:/

tsarina- dzieki

a dla wszystkich dzieciaczkow 9 mc wszytskiego naj:)

my walentynki spedzilismy tak jak zawsze z ta roznica ze ja mezowi dalam serudko czekoladowe a moj mezus powiedzial ze jestem wspaniala zonka i wogole caly dzien co jakis czas mowil mile slowa..:) a moj maz oszczedny w slowach wiec przyjemnie sie slucha takich wyznan:)

u nas wkoncu wyszly dwa zabki na dole:) nasz czerbatek jeden:) o dziwo juz spi.. oby pospal choc do 5 i oby malo sie razy budzil w nocy:/

tsarina- dzieki

a dla wszystkich dzieciaczkow 9 mc wszytskiego naj:)

my walentynki spedzilismy tak jak zawsze z ta roznica ze ja mezowi dalam serudko czekoladowe a moj mezus powiedzial ze jestem wspaniala zonka i wogole caly dzien co jakis czas mowil mile slowa..:) a moj maz oszczedny w slowach wiec przyjemnie sie slucha takich wyznan:)

Dawno mnie nie bylo jak to zrobiłaś,że Kubuś śpi tak ładnie ja też bym tak chciała,a nie co 2,3h się budzi Krzyś do cyca :wściekła/y:

Nina27...dzięki ...poczekaj jak Kasiuli wyjdą zęby to też będą jeden za drugim wyłazić...szczególnie ,że piszesz ,że oznaki już są ;-)

Tsarina dziękujemy za życzonka z wyprzedzeniem :-) miło ,że mimo nieobecności pamiętasz o tym by poczęstować tortem ;-)
zastanawia mnie tylko jedno....czy my mamy jakiegoś Dawidka?:eek: Bo chyba coś mi umknęło...( przepraszam mamę Dawidka oczywiście ) a Czesio? Kto to? Chyba mam zaległości niezłe...:confused2:

Roxy , AgA, Florencja dziękujemy bardzo , ja bardzo się cieszę ze w końcu Damiś nadgonił z tymi zębami , bo już się bałam ze roczek będziemy obchodzić bez zębów :-D

reklama

zastanawia mnie tylko jedno....czy my mamy jakiegoś Dawidka?:eek: Bo chyba coś mi umknęło...( przepraszam mamę Dawidka oczywiście ) a Czesio? Kto to? Chyba mam zaległości niezłe...:confused2:

Dawidek, to synek naszej nowej mamusi na forum, urodził sie tego samego dnia co Iza Mirka, stąd pamiętam:-):-):-) a Czesio? Owca ma Czesia... chyba, że coś pokręciłam...
edit:
p.s. przecież nie pomyliłam Dawidka z Damiankiem, no heloł!!!!

Do góry