reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hejka :-)

roxy, aga, florencja, kasia, confi, nina, tsarina, AgA, kasica, tikanis dzięujemy za życzenia :tak::-):-)

boszz synalek miał spać godzinę temu, a że miał późno drzemkę popołudniową więc adekwatnie chciałam go później położyć spać... niby oki, tylko że ta mała gadzina odkrył uroki wstawania w łóżeczku i trzęsie za szczebelki... :cool::cool: a ja siedzę jak na szpilkach, bo wiadomo co takiemu do łebka wpadnie? :sorry: jak ja tęsknię za czasami kiedy on miał 2 miesiące :zawstydzona/y::tak::-D

tikanis, wow no w końcu doczekaliście się ząbków :tak: może teraz Kubuś będzie ładnie spał w nocy...;-):tak::tak:

p.s. przecież nie pomyliłam Dawidka z Damiankiem, no heloł!!!!
hahaha dobre :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Dzień Dobry kochane mamusie u nas szpital na maxa :-:)-:)-(. Byłam wczoraj z Mają u lekarza okazało się, że ma zapalenie oskrzeli, oczywiście dostała już antybiotyk, żeby było tego mało ja też się rozchorowałam, no i do końca tygodnia musiałam wziąść opiekę na małą, bo i tak nie miałby kto z nia siedzieć, dziadek wyjechał, babcia się rozchorowała, a dziś jak zadzowniłam do męża do pracy powiedział, że też go rozkłada choróbsko - robi się coraz ciekawiej :confused2::confused2::confused2:.
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale mam nadzieję, że rozumiecie moją sytuację.:sorry:

Spóźnione życzenia dla Marcelka, rośnij zdrowo maluszku :-):-):-)

Dawidek, to synek naszej nowej mamusi na forum, urodził sie tego samego dnia co Iza Mirka, stąd pamiętam:-):-):-) a Czesio? Owca ma Czesia... chyba, że coś pokręciłam...
edit:
p.s. przecież nie pomyliłam Dawidka z Damiankiem, no heloł!!!!
a no w takim razie przeoczyłam fakt ,iż mamy Dawidka :zawstydzona/y::sorry:
jednak Owca ma Wiktorka a nie Czesia :-p wiedziałam,że mi się coś nie zgadza. No i nigdy nie podjrzewałabym Cię o pomyłke...Damianek jest jeden w swoim rodzaju :-)

Aniu bidulko trzymajcie się i zdrowiejcie szybko. Uściski dla Majeczki

no i ja biję się w pierś i składam Mamstud spóźnione zyczenia urodzinowe...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przepraszam ,że dopiero teraz ale w pracy ciężko mi się czasem skupić bo miliony rzeczy odwraca moją uwagę. Tak więc spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze, szczęścia , miłości pociechy z dzieci ...i męża ;-) no i spełnienia marzeń
ok6hko.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka Iaseczki!!! Ja zyję aIe mam troszkę kłopotów w swojej rodzinie. Jak tyIko się z nim i uporam to wracam na łono majówek.Czytam forum aIe jakos nie mogę złapać weny żeby coś napisać.

Pozdrawiam kochane!!!:tak:

Hejka Iaseczki!!! Ja zyję aIe mam troszkę kłopotów w swojej rodzinie. Jak tyIko się z nim i uporam to wracam na łono majówek.Czytam forum aIe jakos nie mogę złapać weny żeby coś napisać.

Pozdrawiam kochane!!!:tak:

reklama
Do góry