reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

A powiedzcie mi dziewczynki o co chodzi z tymi ustami murzyńskimi?
Bo ja od kilku tygodni, może nawet miesięcy budzę się z takimi :tak:
Dziś natomiast ten obrzęk mi nie zszedł jak zwykle :sorry:
Tylko czy ten objaw występuje na 3 dni, czy na 2 tygodnie przed porodem???
Bo to znacząca różnica ;-)

reklama
a ja właśnie wróciłam z imprezki :sorry: urodziny kolegi. tradycyjnie byłam sama - bo mąż w pracy :-( ciesze się że poszłam bo to chyba był ostatni dzwonek by zobaczyć wszystkich znajomych razem...

byliśmy dziś w sklepie i kupiliśmy kg gipsu :-) :-) :-) ale się cieszeeee! myślę że na próbę rozrobię go troszkę i zrobię odbicie własnej dłoni, by zobaczyć jak się to robi :tak: a i jeszcze plakatówki kupiłam :-p
oboje z mężem będziemy bawić się w artystów :laugh2:

Maja33, Madzia, Velvet, Paula7 wielkie gratulacje!!!
Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam, bo się lekko pogubiłam nadrabiając Was dzisiaj.

Ula i Tobie jeszcze raz gratulacje! Dlaczego nie poczekałaś na mnie???

Ja melduje sie 2w1 , dosłownie cisza i moja mała ma mnie w d....,nic sie nie słucha od początku .No tylko klapsa na tyłek !!!A termin na wtorek:wściekła/y:, uparta jak ojciec.Swoją drogą mąż ma urodziny 5maja a synek 10 maja:szok: a ona co wybierze?Może grudzień!~!
Dziewczyny , ale wysyp nam sie zrobił dzidziusiów a ja zaraz doła złapie bo niejedna termin po mnie miała:zawstydzona/y:.Ide beczeć do konta !!!
Anula Kochana, a co ja mam powiedzieć? Ja mam termin na dziś... A tu nic... Cisza... W takm tempie to ja czerwcówkom zostanę. W poniedziałek po południu jadę do szpitala na badania. Już się nie mogę doczekać. Może coś się dowiem. Doła mam strasznego...

Hej majoweczki :-)
Zajrzalam tylko na chwile bo probuje was nadrobic ale tutaj taki ruch ze musiala bym poswiecic kilka dni na czytanie :-) czekalam na info o rozpakowanych w innym w watku a tam cisza, az sie zastanawialam co sie dzieje a tutaj istny wysyp :-) GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiscie czekamy dziewczynki na opisy porodow jak tylko bedziecie mialy chwilke :-)

joann- tak kochana to dzieki szablonowi i cukier puder.. a ciasto to dokladnie murzynek,, nastepnym razem przekroje je na pol i dam sniezki..:):happy: a ty tez niezle szalejesz ,, jablecznik to cos co moj maz lubi ale ja nie umiem robic:baffled::sorry:

alez sie posypaly majowe dzieciaczki.
Gratuluje kochane dziewczyny!!!
Wszystkim zycze wszystkiego naj najlepszego i jeszcze raz gratuluje zdrowych i pieknych dzieciaczkow!

reklama
Dzień Dobry WSZYSTKIE MAJÓWECZKI

Tym razem nikt mnie chyba ze wstawaniem nie pobije :-D:-D Śpioszki :-D:-D:-D
Ale obudził mnie ból w podbrzuszu (taki jak na okres) i spać nie mogę tylko się męczę:baffled:

Czy któraś też tak ma?
Bo mnie on już wykańcza, wczoraj cały dzień a teraz jeszcze z łóżka mnie zwala :baffled:
:-)

Do góry