reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dzień dobry majóweczki !!!

my już jesteśmy w domku:-D Filipek narazie jest grzeczniutki :tak: ale zobaczymy co będzie w nocy ...

Żółtaczka nas przetrzymała jeden dzień dłużej w szpitalu ale najważniejsze, że już ją zwalczyliśmy i jesteśmy wszyscy razem:tak:

niestety nie nadrobię Was kochane majóweczki ...nie ma szans tyle postów...

napiszę krótko:

dziekujemy za wszzzzzystkie gratulacje i miłe słowa !!!!

Gratuluję również nowo rozpakowanym mamuśkom !!!! i trzymam kciuki za te czekające na swoją kolej :tak:!!!!

No pięknie, widzę, że mamy niezły wysyp. Majóweczki zaczynają się rozpakowywać i co jedna to bardziej ekspresowa, może pozostałym też się tak poszczęści :-)
W każdym razie GRATULACJE OGROMNE DLA WSZYSTKICH!!!

A i dziewczyny, nie przejmujcie się, bo mój mąż też potwornie działa mi na nerwy. Czasem to dosłownie jakby go coś opętało, na dokuczanie i jakieś głupie żarty mu się zbiera, a momentami to mnie po prostu samym sobą wkurza... Widać hormony nam szaleją, dziewczynki :-)

Wiecie, mój organizm chyba zaczyna się oczyszczać, bo od jakiegoś czasu wyrzucam z siebie praktycznie wszystko co zjem. Po każdym posiłku wędruję na kibelek. Już zapomniałam co to znaczy mieć zaparcia, bo jest ze mną teraz odwrotnie. Oby to coś zwiastowało....

P.S Zauważyłam, że nie tylko ja będę mieć Filipka :-)

Wielkie gratulacje dla rozpakowanych !!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Ja melduje sie 2w1 , dosłownie cisza i moja mała ma mnie w d....,nic sie nie słucha od początku .No tylko klapsa na tyłek !!!A termin na wtorek:wściekła/y:, uparta jak ojciec.Swoją drogą mąż ma urodziny 5maja a synek 10 maja:szok: a ona co wybierze?Może grudzień!~!
Dziewczyny , ale wysyp nam sie zrobił dzidziusiów a ja zaraz doła złapie bo niejedna termin po mnie miała:zawstydzona/y:.Ide beczeć do konta !!!

a ja dzis mialam bardzo pracowity dzien, od rana na nogach.. do cc jeszcze 19 dni a mi z kazdym dniem coraz ciezej sie poruszac a te spodnie ciazowe zaczynaja mnie juz uciskac w podbrzuszu i najchetniej wtedy bym je zdjela nawet na srodku rynku ...:-D
ale kupilam wkoncu kwiaty na balkon plus dla malego smoczek z nuka antykolkowy i butelke z lovi tez jakas antykolkowa ktora moze tez sluzyc jako pojemniczek na pokarm:) plus mezus wymyslil naklejki ale one srednio mi sie podobaja ale niech dziecko sie cieszy:-D
plus zrobilam obiad i ciasto.. efekty zaraz wam wkleje..:happy:

Załączniki

• ciasto 1.jpg
    ciasto 1.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 30
  • ciasto 2.jpg
    ciasto 2.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 31
  • pszczolka.jpg
    pszczolka.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 29
  • ptaszek.jpg
    ptaszek.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 31
hmmmm Tikanis ciasto wyglada smakowicie....
i ja gratuluje tym rozpakowanym... dawno nie zagladalam i zeby nadrobic wszystko to bym muisala caly dzien tutaj siedziec i czytac.... wy tu macie niesamowity ruch.... ja tez jeszcze w dwupaku.... no ale mysle ze na dniach jakos powinno sie cosik wydazyc... niunka sie coraz mniej rusza i brzuch mam juz tAk opadniety ze niedlugo o podloge zacznie szorowac hihiih
milej reszty dnia wam zycze majoweczki :)

Wszystkie rozpakowane mamusie prosze zeby opisaly swoj porod bo jestem ciekawa jak one wygladały;)a szczegolnie interesuje mnie jak wygdał poród mai33 w domku. Oczywiscie jak znajda chwile czasu. Wczoraj czytałam opisy porodów kwietniówek i fajnie mi sie czytało az w nocy z tego czytania snił mi sie swój.

reklama
Tikanis - widzę, że ciasto to niemal dzieło sztuki. To jest cukier puder sypany przez szablon? Ja kiedyś na wigilię robiąc w-z -kę zrobiłam szablon choinki i sypałam przez niego kawę rozpuszczalną.. Ślicznie wyglądało bo na każdym kawałku była choinka :-) To Twoje to murzynek? Dobrze widzę? <mniam> ślinka cieknie.. :-p
Też dziś robiłam ciacho.. W sumie to mój mąż robił -> drożdżowe, a ja tylko jabłka obrałam i pokroiłam :-D właśnie się studzi :happy:
Wszystkie rozpakowane mamusie prosze zeby opisaly swoj porod bo jestem ciekawa jak one wygladały;)a szczegolnie interesuje mnie jak wygdał poród mai33 w domku. Oczywiscie jak znajda chwile czasu. Wczoraj czytałam opisy porodów kwietniówek i fajnie mi sie czytało az w nocy z tego czytania snił mi sie swój.
Też czekam z utęsknieniem na Wasze opisy. Byłoby miło gdyby w wolnej chwili pełnoprawne już - MAMUSIE zechciały się z nami podzielić tymi przeżyciami :rofl2:

Do góry