reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzwoniłam do swojego doktora, ten kazł mi nalać ciepłej wody do wanny i poleżeć, może mi przejdą, a jak nie to do szpitala........:szok: oby nie było to konieczne

Pozdrawiam Majówki i mykam do wanienki

Witam wszystkie ciężarówki i serdecznie gratuluję rozpakowanym :-)
Ja dosłownie na chwilę . Właśnie wróciłam ze szpitala :-D:-D:-D
30 kwietnia 2009r. o godz. 5:55 swoimi własnymi siłami w niecałe dwie godziny urodziłam synka z wagą 3500 g i wzrostem 59 cm :-D:-D:-D:-D:-D
Cały personel na czele z położną bardzo sympatyczny, wyrozumiały i niesamowicie pomocny. I to bez żadnego wcześniejszego umawiania się, po prostu tak mi się szczęśliwie trafiło :-)
Idę do malucha ;-):rofl2::-D:-) papapapa

Velvet
- GRATULUJĘ!!!

Widzę, że każda kolejna majówka coraz to krócej rodzi :szok: Super! :rofl2:

Witam ja tylko na chwilke...
urodzilam corcie 30.04.2009 o godzinie 23.30
silami natury...
dzis wlasnie wyszlam ze szpitala...
waga 2800... 50 cm...
Natasha....

bylo ciezko... pozdrawiam wszystkie kobitki...:-)

madzia, velvet, paula, maja- ale sie posypalo... gratulacje dziewczynki:-) maja dla ciebie podwojne bo rodzilas w domku:-D teraz dopeiro zacznie sie ten wor z dzieciaczkami otwierac,, ja rodze za 19 dni:-D

reklama
Ale się widzę majówki zbierają do pracy :-)
Wszystkie po kolei na potęgę, tylko się 1-wszy zaczął.

Gratulacje dla
M@dzia@ też chcę tak szybko i przyjemnie
velvet niezły klocuszek z Twojego synka :-)
paula7

Pokażcie jak najszybciej swoje pocieszki.

U mnie nic nie wskazuje na zbliżający się poród.
Ani samopoczucie, ani fizjologia. To opuszczanie brzucha da się przeoczyć? Bo ja niczego takiego nie zaobserwowałam :no:
W ogóle wydaje mi się, że te 11 dni to jakiś żart. Czuję się jak w 6, no, góra 7 miesiącu ciąży. Nie mogę uwierzyć, że za kilka dni będę miała miała w domu dzieciątko :szok:

Do góry