reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A powiedzcie mi dziewczynki o co chodzi z tymi ustami murzyńskimi?
Bo ja od kilku tygodni, może nawet miesięcy budzę się z takimi :tak:
Dziś natomiast ten obrzęk mi nie zszedł jak zwykle :sorry:
Tylko czy ten objaw występuje na 3 dni, czy na 2 tygodnie przed porodem???
Bo to znacząca różnica ;-)

reklama
a ja właśnie wróciłam z imprezki :sorry: urodziny kolegi. tradycyjnie byłam sama - bo mąż w pracy :-( ciesze się że poszłam bo to chyba był ostatni dzwonek by zobaczyć wszystkich znajomych razem...

byliśmy dziś w sklepie i kupiliśmy kg gipsu :-) :-) :-) ale się cieszeeee! myślę że na próbę rozrobię go troszkę i zrobię odbicie własnej dłoni, by zobaczyć jak się to robi :tak: a i jeszcze plakatówki kupiłam :-p
oboje z mężem będziemy bawić się w artystów :laugh2:

Maja33, Madzia, Velvet, Paula7 wielkie gratulacje!!!
Mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam, bo się lekko pogubiłam nadrabiając Was dzisiaj.

Ula i Tobie jeszcze raz gratulacje! Dlaczego nie poczekałaś na mnie???

Ja melduje sie 2w1 , dosłownie cisza i moja mała ma mnie w d....,nic sie nie słucha od początku .No tylko klapsa na tyłek !!!A termin na wtorek:wściekła/y:, uparta jak ojciec.Swoją drogą mąż ma urodziny 5maja a synek 10 maja:szok: a ona co wybierze?Może grudzień!~!
Dziewczyny , ale wysyp nam sie zrobił dzidziusiów a ja zaraz doła złapie bo niejedna termin po mnie miała:zawstydzona/y:.Ide beczeć do konta !!!
Anula Kochana, a co ja mam powiedzieć? Ja mam termin na dziś... A tu nic... Cisza... W takm tempie to ja czerwcówkom zostanę. W poniedziałek po południu jadę do szpitala na badania. Już się nie mogę doczekać. Może coś się dowiem. Doła mam strasznego...

Hej majoweczki :-)
Zajrzalam tylko na chwile bo probuje was nadrobic ale tutaj taki ruch ze musiala bym poswiecic kilka dni na czytanie :-) czekalam na info o rozpakowanych w innym w watku a tam cisza, az sie zastanawialam co sie dzieje a tutaj istny wysyp :-) GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiscie czekamy dziewczynki na opisy porodow jak tylko bedziecie mialy chwilke :-)

joann- tak kochana to dzieki szablonowi i cukier puder.. a ciasto to dokladnie murzynek,, nastepnym razem przekroje je na pol i dam sniezki..:):happy: a ty tez niezle szalejesz ,, jablecznik to cos co moj maz lubi ale ja nie umiem robic:baffled::sorry:

alez sie posypaly majowe dzieciaczki.
Gratuluje kochane dziewczyny!!!
Wszystkim zycze wszystkiego naj najlepszego i jeszcze raz gratuluje zdrowych i pieknych dzieciaczkow!

reklama
Dzień Dobry WSZYSTKIE MAJÓWECZKI

Tym razem nikt mnie chyba ze wstawaniem nie pobije :-D:-D Śpioszki :-D:-D:-D
Ale obudził mnie ból w podbrzuszu (taki jak na okres) i spać nie mogę tylko się męczę:baffled:

Czy któraś też tak ma?
Bo mnie on już wykańcza, wczoraj cały dzień a teraz jeszcze z łóżka mnie zwala :baffled:
:-)

Do góry