reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja sie pozegnam, bo na 10 umowilam sie u kolezanki.
Zycze dziewczeta slonecznego dzionka, tylko pomyslnych rozwiazan w razie czego, bo juz wiele ptaszkow o tym spiewa, ze na forum lada dzien beda nowe bobaski!:-D

Papapapapapapapatki! :rofl2:

No i jeszcze do tego lyknelam tab. zelaza, a jak wczoraj pisalam mam zupelnie inaczej niz wiekszosc z Was. Lykam i musze do toalety biegac szybko! :tak::-)

po kąpieli były trochę rzadsze ale pod wieczór znowu się nasiliły i tak nie spałam do 2 czy nawet trzeciej i się nasiliły... ale teraz już nieco mniej, chociaż czasem jak mnie łapią to mało co nie mogę wytrzymać, ale wiem to oznaka że w ciągu najbliższych dni urodzę;-)

A ja cos zapamietalam, ze princess lekarz powiedzial, ze to juz nie sa przepowiadajace na tym etapie.... :eek::baffled: Sie nie znam, wiec klocic sie nie bede. A moze to Katharinie lekarz mowil....
Ja jestem 2 dni później i nawet przepowiadających jeszcze nie miałam. Może mnie ominą, ale to się okaże. Podobno zmnianą pozycji i kąpielą to można w miare sprawdzić. W każdym razie jeśli po kąpieli wróciły to raczej to są już te odpowiednie skurcze. Daleko masz do szpitala? Może lepiej się przejdź. Niech Ci zrobią KTG i się okaże. W końcu już dużo godzin upłynęło od pierwszych skurczy.

mamamatysia- ja właśnie zauważyłam mniejszą ruchliwość filipka... więc albo się szykuje do drogi albo ciano mu strasznie ...

teraz najczęściej to mi nóżki pod żebra wciska i chodzę taka wyprostowana że nawet mój m. cieszy si, że przestałam się garbić :sorry:

slonko- być może przeoczyłam coś na temat skurczu princess... ale trudno siędziwić czasem powstaje jeden post na minutę :sorry: zanim napiszę odpowiedz to już 3 mamusię mnie uprzedzą :sorry:

confi- kochana u mnie gin, glowki dotykal juz 6 tyg temu ;-)
tak sobie myśle ze może i u mnie było podobnie bo mały leży niziutko juz od dawna ale dopiero wczoraj zostałam o tym fakcie powiadomiona :-)
może dlatego ze synek się odsunął jak go dotknęla :-D śmiałą się ze nie lubi byc ani podglądany na usg bo zawsze się wierci ,ani nie lubi KTG bo za każdym razem chce zrzucić sondy no i dotykany też nie lubi być :-D:-D:-D
charakterek po tatusiu normalnie :laugh2::rofl2:

reklama
ja też się obawiam że przenoszę..a bardzo bym nie chciała...w ogóle to mała dalej nie chce stanąć na głowie:baffled: wygodniej jej leżec w poprzek:eek:

powiem Wam że bardzo chciałabym rodzić naturalnie ale z drugiej strony na cc by mine zapisali i wiedziałabym kiedy ,,to" nastąpi:-) fajnie tak:-)

Do góry