a to taaak , ale w porównaniu z 9 miesiącami jest to juz finisz prawda?Tak tylko, ze taki stan może potrwać jeszcze z dwa,trzy tygodnie.
reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Ale z dwojga złego to już wolę żeby spal i czasem się ruszył niż bombardował mnie 24 na dobę
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja sie pozegnam, bo na 10 umowilam sie u kolezanki.
Zycze dziewczeta slonecznego dzionka, tylko pomyslnych rozwiazan w razie czego, bo juz wiele ptaszkow o tym spiewa, ze na forum lada dzien beda nowe bobaski!
Papapapapapapapatki!
No i jeszcze do tego lyknelam tab. zelaza, a jak wczoraj pisalam mam zupelnie inaczej niz wiekszosc z Was. Lykam i musze do toalety biegac szybko! :-)
Zycze dziewczeta slonecznego dzionka, tylko pomyslnych rozwiazan w razie czego, bo juz wiele ptaszkow o tym spiewa, ze na forum lada dzien beda nowe bobaski!
Papapapapapapapatki!
No i jeszcze do tego lyknelam tab. zelaza, a jak wczoraj pisalam mam zupelnie inaczej niz wiekszosc z Was. Lykam i musze do toalety biegac szybko! :-)
M
Marzena80
Gość
po kąpieli były trochę rzadsze ale pod wieczór znowu się nasiliły i tak nie spałam do 2 czy nawet trzeciej i się nasiliły... ale teraz już nieco mniej, chociaż czasem jak mnie łapią to mało co nie mogę wytrzymać, ale wiem to oznaka że w ciągu najbliższych dni urodzę;-)
Ja jestem 2 dni później i nawet przepowiadających jeszcze nie miałam. Może mnie ominą, ale to się okaże. Podobno zmnianą pozycji i kąpielą to można w miare sprawdzić. W każdym razie jeśli po kąpieli wróciły to raczej to są już te odpowiednie skurcze. Daleko masz do szpitala? Może lepiej się przejdź. Niech Ci zrobią KTG i się okaże. W końcu już dużo godzin upłynęło od pierwszych skurczy.A ja cos zapamietalam, ze princess lekarz powiedzial, ze to juz nie sa przepowiadajace na tym etapie.... Sie nie znam, wiec klocic sie nie bede. A moze to Katharinie lekarz mowil....
mamamatysia
Fanka BB :)
Mój wg ostatniego usg powinien być już ok piątku. Ale pewnie jak się Filipowi trzy miesiące temu spieszyło to teraz sobie poczekamy.Ratuuuuunku!
mamamatysia- ja właśnie zauważyłam mniejszą ruchliwość filipka... więc albo się szykuje do drogi albo ciano mu strasznie ...
teraz najczęściej to mi nóżki pod żebra wciska i chodzę taka wyprostowana że nawet mój m. cieszy si, że przestałam się garbić
slonko- być może przeoczyłam coś na temat skurczu princess... ale trudno siędziwić czasem powstaje jeden post na minutę zanim napiszę odpowiedz to już 3 mamusię mnie uprzedzą
teraz najczęściej to mi nóżki pod żebra wciska i chodzę taka wyprostowana że nawet mój m. cieszy si, że przestałam się garbić
slonko- być może przeoczyłam coś na temat skurczu princess... ale trudno siędziwić czasem powstaje jeden post na minutę zanim napiszę odpowiedz to już 3 mamusię mnie uprzedzą
princesstopic
Majowe mamy'09
dziękuję dziewczynki za tel :-)
i mówie co ma być to bedzie. pozostało mi tylko czekać. z reszta.. nie tylko mi:-)
i mówie co ma być to bedzie. pozostało mi tylko czekać. z reszta.. nie tylko mi:-)
tak sobie myśle ze może i u mnie było podobnie bo mały leży niziutko juz od dawna ale dopiero wczoraj zostałam o tym fakcie powiadomiona :-)confi- kochana u mnie gin, glowki dotykal juz 6 tyg temu ;-)
może dlatego ze synek się odsunął jak go dotknęla śmiałą się ze nie lubi byc ani podglądany na usg bo zawsze się wierci ,ani nie lubi KTG bo za każdym razem chce zrzucić sondy no i dotykany też nie lubi być
charakterek po tatusiu normalnie
reklama
Nina27
Majowe mamy'09
ja też się obawiam że przenoszę..a bardzo bym nie chciała...w ogóle to mała dalej nie chce stanąć na głowie wygodniej jej leżec w poprzek
powiem Wam że bardzo chciałabym rodzić naturalnie ale z drugiej strony na cc by mine zapisali i wiedziałabym kiedy ,,to" nastąpi:-) fajnie tak:-)
powiem Wam że bardzo chciałabym rodzić naturalnie ale z drugiej strony na cc by mine zapisali i wiedziałabym kiedy ,,to" nastąpi:-) fajnie tak:-)