reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Macie racje z tymi bucikami. Najlepiej nie ograniczac dziecku swobody , a co wazniejsze nie deformowac stopek. Co do rekawiczek niedrapek to sa one potrzebne na pierwsze dni zycia zeby sobie buzi nie podrapaly, bo na pocztku po porodzie sie nie obcina paznokietkow.

reklama
A tak wogóle to jak wam minela nocka???
Ja az sie sam zdziwilam przespalam cala ze dwa razy sie przebudzilam ale zaraz szybko usnelam i nie mialam az tak silnych skurczy. moze dlatego tak mi sie dobrze spalo bo od kilku dni mialam nieprzespane i bylam juz padnieta.
Rano sie tylko zaniepokoilam ze sie nie wierci moj maluszek, ale wlasnie zaczal wiec jestem spokojna.

hej Akuniu :-D a u mnie nocka taka w miarę... Do godz. 3:20 zaliczony jeden skurcz łydki, brzusio nie bolał (przez ostatnie 2 dni mam problemy z bólami), jedynie co mnie wybudziło to - moja kotka, która spała z nami w pokoju - skoczyła na mnie i stwierdziła, że mnie wymasuje od ramienia do tyłka;-) nie sposób było nie zwracać na nią uwagi, więc mąż musiał ją wynieść... Reszta "nocki" udana:-D

a koty ponoc cos takiego maja ze jak cie cos boli lub masz jakas chora czesc ciala to koty tam sie ukladaja lub wlasnie sie ocieraja o to. moze cos wyczula :-)

Ja wlasnie leze wysmarowana amolem bo cos mnie chyba bierze jaks taka zasmarkana jestem. :-( No mam nadzieje ze wyleze i sie rozejdzie po bokach to chorobsko :-)

Witajcie dziś Dziewczęta! Ja dziś też mam 100 dniówkę! :-)

Kokoszka, dzieki za gratulacje, a czy pewna ta córcia to nie wiem - okaże sie przy porodzie ;-) Już kilka osób powiedziało że nie wyglądam jakbym miała dziewczynkę :baffled::rofl2: No ale mam zdjęcie na pamiątkę ;-)
LILIann, Kochana, jesteśmy cały czas z Toba myślami! Nawet nie wyobrażam soebie co musisz przechodzić w tym szpitalu ale chciałam Ci powiedzieć że jesteś bardzo dzielna i jesteś wpaniałą Mamusią!:blink:

Dziewczęta, chciałam się Was poradzić....:sorry2:
Pisałam ostatnio Wam o tym że udzielam korepetycji po pracy... kilka razy w tyg przyjezdza do mnie taki chłopak. Wczoraj tez byl i po jego wizycie zauwazyłam że mam w klatce pomazną windę napisami o dzielnicy w której on mieszka!:crazy: Domyślam sie że to on napisał bo to zbyt duży zbieg okoliczności... no ale nie złapałam go za rekę. Ja nie nawidzę takiego zachowania i najchętniej podziękowałabym mu już za dalsza naukę...:no: ale na 100% nie wiem czy to on... jak myślicie co zrobić??? Pewnie gdy sie go o to zapytam to powie że nie on...:confused:

Lilian- trzymam kciuki za Roksankę i Ciebie. Wiem, że przeżywasz teraz ciężkie chwile...być może najtrudniejsze w swoim życiu... dlatego życzę Tobie i Twoim najbliższym dużo siły i spokoju w przetrwaniu tych trudnych dni...
i życzę Ci aby tylko pozytywne myśli gościły w Twojej głowie...

akunia- zazdroszczę Ci tej przespanej nocy;-)... ja całą noc się kręciłam... na boku spac nie mogłam bo mały się tak ułożył, że miałam wrażenie że mu łapki gniote- tak nimi wywijał :sorry2: a jak na plecach to znowu cały się kręcił... jak już zasnełam to o 5 rano budzik dzwonił -bo muszę brać fenoterol...no i znowu zasnąć nie mogłam echh....

a co do humorów ciążowych to u mnie też nie najlepiej:sorry2: też płakać mi się chce z byle powodu... ostatnio to jak już wcześniej pisałam ...zdarzyło mi się u mojego gina rozkleić... normalnie nie poznaję siebie:no:
mam nadzieję, że filipek jakimś smutaskiem nie będzie po mamusiowych humorach ciążowych:sorry2:

aga_k_m, patusia- co do forum zamkniętego to plizzzz uwzględnijcie i mnie na liście :sorry2:

Hej dziewczyny ale dzisiaj dzien .Nie mogę spac od kilku nocy i bardzo bolala mnie glowa.Dzisiaj juz tak mnie bolala ze wzielam paracetamol (chyba mozna brac ten lek)???Zmierzylam sobie cisnienie i mialam 140/60 slysze swoj puls w uszach,ide sie polozyc odpoczac troszke

aga_k_m, patusia- ja tez nie jestem na forum zamknietym, ale ja to sie duzo pozniej zalogowalam.
Ula co do nocki to ja wiem co przeszlas dzisiaj bo ja mam taka prawie kazda ale dzis naprawde maluszek sie nade mna ulitowal

reklama
katarzynak83- kochana gratululuje studnioweczki! Zycze tobie i twojej corci duzo zdrowka, szybkiego i bezproblemowego porodu, no i zeby te 100 dni szybciutko minelo!
Co do tego twojego ucznia, to zapewne nic ci nie powie a zapewne sie wyprze, moze zrob male sledztwo hahaha, zanim przyjdzie sparwdz winde czy jest czysta a pozniej jak juz pojdzie to sprawdz ponownie, wtedy bedziesz pewna! A ile on w ogole ma lat??

Do góry