reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aga_k_m, patusia- co do forum zamkniętego to plizzzz uwzględnijcie i mnie na liście :sorry2:

Kochana - ja tez jeszcze nie zostałam dopuszczona do forum zamkniętego. Napisałam do kasicy, a patusia poprostu napisała, że zglosiła juz tikanis - więc i ja ją poprosiłam o wsparcie :-D

Katarzynak83 - Tobie również życzę wszystkiego najlepszego w tych pozostałych 100 dniach do porodu :-D Oby były jeszcze szczęśliwsze i cudowniejsze od poprzednich!!! :-D Buzia dla Ciebie i Maluszka

Dziękuję Dziewczyny za życzenia! :-D Bardzo mi sie miło zrobiło!
katarzynak83- kochana gratululuje studnioweczki! Zycze tobie i twojej corci duzo zdrowka, szybkiego i bezproblemowego porodu, no i zeby te 100 dni szybciutko minelo!
Co do tego twojego ucznia, to zapewne nic ci nie powie a zapewne sie wyprze, moze zrob male sledztwo hahaha, zanim przyjdzie sparwdz winde czy jest czysta a pozniej jak juz pojdzie to sprawdz ponownie, wtedy bedziesz pewna! A ile on w ogole ma lat??
Chodzi do 2 klasy gimnazjum... staram sie go nigdy nie pouczać ani nie wymądrzać sie na temat kultury itp ale tym zachowaniem mnie wkurzył! Gdy ja przychodziłam na korki do niego do domu nie dewastowałam mu klatki schodowej!:angry: W ogole jestem zdegustowana wychowaniem niektórych dzieci... rodzice chyba w ogóle nie mają wpływu na ich postępowanie :confused::no: Ten mój uczeń ma na semestr 11 jedynek! Ja nie sadziłam że jest tyle przedmiotów!:szok:

katarzynak83- kochana powiem ci jedno, to wszytsko zalezy od rodzicow ja mam bratanice, ktora ma 13 lat maluje sobie kreski na oczach uzywa cienie do powiek itp, robi co chce szkole ma w dupie, najwazniejsi sa kolesie ktorzy maja po 17, 18 lat, a szkola jest do dupy! A wszytsko zaczelo sie jak sie urodzila i owijala sobie wszytskich wokol palca i robila co chciala a rodzice ja glaskali! Ale jak wszyscy im mowili ze zle robia, to oni byli madrzejszy to teraz dziadkowie juz sie nie wtracaja i maja to gdzies i nikogo nie umoralniaja, skoro taki byl ich wybor!
Nie dlugo to im sie rodzina rozpadnie przez dziecko! Bo sa ciagle krzyki nerwy itp!

Chodzi do 2 klasy gimnazjum... staram sie go nigdy nie pouczać ani nie wymądrzać sie na temat kultury itp ale tym zachowaniem mnie wkurzył! Gdy ja przychodziłam na korki do niego do domu nie dewastowałam mu klatki schodowej!:angry: W ogole jestem zdegustowana wychowaniem niektórych dzieci... rodzice chyba w ogóle nie mają wpływu na ich postępowanie :confused::no: Ten mój uczeń ma na semestr 11 jedynek! Ja nie sadziłam że jest tyle przedmiotów!:szok:

kurcze - szczerze Ci współczuje takiego ucznia... Nie wydaje mi się, by cokolwiek do niego doszło, jakbyś zwróciła mu uwagę, czy zapytała się o to kto jest sprawcą tego wandalizmu... 11 jedynek!!! To chyba nie tylko On ponosi winę - rodzice też się zapewne przyczynili do tego sukcesu..

A może by go tak postraszyć.. zapytaj sie czy widział owe napisy - i napomknij, że zarządca/administrator zgłosił ten akt wandalizmu na policję - i policja obiecała przyjrzeć się temu uważniej... (aczkolwiek wszyscy wiemy jaka policja jest i do czego ogólnie jest zdolna).. A może on wie - kto mógłby byc sprawcą ;-)

A naj - to radziłabym Ci się nie denerwować, i zostawic gówniarza - bo nie wiadomo do czego jeszcze jest zdolny... zechce mu się bardziej popisywac/mścić - i co??
ehhh

Patusia, Katarzynak - wszystkiego najlepszego a okazji 100- dniówki :-D

Liliann - trzymaj się mocno, każda z nas jest myślami przy was :tak: wszystko się ułoży, zobaczysz. trzeba wierzyć w lepsze jutro !!

A ja dziś dla odmiany czuję się wyspana i wypoczęta -w przeciwieństwie do wczorajszego dnia :-( wczoraj to normalnie jakaś masakra była - obudziłam się i zmęczona :baffled:
Oj a humorki to ja też mam.. rozklejam się nad jakimiś filmami (które tak naprawdę nie są tak smutne by wymagały łez ;-)), męża się czepiam o byle co :baffled:, w pracy tylko staram się w ryzach jakoś trzymać :tak:. też mam nadzieje że moj synek nie bedzie taki płaczliwy i humorzasty jak ja teraz jestem :szok:

barmanka79 - ja to w ogóle - rozczulam się na bajkach!!!:rofl2: nie mówię nic o poważniejszych filmach... :-D

ankzoc, aga_k_m, dzięki za rady. Nie mam siły do tego dzieciaka. Ucze go od 3 klasy podstawówki. Jak zdał do gimnazjum to jego matka dzwoni do mnie co semestr bo ma nie zaliczone pół rocze/klase żebym go uczyła do poprawek! szkoda gadać. Jestem pedagogiem z wykształcenia ale nie czuje sie odpowiednią osoba do dawania rad tej kobiecie. Ona ewidentnie nie pilnuje syna, nie pomaga mu w systematycznej nauce, nie daje mu dobrego przykładu! On całymi dniami sie szlaja po podwórkach!:no: Nie podoba mi sie to zwłaszcza że on nie jest głupi. Wystarczy że pochodzi do mnie tydzień i szybko nadrabia zaległości ale co z tego gdy zostawiam go samego i od razu łapie super stopnie :dry:

aga_k_m, ja mam to samo! Na poczatku ciazy to nawet reklamy mnie rozczulały!!:sorry2:;-)

reklama
Witam! Od siedzenia na zwolnieniu przez tyle dni można lekko zgłupieć, wiec poszukałam w necie "takich jak ja" :happy:
No i bardzo mnie cieszy, że nie tylko ja mam, jak zwie to mój mąż, takie odchyły :-) Już bym chciała wózek, łóżeczko... Ubranek troche mam z "używańców", ale jeszcze te nowe śliczne bym kciała....
SUPER, że jesteście. Będzie można teraz się wygadać i powspierać.
Przyjmiecie nas?
Tzn. mnie i Julkę z mojego brzucha :confused:

Do góry