reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi- a o co chodzi z tym forum zamknietym??? wiem ze kasicy dawalam juz znac zeby mnie wpisala na liste .. no i gdzies tam mnie miala wpisac.. ale czy wpisala.. nie wiem..
ja tez mam dzis cos kiepski nastroj,, i kubusiowi sie tez chyba udziela bo jest malo aktywny... od czasu do zasu kopnie .. a tak raczej dzis bardzo spokojny albo tak jak mamusi sie nic nie chce jemu tez nie...:baffled:
Tikanis zgłaszałam twoja kandydature osobiście do zamknietego forum dzis ponowie ta sprawe- zasada było poznac dana mame dość dobrze na otwartym by ją moc przyjąć na zamknięte - byśmy sie nie krępowały nieznajomych proste i logiczne sadze
kurcze najlepiej wpiszcie sie wszystkie ktore nie mają dostepu do watku - w watku https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/forum-zamkniete-21659/ bedzie łatwiej by o nikim nie zapomnieć :-)

reklama
patusia- no to dzis picollo w ruch, studnióweczka :p Kochana to na ta studniówkę, zycze ci spokojnych tych 100 dni i bezproblemowego porodu, no i duzo zdroweczka dla ciebie i emilci!

Wczoraj padłam jak mucha normalnie taka byłam padnieta, do piatku coraz blizej a ja sie coraz bardziej stresuje heh pewnie nie potrzebnie - kurcze mam nadzieje ze Emilka sie nie stała Emilkiem przypadkiem bo był by niezły klops:dry:.:-)
Muszę sobie obejrzeć płytke z usg by takie myśli mnie nie nachodziy hihi :-)

Ankzoc, Patusia - wszystkiego najlepszego w tych Waszych ostatnich stu dniach do narodzin Maleństw :-) Obyście Obie z Waszymi Maleństwami przeżywały ten czas w spokoju, radości, zdrowiu i wszelkiej pomyślności :-):-):-) Buźki dla Was Obu :***

patusia- przestan sie kochana nakrecac ehhhh, na pewno wszytsko jest wporzadku, a emilci nic nie wyroslo :p Ale i tak trzymam kciuki za badania :)

reklama
ankzoc , patusia dzięki :) fajnie,że Wam się podoba ...

patusiu gratuluję studnióweczki :) ja swoją przegapiłam niestety ;)

Do góry