reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

confi- a o co chodzi z tym forum zamknietym??? wiem ze kasicy dawalam juz znac zeby mnie wpisala na liste .. no i gdzies tam mnie miala wpisac.. ale czy wpisala.. nie wiem..
ja tez mam dzis cos kiepski nastroj,, i kubusiowi sie tez chyba udziela bo jest malo aktywny... od czasu do zasu kopnie .. a tak raczej dzis bardzo spokojny albo tak jak mamusi sie nic nie chce jemu tez nie...:baffled:
Tikanis zgłaszałam twoja kandydature osobiście do zamknietego forum dzis ponowie ta sprawe- zasada było poznac dana mame dość dobrze na otwartym by ją moc przyjąć na zamknięte - byśmy sie nie krępowały nieznajomych proste i logiczne sadze
kurcze najlepiej wpiszcie sie wszystkie ktore nie mają dostepu do watku - w watku https://www.babyboom.pl/forum/maj-2009-f259/forum-zamkniete-21659/ bedzie łatwiej by o nikim nie zapomnieć :-)

reklama
patusia- no to dzis picollo w ruch, studnióweczka :p Kochana to na ta studniówkę, zycze ci spokojnych tych 100 dni i bezproblemowego porodu, no i duzo zdroweczka dla ciebie i emilci!

Wczoraj padłam jak mucha normalnie taka byłam padnieta, do piatku coraz blizej a ja sie coraz bardziej stresuje heh pewnie nie potrzebnie - kurcze mam nadzieje ze Emilka sie nie stała Emilkiem przypadkiem bo był by niezły klops:dry:.:-)
Muszę sobie obejrzeć płytke z usg by takie myśli mnie nie nachodziy hihi :-)

Ankzoc, Patusia - wszystkiego najlepszego w tych Waszych ostatnich stu dniach do narodzin Maleństw :-) Obyście Obie z Waszymi Maleństwami przeżywały ten czas w spokoju, radości, zdrowiu i wszelkiej pomyślności :-):-):-) Buźki dla Was Obu :***

patusia- przestan sie kochana nakrecac ehhhh, na pewno wszytsko jest wporzadku, a emilci nic nie wyroslo :p Ale i tak trzymam kciuki za badania :)

reklama
ankzoc , patusia dzięki :) fajnie,że Wam się podoba ...

patusiu gratuluję studnióweczki :) ja swoją przegapiłam niestety ;)

Do góry