reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny jak jest rozmiar bucika 16 a dlugosc wkladki 10 cm, to na jakie dzieciatko?? bo podobaja mi sie balerynki dla niuni, ale nie wiem kiedy bedzie mogla je zalozyc!

reklama
Ankzoc -kiedys podsyłałam całą rozmiarówke na tym wątku stopek ;-)- ale to na jakies pol roczku moze wiecej, bo moj oli nosił 18 jak miał 10 miesiecy

no wlasnie pamietalam, ze podsylalas mi :) no ale mysle ze to gdzies tak beda dobre na 8 m-cy, a to bez sensu kupowac teraz :p

patusia- a tez upolowalas na allegro czy znalazlas gdzies w sklepie?? bo u nas to sa takie juz wieksze a te maciupkie to takie bardziej na chrzest!

Ja osobiście jestem przeciwniczką wszelkich bucików dla dzieciaczków do czasu aż nie zaczną same chodzić
Uważam że nie powinno się maluszkom ograniczać ruchu
Powinny miec pełną swobodę
Buciki na takich malusich stópkach może i fajnie wyglądają ale nic poza tym - bo dla dziecka nie są dobre
Takie jest moje zdanie :)

Hej mamusie,

Patusia gratulacje i udanej studniowki:-Ddzwonilam wczoraj do mojego gina w sprawie badan (ze sie spoznilam 15min na 2 pobranie krwi) powiedzial ze nic nie szkodzi:-Dwiec super nie musze powtarzac!

Lilian kochana nie martw sie napewno wszystko sie ulozy i bedzie dobrze z Roksanka, bede 3mac mocno kciuki za was kochane.

Widze ze nie tylko ja mam humory hormonalne:tak:mnie tez czasami strzela dol bez niczego i placze, albo ogladam cos w tv i zaczynam plakac nawet nie wiem czemu:szok:moj maz powiedzial ze nawet nie wiem co przechodza mezczyzni z kobietami w ciazy:-pno coz a co my przechodzimy!!!!

Buzki kochane lece z tesciowa na zakupy:tak:

zgadzam się z iwoną - butki się przydadzą, gdy dziecko zacznie raczkować, bądź stawiać pierwsze kroki... a tak nie ma sensu krępowac tych maleńkich nóżek:happy:

reklama
patusia- tez widzialam ale akurat byly takie nie ciekawe jakis granatowe takie smutasne troche

iwona- wiem, ze nie zaleca sie dzieciaczkom ograniczania ruchow butkami i tymi rekawiczkami niedrapkami, ale te buciki sa takie slodkie ze nie moge sie oprzec hahah i chce miec chcociaz jedne maluskie

Do góry