sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
hej!
nie Ty jedna jesteś zaskoczona
będzie dobrze
nie Ty jedna jesteś zaskoczona
będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
u mnie podobnie
pęcherzyk 5 mm
oto taki
no i kropka to to ciałko z którego się robi dzidzi
lekarz powiedział ze za 4 tyg na usg już sobie obejrzymy ładnego maluszka z serduszkiem a za 8 tyg już nagramy na dvd filmik jak sobie fika :-)
Śliczny kropek.
Wyczytałąm właśnie, że echo zarodka widać dopiero przy pęcherzyku ciążowym 10-25 milimetrów. Mój pęcherzyk musi jeszcze podrosnąć. Cieszę się, że pęcherzyk jest w dobrym miejscu i że jest teraz czekam aż kruszynka pojawi się w środku.
termin na 19 maja :-)kama9 pisze:Super!! Cieszę się,że wszystko ok. Ja na USG idę za tydzień. Zobaczymy jak dzieciątko rośnie i czy termin się nie zmienia.A na kiedy masz termin porodu??
to zupełnie normalne, o ile stany dochodzą nie wyżej niż 38 stopnimajówka08 pisze:Czy w czasie ciazy ma się podwyższoną temperaturę czy powino sie mieć normalną?
mój jest o połowę mniejszy i bez zarodeczka zaczynam się baćMadzia_Singh pisze:ja mialam pecherzyk ciazowy z zarodeczkiem w 5 tyg mial 10 mm i zarodeczek 3 mm teraz to juz ma o 3 tyg wiecej
Jesteśmy na podobnym etapie. Ja na usg wczoraj zobaczyłam tylko pęcherzyk ciążowy 6 milimetrów a lekarz mimo to pogratulował ciąży więc myślę, że nie masz co się martwić.mój jest o połowę mniejszy i bez zarodeczka zaczynam się bać
może to dlatego lekarz powiedział, że nie warto teraz zakładać karty ciąży i zrobimy to przy następnej wizycie