reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

a ja mam do Was dziewczyny pytanie...bo piszecie wszystkie ile Wasze maleństwa ważą a mnie jeszcze lekarz nie powiedział ...czy lekarz to stwierdza na usg??

reklama
kokoszka - dziękuję bardzo , brukselka przepyszna ! :-) Narobiłaś mi smaka i dzisiaj na obiad pizza. Zamawiamy taką "podwójną", jedna połówka jest łagodniejsza druga taka super ostra ! Co do komunii, to robię w domu. I jak jeszcze nie byłam w ciąży usłyszałam, że najlepiej zamówić catering. Po pierwsze taniej i z tych nerw na pewno nic nie popsuję. A teraz okazało się, że ten catering , to będzie konieczność :tak: Zazdroszczę Tobie tamtejszego klimatu, ale 40 dni w domu , to raczej bym nie wytrzymała, no nawet 20. Ja jestem taką "powsinogą". Najlepiej jak kupuję i załatwiam sama :tak:
Nina27 - zawsze jak byłam na usg, mówiono mi ile waży, z mierzeniem w niektórych tygodniach jest już ciężko i centymetrów nie podają

velvet- mi tez juz ostatnio nie podali dlugosci, ale wage za kazdym razem! a ja dzis robie pieczone ziemniaczki na obiad i do tego warzywka na patelnie i roladki schabowe z serem i szynka w srodku :), a wczoraj wcinalam hot-doga, u nas mozna kupic za 7,50 hot doga xxl- to jest duza bagietka i ma 3 parowki w sordku i oczywiscie pelno surowek- pychota , oczywiscie nie zjadlam calego , ale reszte zostawilam sobie i dzis chyba odgrzeje :p

ankzoc - wczoraj męczyłam lekarza o wzrost malucha, ale ten powiedział, że owszem mógłby zmierzyć go po kawałku i później dodać tylko pod jednym warunkiem, że maluch by się nie ruszał. A mój niestety wczoraj zacisnął piąstki i nawalał w głowicę , co dokładnie było widać na monitorze :-D

aknzoc - ja przez miesiąc miałam napady na hamburgery z McDonalda, te za 3zł. Kupowałam po 4-5 i wszystko zjadałam w ekspresowym tempie. Ale hod-doga takiego wypasionego, to chętnie bym zjadła ... ;-)
I ostatnio na obiad też miałam prawie non stop smażone ziemniaczki , jakoś też mnie na to naszło .

witajcie brzuchatki!!!
ja dzis mialam ciezka noc mala tak strasznie szalala ze jak rano wstalam to bolalo mnie cale krocze... a brzuszek mam tak twardy ze nie moge sie podniesc i do teraz boli..

patusia- wiesz jak mialam wizyte u gina to on powiedzial ze dziewczynki sa bardziej aktywne w brzuszku niz chlopcy... i chyba ma racje bo ja jak bylam z Nikkim to on az tak nie szalal... a teraz brzuch skacze razem z mala...

dziewczyny, mam pytanie czy ktoras z was ćwiczy w domu, lub jakims klubie, bo ja zastanawiam sie nad tym zeby zaczac cwiczyc, szukam sobie teraz w necie cwiczen dla kobiet w ciazy i chce zaczac cwiczyc codziennie :)

reklama
ankzoc- ja tez swicze po schodach... jak moj synek ciagle mnie wola na gore aby mu cos podac albo pomoc...heh... i tyle mi wystarczy czasem jeszcze jakis spacer po ogrodzie i dosc...heh... ale jak juz urodze to zabieram sie do ostych swiczen na silowni... bedzie mi razniej bo zawsze chodzilam z M a on teraz sam... niestety...

Do góry