Cześć Dziewczyny! Ja dziś tylko przelotem, bo dopiero co przyjechałam z egzaminu, a na 13 mam kontrolę u gina. Od wczoraj napina mi się brzuś boleśnie dość i ciągnie bardzo. A dziś zauważyłam, że jakiś ciemniejszy śluz mam... Mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje. Zobaczymy co lekarz na to powie. Bardzo zestresowana jestem ostatnio, głównie sesją. Więc pewnie i wyniki badań będę miała średnie...
Co do komunikacji miejskiej, to zauważyłam, że w warszawskich tramwajach doskonale skutkuje jak się wejdzie i powie głośno "Przepraszam, jestem w ciąży i potrzebuję usiąść". Niestety z moją asertywnością różnie bywa... I zdarza się, że np w sklepie stoję w kolejce, bo brakuje mi odwagi, żeby podejść bezpośrednio do kasy, ale już następnego dnia wchodzę bez stania w kolejce na egzamin. Czasem sama siebie nie rozumiem...
No nic, życzę Wam Dziewczyny miłego dzionka! Buziole i głaski dla brzuchów. :-)
Co do komunikacji miejskiej, to zauważyłam, że w warszawskich tramwajach doskonale skutkuje jak się wejdzie i powie głośno "Przepraszam, jestem w ciąży i potrzebuję usiąść". Niestety z moją asertywnością różnie bywa... I zdarza się, że np w sklepie stoję w kolejce, bo brakuje mi odwagi, żeby podejść bezpośrednio do kasy, ale już następnego dnia wchodzę bez stania w kolejce na egzamin. Czasem sama siebie nie rozumiem...
No nic, życzę Wam Dziewczyny miłego dzionka! Buziole i głaski dla brzuchów. :-)