patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Ankzoc zdecydowaliscie sie juz na kolorystyke wózeczka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzieś wcześniej dziewczyny pisały, że lepiej rozłożyc i łóżeczko i materac żeby sie wywietrzyły bo smierdzą chemią czy "nowością". Więc chyba lepie wczesniej.
Ja też jestem w takiej sytuacji - jak już wcześniej pisałam i też ostatnio pomyślałam, że sami kupimy wózek i nie bedziemy nic mówić teściom!A co!no ja wlasnie mysle ze zamowimy je w marcu , a z wozeczkiem to sama nie wiem jeszcze, pieniadze daja moi rodzice, ale oni sa zdania ze dopiero kupuje sie wozek po narodzinach, wiec nie wiem jak to bedzie, moze sami kupimy nic im nie mowiac a rodzice nam oddadza
troche za jasny ten niebieski szybko by sie brudził- a ten bordowo rozowy nie podoba mi sie wcale