reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
patusia- wiesz raczej zostajemy przy czerwono czarnym, ta limitowana wersja tez jest fajna, ale koszt 2700, i jest wiele jakis niepotrzebnych pierdułek! Wiec bedzie czerwoniutki, no chyba, że cos jeszcze bedzie fajnego w kolekcji 2009 :p

gdzieś wcześniej dziewczyny pisały, że lepiej rozłożyc i łóżeczko i materac żeby sie wywietrzyły bo smierdzą chemią czy "nowością". Więc chyba lepie wczesniej.

dzięki misza za info :-) wobec tego już dziś podsunę linka mamie ;-) a co... ;-) wietrzyć też się może u Rodziców, hehe :-D

ja lozeczko i wozeczek chce kupic juz teraz, lozeczko raz zeby sie wietrzylo juz a dwa ze mam nowa posciel, rozek itd, chcialabym to tez przewietrzyc troche a niebardzo mam gdzie rozlozyc, bo w jednym pokoju M pali, a w drugim pies smiga po wsyztskich meblach i zaraz bedzie w klakach, na razie leza popakowane i czekaja na miejsce do rozłorzenia:)

Ladygap-jak ja sie cieszę że przy moich yoreczkach nie mam problemu z gubieniem sierści - miałam pieska w dzieciństwie kundelka z krutka sierscia rudą to oszalec szło bo wszedzie było pełno klaków a w okresie kiedy sie leniło to juz wogole - masakra.
A łozeczko posciel rozłoże tydzien przed narodzinami po co ma zbierac kurz wczesniej - ps ja mam taka posciel po olim ze moge kołderke i poduszke prac w pralce takze wypierze sie i bedzie gotowe- potem za okno w maju przewistrzy sie w ciepełku

Ostatnia edycja:
no ja wlasnie mysle ze zamowimy je w marcu :), a z wozeczkiem to sama nie wiem jeszcze, pieniadze daja moi rodzice, ale oni sa zdania ze dopiero kupuje sie wozek po narodzinach, wiec nie wiem jak to bedzie, moze sami kupimy nic im nie mowiac a rodzice nam oddadza :p
Ja też jestem w takiej sytuacji - jak już wcześniej pisałam i też ostatnio pomyślałam, że sami kupimy wózek i nie bedziemy nic mówić teściom!A co!:dry:
Ja też szykuje sie na kupno x landera xa i chciałam czerwony ale nie wiem czy jednak nie wybiore niebieskiego... mojemu mężowi podoba sie pomarańczowy...

No widze że temat ustępowania ciężarnym pobudził Was do dyskusji... He he ciekawe czy ktoś ustąpi mi miejsca w gdy bede jechac do domu ;-) Chciałabym być bardziej wygadana to wtedy może bym postawiła na swoim... no nic, zobaczymy, jakby co wyciągnę książeczkę ciąży!

reklama
katarzynak83- no wlasnie takie wyjscie chyba bedzie najlepsze, tymbardziej, ze nie wiadomo czy w maju beda jeszcze mieli kolekcje z 2008 roku! A ja nie chce sie potem stresowac, u nas kolor czerwon spodobal nam sie obojgu, chociaz mojej mamie nie hahah, ona woli zielony , ehhhh i jak tu wszytskim dogodzic, wiem, ze oni daja kasę ale najwazniejsze zeby nam sie podobal :p A pozatym ja chcę brac caly zestaw, bo przeciez musze w czyms przewiesc moja corcie ze szpitala, a skoro nie bede miala ani gondolki ani fotelika to trochę lipa! Wiec napewno zrobimy taki maly przekrecik ;P

Do góry