marychna21
Fanka BB :)
Tikanis Gratuluje synka. Super że zdrowiutki i już taki spory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, gratuluję synka! Jest śliczny!! mam nadzieje, że juz jesteś w pełni zdrowa.czesc dziewczynki jeszcze nie moge uwierzyc dzis bylam na usg i bedziemy mieli synka kubusia )) wazy ponad pol kg, mierzy ok 22 cm,, wszytskie wymiary ma zgodnie z terminem porodu.. mamy sliczne zdjecia.. wstawiam je w mojej galerii.. jestem przeszczesliwa ze jest zdrowy
ladygab jezeli nie dostaniesz sie teraz do ginekologa to podjedz na pogotowie z wynikami, zapalenie pecherza moze sie skonczyc problemami z nerkami a to w ciazy bardzo niepozadane infekcje, sama przerabialam ten pecherz i musialam antybiotyk brac w 12tyg, teraz wyniki moczu tez mialam wskazujace na mozliwy stan zapalny i dostalam eurosept zapobiegawczo plus globulki dopochwowe i musze w pon powtorzyc badania ogolne moczu i posiew, a moje wyniki byly o niebo lepsze niz twoje. nie ma co czekac, tym bardziej ze cie boli i niepotrzebnie sie meczysz;-)
nie chce cie straszyc ale wiem jaki to bol zapalenie pecherza, a zawsze lepiej zapobiegac niz leczyc, pozdrawiam
ladygap- kochanie ja mialam bole nerek... straszy bol i jak zlapie to az wygina cie nie mozna sie wyprostowac... cos jak tysiace igielek napierajacych na nerke... postaraj sie stosowac jakies masci, lampe, poduszke elektryczna chodzi tu o rozgrzanie tego miejsca... z pewnoscia bez konsultacji lekarza sie nie obejdzie ale na jakis czas pomoze...powodzenia...
Ladygab ja te wyniki mialam podobne tyle ze białko nie mialam tak podane jak ty tylko napisane ślad bakterie bardzo liczne i reszta praktycznie tak samo gin mi powiedzial jak zobaczyl wyniki ze nie sa najgorsze ale coś sie dzieje kazal mi brac urosept narazie poki co a jak znowu zacznie bolec to bedziemy myslec mowil tez ze to moze byc jakis kamien mam nadzieje ze bedzie dobrze mnie chcieli zostawic w szpitalu jak byłam ale po kroplowce puscili mnie do domu możesz jechac z tym do szpitala
ladygap- mnie też bolały nerki i nadal bolą ale biorę Furagine i Urosept i jest dużo lepiej.
Paula ci tu radziła żeby zastosować coś rozgrzewającego - ja tak też zrobiłam i siedziałam z termoforem po czym opowiedziałam o tym mojej ginekolog a ona strasznie się tym przeraziła i nakrzyczała na mnie. Nie wolno w ciąży w żaden sposób sie dogrzewać- TO GROZI PORONIENIEM.
Acha gin powiedziała aby co rano na czczo wypić szklanke wody. Fuj ale pomaga