Hej kochane,
Ale sie rozpisalyscie
nie bylo mnie jeden dzien a tu tyle postow
Niestety wszystkich nie udalo mi sie przeczytac padam na twarz
Nalazilam sie dzisiaj w Ikeii i bylismy jeszcze w Outlecie. No wiec od poczatku mialam dzisiaj badanie mojej malutkiej serduszka, chyba mam z 30 zdjec samego serca
Badanie trawalo okolo 1h, wymeczyla nas ta kobieta od Usg. Musze wam powiedziec ze polega ono na tym ze robi ona specjalne Usg i KTG, z kazdej strony musiala zobaczyc serduszko Pani doktor wiec cisnela mala zeby sie przewrocila a ona nie chciala
wiec Pani stwierdzila ze po raz pierwszy widzi taka dziewczynke, ze ona ja cisnie i robi tak zeby sie przewrocila a ona nic..ale polozilam chwile po korytarzu i sie przewrocila. Pani doktor badala 4 komory serca (jak bija) mierzyla odleglosci jednej komory od drugiej, patrzyla jak sa polaczone aorty i ile przeplywa krwi i czy dobrze bije serce (ogolnie). Wiec po wszystkich pomiarach sprawdzaniach okazalo sie ze serduszko mojej ksiezniczki jest wzorowe
wszystko tak jak byc powinno
na szczescie bo tak sie denerwowalam dobrze ze maz mnie namowil na to badanie
Lekarz powiedzial ze ma sliczny profil i ladna z niej kobitka, tylko ze bije bardzo mamusie, wytlumaczyla mi czemu bo mala lezy nogami i rekoma w strone brzucha wiec jak wali to we mnie
Ktoras z was pytala sie ile kosztuje takie badanie my tutaj placilismy 120€ (ale czesc wzraca ubezppieczenie). Zajrzalam tez do Ikeii i kupilam te firanki co Ankzoc znalazla, sa super. Kupilam tez posciel, kocyki, reczniki naprawde slodkie i w fajnej cenie wstawie pozniej zdjecia na forum o zakupkach
Oraz kilka ciuszkow ale to juz w outlecie, bluzeczki za 3€
Kurteczke za 10€ wstawie zdjecia ale naprawde slodkie
Okruszku milo mi ze przypomnialy ci sie nasze posty...hehe...jednak sie nie pomylilam
Jezeli chodzi o posta twojego to chyba rzeczywiscie go niedokladnie przeczytalam
Nie przejmuj sie kochana napewno dobrze sie ulozy z twojego synka serduszkiem, 3mam kciuki
Lilian kochana 3mam kciuki za malutkie,napewno bedzie dobrze, nie poddawaj sie!!!