katarzynak83
Majowe mamy'09
ankzoc, mama_Bartusia, dziękuje Wam sa słowa wsparcia! Rzeczywiście trzeba żyć dalej i cieszyć się każdym dniem z naszymi najbliższymi osobami! Takie momenty mi to uświadamiają! Zajęłam się dziś przyziemnymi rzeczami i to mi troche pomogło.
tikanis, oj Kochana, nie przejmuj się tą koleżanką! Ja zauważyłam że niektóre moje koleżanki które są albo były w ciąży też tak gadają... jakby były zazdrosne albo po prostu złośliwe! No a najbardziej mnie wkurza gdy któraś się wymądrza ... Moje koleżanka też ironicznie mi powiedziała coś na temat usg 3d bo sama go nie robiła i uważa że jest bezsensowne (a ja miałam je obligatoryjnie w szpitalu wiec sie nawet szczególnie o nie nie starałam!)... Według mnie Twój synek wygląda słodko na zdjęciach! Ma taką miłą buźkę. Moja kruszynka wyszła na zdjęciach trochę jak szkieletor a Twój synek jak prawdziwy bobas ;-):-)
tikanis, oj Kochana, nie przejmuj się tą koleżanką! Ja zauważyłam że niektóre moje koleżanki które są albo były w ciąży też tak gadają... jakby były zazdrosne albo po prostu złośliwe! No a najbardziej mnie wkurza gdy któraś się wymądrza ... Moje koleżanka też ironicznie mi powiedziała coś na temat usg 3d bo sama go nie robiła i uważa że jest bezsensowne (a ja miałam je obligatoryjnie w szpitalu wiec sie nawet szczególnie o nie nie starałam!)... Według mnie Twój synek wygląda słodko na zdjęciach! Ma taką miłą buźkę. Moja kruszynka wyszła na zdjęciach trochę jak szkieletor a Twój synek jak prawdziwy bobas ;-):-)
Wiesz ja jakoś średnio znam okolicę bo chyba większość czasu spędzam jadąc do pracy lub z niej wracając ;-) Nie mniej myślę że w maju lub czerwcu możemy wyskoczyć razem na spacer Najwyżej umówimy się w połowie drogi A długo mieszkasz w tej okolicy? Bo ja od 2 lat i nie mam tu żadnej koleżanki ani znajomych Troche boje sie ze po porodzie bedzie mi smutno tu samej... no a ja na dodatek zawaliłam sprawe z prawem jazdy wiec zostają mi tylko autobusy.katarzynak83- no to mieszkamy blisko siebie. Co prawda ja za nowodworami, przy wale wiślanym, tam gdzie są domki jednorodzinne Obok baru jupiter z placem zabaw dla dzieci (jeśli się oriętujesz gdzie jest)