ponieważ w piątek dopuściłam się falstartu - toteż dzisiaj poprawiam się (jednak słowa pozostaną te same)
Marzenko - wszystkiego najnajnajlepszego w dniu urodzin!!!
Oby w Twoim dalszym życiu było jak najmniej smutków, trosk - obyś korzystała z życia ile wlezie bez jakiekolwiek martwienia się dniem jutrzejszym. Oby Nati wyrosła na Kobietkę, która zawsze będzie Ci pomocna i nie będzie stwarzała problemów wychowawczych. Oby S był częściej w domku i spełniał każde babskie zachcianki... czego jeszcze Ci zyczyć - zdrowia (to podstawa), stosu srebrnych cudów i .... życia bez diety!!!
Buziaki :************************
Buziaki :************************
Marta - "Lato Agatowe" to taki duży festiwal kamieni szlachetnych (natomiast same agaty tworzą duże złoża w okolicach Lwówka Śl. (Lwówek oddalony jest od Bolesławca ok. 15 km). Ogólnie pisząc moje strony słyną z fajnych kamieni, gliny... a sam Bolesławiec z ceramiki stempelkowej)
a ja dzisiaj mialam umówioną wizytę u dentysty... musiałam zabrać jagę z sobą (moj M zerwal się z pracy by ją przypilnować), ale, że w pobliżu moja Ciocia/Kuzynka ma salon fryzjerski - rzuciłam się na spontan i .... przefarbowałam się na karmel, hahaha
a ja dzisiaj mialam umówioną wizytę u dentysty... musiałam zabrać jagę z sobą (moj M zerwal się z pracy by ją przypilnować), ale, że w pobliżu moja Ciocia/Kuzynka ma salon fryzjerski - rzuciłam się na spontan i .... przefarbowałam się na karmel, hahaha
Ostatnia edycja: