reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam.
Confi dla mnie wózki zarówno jak dla Matysi nieznany obszar,a zresztą coraz mniej w nim spędzamy czasu;-).A fryzura całkowicie do ciebie pasuję:tak:.
Matysia ale suuuuper fotki,a bawiliście się na pewno o wiele lepiej,no może poza podróżą ...ale czego się nie robi dla dzieci;-).
Jolu ale cudne macie modelki,wyglądają obłędnie:-D.
mama Niki i Ja tobie życzę jak najszybszego zafasolkowania:-).

hejo. :-)

Joluś dziewczynki wyglądają jak modelki! a już na ostatnim zdjęciu - Amlelka jak pozuje. :-)

Mamo Niki, widzę że nie słuchasz się lekarza!!! :no::no: i faktycznie chyba za duże ciśnienie. Spokojniej. :-)

Mmatysia, wy to naprawdę jestescie niesamowici!!!! Tyle atrakcji dla dzieci!! super. Filip na pierwszym zdjęcieu jest wspaniały!!!!! :-) :-D :tak:

ja gdybym miała zmieniać zmieniłabym na cybexa, tym bardziej że w tym fiolecie mnie rozbroił! gdyby miał do tego białe wstawki, moja racjonalnosć poszłaby w ..... i bym go kupiła już natychmiast! :-p

Ostatnia edycja:
;-)Confi -dzięki za miłe słowa:tak:w zasadzie to nie menczyłam m zbyt wiele,mielismy tylko takie 3spotany:-Dwidać zbyt mało.Z Niki też mi tak zależało 3 miesiące starań myśłałam tylko o jednym,a czwarty miesiąc starań wrzuciłam na luz i się udało:tak:Więc i tu uzbroje się w cierpliwość prędzej czy poźniej sie uda:tak:.Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa:tak:
Mamamatysia-no fotki super,jak tam fajnie frajda była jak nic!Niki dzis nadal biegunko wa,może to faktycznie te ząbki bo i te nocne marudzenie.Dziś podałam jej jagody do picia ze słoika może pomogą choć troszke na biegunke.
Jolu-no to musze Cię bardzo pochwalić:tak:ja też dbam o badania !to najważniejsze tym bardziej że mamy takie fajne smyki do wychowania trzeba dbać o siebie,tak samo co 6mcy się badam u mojej gin.Zazdroszcze Ci tych obnizek z Next:tak:
A teraz zaczne objadać się z M pizzą -właśnie mi przywióżł:tak:no i zaserwuje sobie mojego ulubionego Drinka Bacardi+sok z białych winogron cytrynka i lód mniam mnaim dawno nie piłam drinków to dziś zaszaleje:tak:lece jejść.

hej M&msiku-i tam myśle że nic się nie stanie ,nie brałam dużo pigulek.

Jolu to poprosze o linka z Nexta-a potem prześle
Ci liste zakupów i jak będziesz w PL-to wyślesz mi pocztą;-):-)

Ostatnia edycja:
heloł wieczorową porą

Asiu - PIĘKNIE!!! zresztą Ty czy jesteś "przed" czy "po" fryzjerze zawsze wyglądasz szałowo

Sylwia - nie no.... bajeczny wyjazd - każdy z czlonków Rodziny mial ogromną radochę!!! Chłopcy największą - ale patrząc na Twój uśmiech na fotkach - widzę, że i Ty zrelaksowałaś się na maxa - suuuuper!!!

Pytałyście o wózek... no więc... z powodu Jagowych parametrow - wybrałam Delti Dot. (ten sam producent co x-lander). Jest duży w srodku, sklada sie w parasoleczke, wazy 8 kg, i super mi sie prowadzi z Jagą w środku (no i ma regulowane rączki dla M). Cenowo wyszedł mnie mało - więc reszta kaski bedzie schowana na Jagi "konto" - jakby coś się działo z tym wóziem, to i ja rozważam na nowo Callisto (moze za jakieś pol roku.... moze Jaga nie bedzie juz tak przybierała na wadze, i będę mogła wybrać wózio nie tylko funkcjonalne ale i z extra wyglądem )

mamo Niki - spokojnie.... masz jeszcze dwa miesiące... po prostu nie myśl o bobo.. Swoje róbcie, ale z testem poczekajcie - trzymam kciuki

Jolu - no bosskie są Wasze plażowiczki!!! Super mają kreacje, a sandałki no powałiły mnie!!!

ale z tą Marzenką wyszło... no pomieszały mi się daty.... nie mniej - jeżeli weszła na chwilkę na forum - to wie, że o niej myślimy - i jeszcze przed wyjazdem poczytała sobie życzenia....

Ostatnia edycja:
witam kochane:-)
Wczoraj zaszalałam wypiłam 3 drinki poczym był mi wesoło:-)no to zaszalałam:-D
Aga km-no to super że wybrałaś wózio:tak:no i jeszcze Ci kaska została no super.Piszesz że Jaga przybiera na wadze=w te upały coś je?Niki protestuje wogóle nie je mi obiadku ,wczoraj troszke zjadła pierogów ruskich i zupki jażynowej ,a tak to tylko mleko.Biegunka nadal jest ech.

Kurna dziś żar znów leke się z nieba nic tylko jechać na basen czy coś,a m nie bardzo ma chęci:no:chociaż mi właściwie przy @ też nie bardzo chce się pływać,trzeba by było jak to Asia stwierdziła-termosy zaaplikować;-):-).Także nie mam pomysłu na dziś-jutro to wiem że czeka mnie siedzenie w domku z Niki bo m jedzie na ryby do Czech.Rany mogło by być mniej upalnie.

Jolu -sorki zapomniało mi się-w baseniku nie jest duszno,są dwie ścianki boczne i jedna tylnia,między basenikiem a ściankami jest szpara więc nie ma źle pozatym w daszku są spore otwory na całości ażeby był fajny dopływ powietrza:tak:a pozatym przodem też wpada powietrze wogóle nie jest duszno:tak:jestem bardzo zadowolona z baseniku.Zakupilismy go w sklepie Praktiker:tak:wcześniej miałam mały basen nie sprawdzał się bo Niki wstawała i opierała się o scianki-wtedy woda się wylewała a ja bałam się że mała wypłynie z wodą -taki zniej kombinatorek:-DA wasze słoneczka wygladają jakby miały isc na plaże -super te stroje bardzo ładne:tak:a Niki ma podobne klapeczki -tyle że zielone i maleńkie bo rozmiar18:-)problem z zakupieniem jej jakich kolwiek fajnych sandałków.Ok uciekam bo z sypialni słysze mama mama mama:-Dnajlepiej jak ktoś spyta Nikusie -gdzie jest tata-a ona automatycznie praći ,a mama?-mama Czyta:-Da najbardziej wymiekam jak pytają a czyja jest Nicolka to wrzaśnie mamy:tak:uczą ją że jest babci czy taty,nie ma mowy ona wię że mamy i koniec:tak:ok uciekam moment laby i luzu się skonczył,to się nacieszyłam.paappa

Witajcie mamusie. Nie pojechaliśmy :-( tzn M pojechał sam. ja nie chciałam ryzykować braku lokum jadąc z Damianem. Nie wiadomo jakby to było ,gwarancji żadnej . Jednak M pocieszył mnie dziś bo tam od rana leje jak z cebra. Wczasowicze uciekają w popłochu . Chyba miało tak być ;-)
Ja od rana moczę się w basenie...jak się opaliłam w tej wodzie :szok::szok::szok:
woow. Musiałam uciec ze słońca by się nie poparzyć. Wystarczy na dziś , jutro powtórka :-D

Jolu wiem ,że klaps mi się należy :zawstydzona/y: w ogóle nie potrafię sobie zorganizować czasu. Żeby było śmieszniej, przed urodzeniem Damiana chodziłam regularnie i dbałam o wszystkie badania. Nawet wymuszałam czasem na lekarzach by badali mi piersi :-D
nie wszyscy się do tego garnęli niestety.
No nic, będzie się trzeba zebrać :sorry2:

Kasiu Damian tez nie spędza czasu w wózku, na ogół siedzi w ogrodzie albo jak idziemy na spacer to bierzemy rowerek. Jednak w podróży ten wózek po prostu nie ma sobie równych. Dzięki niemu zacheciłam się i nawet polubiłam jeździć pociągiem:tak::tak::tak:

Roxy ja dużo słyszałam o funkcjonalności Bee, jednak tu tez decydujące zdanie oprócz wyglądu ma cena. Senzz nalezy do cenowej wyższej półki ale Bee jest totalnie poza moim zasięgiem ;-)
Jednak masz rację...obawiam się nieco zimy. Zobaczymy jak to będzie. W razie czego mamy naszego Babywelta Moon na pompowanych kołach :tak: jeśli to tego czasu nie przeniesiemy się do bloku to tutaj będzie jak znalazł.

aha dziękuję za miłe słowa pod adresem mojej fryzury :happy2:
Jolu faktycznie na temat tej grzywki słyszę wiele opinii,ale większość pozytywnych ;-)
Ostatnio korciło mnie by coś zmienić...zapuścić...potem ściąć na ukos...ale w końcu dałam spokój. Zetnę jak już nie będę mogła jej znieść :-p

Aguś...jak Ci pisałam wcześniej widziałam tego Delti na żywo . Nie jest z nim tak źle pod wzgledem wyglądu. Na zdjeciech wyglada dużo gorzej. Mówi Ci to osoba zboczona na punkcie "dizajnu" :-D
no i dzięki za komplement :sorry2: tylko z tym szałowym wyglądem "przed fryzjerem" trochę się zagalopowałaś :-p muaaah :*

szkoda ,że dziś weekendowo pusto. Może wieczorkiem się zbierze zlot czarownic :-D
To pisałam ja...Jarząbek...
Miłego Dnia babeczki

Korzystam z pustki (bo ciężko mi się wbić w rozmowę:zawstydzona/y:) i przypominam o swoim istnieniu;-)
Tak przelotnie zajrzałam na forum i widzę ze humorki Wam dopisują. Ja po powrocie z obozu nie mogę się zorganizować, wszystko mnie wkurza. Najchętniej wróciłabym do lasu tylko tym razem z Zosią.
Nawet nie wiecie jak Po 10 dniach Zosia sie zmieniła...:szok:i z wyglądu i z zachowania. Jak się widzi dziecko codziennie to trudno to ocenić...teraz dopiero widzę jaka ona podobna do mojego M.
Oczywiście nie było euforii jak mnie zobaczyła wręcz przeciwnie - bacznie mi się przyglądała na odległość uśmiechając niepewnie (jak to robi do obcych) trwało to ok 2 godzin....:baffled:
Obóz super...polecam każdemu, w życiu nie robiłam takich rzeczy jak tam na obozie i wielu rzeczy nie miałam odwagi zrobić...mam nadzieje ze jeszcze kiedyś uda mi się pokonać strach i spróbować. Jak będę miała fot. to wrzucę.
Miłego weeekendowania Robaczki:-)

Heloł:-)

Asiu
Faktycznie zdjęcia marnej jakości;-), ale kolorek super!! Co do grzywki to powtarzać się nie będę....bo ktoś pomyśli, że Ci się podlizuję:-p
Co do wyjazdu to sama widzisz..."nie ma tego złego....;-)"

Sylwia
Zazdroszczę tak fajnie spędzonego czasu:-) widać, że wszyscy świetnie się bawili!

Jolu
Dziewczynki jak zawsze ślicznie się prezentują...teraz to tylko zabrać je nad wodę:tak:

Aga
Jak do tej pory to jeszcze się z Kasią nie rozstałam na więcej niż parę godzin..ale domyślam się jak to jest....widzi się u własnego dziecka wiele rzeczy, których się nie dostrzega jak się jest z nim na codzień....a napisz mi proszę na jakim to byłaś obozie ...bo ja nie bardzo jestem w temacie:confused:

U nas pogoda się spieprzyła....w nocy przeszły burze, popadał deszcz ...no i niestety od rana szare niebo:no:
Miłej niedzieli wszystkim!!

reklama

Aga
Jak do tej pory to jeszcze się z Kasią nie rozstałam na więcej niż parę godzin..ale domyślam się jak to jest....widzi się u własnego dziecka wiele rzeczy, których się nie dostrzega jak się jest z nim na codzień....a napisz mi proszę na jakim to byłaś obozie ...bo ja nie bardzo jestem w temacie:confused:

U nas pogoda się spieprzyła....w nocy przeszły burze, popadał deszcz ...no i niestety od rana szare niebo:no:
Miłej niedzieli wszystkim!!

Nino byłam na obozie przetrwania z moją służbową młodzieżą...nad Bugiem.
W Gdańsku aż miło się przebywa na dworze - szkoda tylko ze pada. A w nocy tak walnął piorun ze myślałam ze oberwał mój M. leżący bliżej okna :baffled:

Do góry