reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hej:-)
Ja też dzisiaj zmarzłam,brrrrr:wściekła/y:
No właśnie co z piątkiem???? Tez ma byc tak zimno-to ja dziękuje:wściekła/y:
Marzenko ja nawet nie wiem gdzie mam jechać a co dopiero droge zapamiętać:-D;-)

M&m,s...melduj się,gdzie jesteś????
Mama Niki...mam nadzieje że coś fajnego dla Nikolki znajdziesz:tak:
Tsarina...oby humorek Ci sie poprawił:tak:
Aga...jak wrócisz z zakupków to pochwal sie imprezką;-)

reklama
Dziewczynki ja na sekundę.
W sprawie piątku.Nadal aktualny.Chętne serdecznie zapraszam Spotkanie zwołuję na 11 (około bo wszystkie muszą dojechać).Niestety prognozy nie są zbyt optymistyczne:wściekła/y: no ale może chociaż nie będzie padać .W razie czego będziemy siedziały w domu:dry:.
Wszystkie propozycje i sugestie wrzucajcie na gg(postaram się być wieczorem) Niestety nie jestem w stanie ogarnąć forum bo szykujemy się do jutrzejszego otwarcia. A jutro i w środę cały dzień siedzę w pracy:sorry:

Ja też będę może troszkę późnij ,ale będę;-).Także Marzenko Roxy jak Ja trafię a Wy nie to będzie przypał:-D.
Matysia trzymam kciuki za Wielkie Otwarcie:tak:;-).

Ostatnia edycja:
no to przynajmniej wiemy, że będziemy w pięć... a reszta??? Aga??? Nina??? Madzia??? no i Marta...??? ale Ona się do nas nie odzywa... a Caryca nie dojedzie do nas???

Witam wieczorową porą i tempem ślimaczym ślimaka z refleksem szachisty składam urodzinowe życzenia
Damiankowi, Wiktorkowi i Tomciowi - zuch chłopakom i akrobatom
Majce co głową w stół uderza gdy burczenie z brzucha dobiega,
Zosieńce co obdarowuje świat szerokim uśmiechem

zdrówka, apetytu, ciekawości wielkiej jak kosmos, zwinnych rączek i szybkich nóżek a do tego uśmiechu rozbrajającego co z opresji gniewu rodzicielskiego wyciągnie w mig (rodzicom cierpliwości i polisy OC od pomysłowości pociech), wielu radosnych chwil z rodzicami, ukojenia wszelkich smutków w ramionach taty i mamy i ich mądrych osądach, no i póki co zabawy, zabawy, zabawy na czworaka, w locie ptaka, na barana i kolana, i na grzbiecie i..... (tylko nie wprost po jedzeniu;-)) Agula z Małgosią

Ostatnia edycja:
No ładnie ładnie a mnie to pominęły:-(a ja też wybieram się na spotkanko ,fakt że też niewiem gdzie jechać,ale zdam się na nawigacje i myśle że trafie do Matysi.M nieda rady mnie zawieźć,troszke mam cykora czy nie poblądze ,ale tak mi zależy ,że zaryzykuje .Nie znam numeru gg ,żeby pisać do Matysi:-(
Matysia-Udanego otwarcia życze i masy kliętów:tak::tak::tak:

Dzięki dziewczynki mam nadzieje że coś fajnego upoluje:-)

Dzień dobry w ten niesłoneczny dzień, niech szelmowskie uśmiechy naszych pociech rozpromienią ten deszczowy dzionek.

mamamatysia - udanego otwarcia i tłumu zakupujących klientów. Fajno macie ze spotkaniem, życzę pogody bo o resztę same zadbacie:-).

reklama
cześc dziewczynki,
wybaczcie, ale po pierwsze urwanie głowy - wiadomo :dry:
po drugie ciężko z netem i kompem się znaleźc. jak jedno jest to drugiego nie ma i odwrotnie...

Lot...ech jak to z dziećmi... najgorsze bylo to że mieliśmy godzinę opóźnienia. A z dziećmi to masakara. No ale przeżyliśmy.

Po za tym się nic nie dzieje. :-)
suknię wczoraj mierzyłam i jest prześliczna. Dziś jedziemy odbierać.

i padam na twarz.ech.

Ostatnia edycja:
Do góry