reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Zosieńko wszystkiego najlepszego z okazji 1szych urodzinek:)sto lat zdrówka szczęścia pomyślności!!!tony prezentów ,ogromu gości:tak:wiele radości oraz zawsze uśmiechnietej buźki:tak:buziaczki odemnie i Nicol:*:*:*

my już dawno po mszy,Nicol była bardzo grzeczna i cicha,doskonale wiedziała jak ma się zachować:tak:byłam pod wrażeniem:tak:o 15 przyjadą rodzice chrzestni na kawke i ciacho a potem grilek,tylko szkoda że deszcz pada ,więc m rozpali grila na balkonie:tak:powrzucam troszke zdięć z wczorajszej wycieczki do Czech i dzisiejsze :tak:
Miłego dzionka majóweczki:-)

reklama
Tomeczku, Majeczko i Zosieńko,
Wszystkiego:
najpiekniejszego,
najsłodszego,
najszybszego,
najbezpieczniejszego,
najśliczniejszego,
najkolorowszego,
najbardziej wypasionego!
Zdrowia, szczęscia i radości!
Happy-Birthday-.gif

Dziewczynki, nas nie ma z Wami bo:
* w zeszłym tygodniu urodził się Izie wujek, a moj kuzyn... i mama wujka bardzo źle znosi ciążę i ja jej nieco pomagam...
* mój Pan i Władca ma nowego szefuncia, który bardzo namieszał w naszym planie i wywalił wszystko do góry nogami...
* u mnie odzywa się przedwakacyjna choleryczka, więc chodze wkurzona jak hmm, to jak w tym przysłowiu, o wkładaniu kija w mrowisko, a ja jestem ta mrówką która tym kijem oberwala w głowe!

Tsarinko-to' dobrze że bliscy mogą na Ciebie liczyć:tak:Dacie rade poradzicie sobie razem z m z "szefunciem":tak:jakoś wszystko ogarniecie:-)A na wakacje ja jakoś nie widze perspektyw:-(lato spędzone przy domu,nigdzie w tym roku nie jedziemy:no:
Widze,że frekwencja malusia to i ja uciekam-dobrej nocy majóweczki:-)

Majeczko w dniu pierwszych urodzinek ,życzę Ci abyś nigdy się nie zmieniała i zawsze była taką wesołą rezolutną dziewczynką. Życzę ci także spełnienia marzeń i wesołego ,szczęśliwego życia. Całusy od cioci Confi i Damisia
14iohv9.png

Zosieńko kochanie...jutro złożę Ci życzenia osobiście i ten wpis to raczej tylko formalność tak byś kiedyś czytając to wiedziała ,że Ciocia Confi o Tobie pamięta
W Tak ważnym dniu pierwszych urodzin życzę Ci tego czego sobie kiedykolwiek zamarzysz. By te marzenia spełniały się szybciej niż zdązysz je wypowiedzieć, by w życiu wszystko przychodziło Ci łatwo i byś zawsze była tak pogodną dziewczynką jaką jestes teraz...Buziaki od nas...

2u8hufk.jpg

Ostatnia edycja:
Witam!
Wchodzę, a tu pusto... Maj się kończy, roczki prawie się skończyły, więc teraz to już nawet życzeń nie będzie...

m&m's - czytasz nas??? odezwij się! jak lot?

Miłego dnia dziewczynki!!!

Witam!
Wchodzę, a tu pusto... Maj się kończy, roczki prawie się skończyły, więc teraz to już nawet życzeń nie będzie...

witam kochane:-)tak tak cośik tu pusto....
U nas dziś szaro buro:no:nic mi się nieche :zawstydzona/y:Nicol zasnęła a na mnie czeka w kuchni stos naczyń po wczorajszej imprezie:no:kurcze zamiast czas spożytkować na swoje przyjemności to ja trace na wieczne zmywanie naczyń.Musimy po remoncie łazienki zainwestować zmywarke:tak:
Kochane mam prośbe:-)-czy możecie polecić jakąś dobrą książke????tak mi już brakuje czytania ,chętnie choć po troszke wieczorami bym sobie coś poczytała :tak::tak::tak::tak:

Jutro śmigam do kuzynki za Oławe,jej znajoma przywozi z Angli ciuszki Nexta i inne nowe z metkami -jade pobuszować może coś fajnego się trafi,jedyni minus że troszke musze jechać i sama,ale to jedyna okazja żeby cośik z superaśnego NeXta zakupić więc jade.Żal mi że Niki zostawie w dzień dziecka:-(no ale tylko ten dzień odpowiada mojej kuzynce.Pozatym Niki będzie mieć taki prawdziwy dzień dziecka-bo spędzony cały z tatą,a to rzadkość u nas,także tata zobaczy co córcia potrafi:-D
ok uciekam kochane bo naczynia same się nie pozmywają miłego dzionka :-)

Witam dziewczynki.
Ja ostatnio mam jakiś podły nastrój:-(a jeszcze ta pogoda buuu wiecznie zimno dzisiaj jak wyszłam to zmarzłam:sorry:.
Tsarina ten kawałek parodiowania E.Górniak podobał mi się na Top Trendy najbardziej:-D.
Mama Niki udanych łowów i zmywarka to świetny wynalazek:tak:.
m&m's jak Marzenak napisała czekamy na Ciebie;-).
Aga jak kinder grill???

Hej dziewczynki ;-)

Ja tak jak Kasia mam ostatnio humor aż płakać się chce, chodzę gryzę i najchętniej to spałabym cały czas :baffled: Dziś do tego dzieć jak nigdy poszedł mi spać po 11, i plus tego taki, że mogłam posprzątać pokój a minus taki, że ja już sie wybiłam ze snu :eek: i spać nie poszłam tylko robię, a to sobie pranie wstawiłam, a to umyłam podłogę w kuchni, tort na jutro w lodówce się chłodzi jeszcze jakieś ciasto wieczorem zrobię bo jutro T mają wpaść A pogoda lepiej niech się schowa jesień a nie koniec wiosny :wściekła/y: :evil::evil:

Mama Niki udanych łowów

M&m's odezwij się do nas

Aga zdawaj relacje z Kinder Balu, jak tam torcik???

reklama
Kasia, Kasica - no to zróbcie coś, żeby te humorki Wam się poprawiły, bo piątek tuż, tuż!!!

a kto w końcu będzie u Mmatysia? bo ta lista jakoś się nie utworzyła...

czy w ogóle spotkanko nadal aktualne? bo ja cały czas usiłuje drogę zapamiętać...

Do góry