reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK STO LAT DLA TOMCIA I MAJKI.KOCHANI ŻEBY KOLEJNE WSPÓLNE LATKA BYŁY RÓWNIE OWOCNE I SZCZĘŚLIWE DLA WAS I WASZYCH RODZICÓW.
mickeyfriendsballoons.jpg
Dla Majki buziol od Filipa.
Martuś już pewnie w Pl jesteś odezwij się jak możesz. Udanego pobytu i mam nadzieję że zobaczymy się u Matysi:-).
Fotki wrzucę jak zrobię;-).
Przyłączam się do apelu;-)

reklama
M&m,s...a ja właśnie chciałam Ci życzyc "szerokiego nieba" a tu czytam że Wy już chyba w Pl jesteście:zawstydzona/y:
To kochana miłego pobytu....przyłaczam się do apelu dziewczyn:tak: Noooo i mam nadzieje ze sie zobaczymy:tak:

To mój narożniczek i stolik,DSC01598.jpgDSC01599.jpg sypialka w wykończeniu:-)
acha jeszcze a na stoliczku mój drink....zdrówka:-D

witam majóweczki:-)
Cośik frekfencja słaba...nam dziś dzień bardzo sympatycznie upłynął -byłam z Nicol i z m w Czechach na rybkach,pogoda dopisała,świeże powietrze:tak:słóneczko górska rzeka,las,łąki czego chcieć więcej:-)teraz pieke ciasto.Jutro mamy roczek w kościele ,popołudniu zapraszam tylko chrzestnych na kawke i ciacho a wieczorkiem jakiś grilek,impreze Niki miała 3-ciego :-)
znajde moment to dam dzisiejsze foteczki:tak:ok uciekam ciasto kończy się piec:-)no i jakiś mały prysznic mnie czeka:tak:dobrej nocy kochane:-)
Kurcze zapomniałabym:zawstydzona/y:

MAJECZKO-wszystkiego najlepsego z okazji urodzinek!!!100lat dużo radości!!!!ogrom uśmiechów na buzi:tak:tone prezentów:tak::-)buziaki odemnie i Nicol:*:*:*

Kasia-śliczny narożnik!!!bardzo mi się podoba!!!stolik też świetny:tak:
M&M'S-udanego pobytu:tak:wypocznij i naciesz się że tu jesteś:tak::tak::tak:
Aga km-co u was kochana?jak idzie Ci z odstawieniem Jagi???
Jolu-co u was?jak słoneczka!odezwij się kochana bo tęsknimy!:tak:

Ostatnia edycja:
hej
po tygodniowej nieobecnosci skladam zyczenia dla:

IZY
DAMIANA
WIKTORA
MAJECZKI

Z okazji roczku,zyczymy duzo zrdowka,usmiechu kazdego dnia,gwiazdki z nieba marzen, ktore beda nadzieja na spelnienie i bezstrokiego dziecinstwa !
calusy od cioci Marty i Xavka.:-)

fnpg_img-e_donald_neffen_torte.jpgtorte.jpg
pencil.png

Ile godzin bije czas,
Ile lisci sypie las,
Tyle szczęścia i słodyczy,
W Dniu Pierwszych Urodzin e-ciocia z Nadinką Tobie życzy:-)
Zosienko Wszystkiego Dobrego:-)

BirthdayTatty.jpg

Kasia...super mebelki:tak:

Monia...pytałaś co kupiłam....ach chciałam coś sobie ale nic z tego,pare ciuszków Nadince i wózio;-)

Miłego dnia kobietki,my wybieramy się do Zoo,może dzis uwolnia zwierzaki;-)

AgA, Happy Birthday dla Zosieńki
2mepjr8.gif

Jak marzeń tysiące,

Jak kwiatów tysiące,
Jak motyli tysiące
Tak ja Ci składam życzenia gorące!
hu1uub.jpg

Zosieńko i Ago -
- wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!!

roczek.jpg

Kasiu - barrrrrdzo ładne mebelki!!!
m&m's - siostro moja kochana - mam nadzieję, że się spotkamy!!!
Roxy - a co to za nowy nabytek???

reklama
Do góry