reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc dziękuje Ci kochana, byłam u fryzjera półtora miesiąca temu , zmieniłam fryzurkę z długich na krutkie , zrobiłam pasemka blond ale te włosy tak szybko rosną że już mam dłuższe i centymetrowy odrost, a do tego bardzo szybko mi się przetłuszczają. Teraz idę 17 . 12 na pasemka, moż epoczuje się lepiej. Ale jestem taka bladA że aż strach , zawsze byłam opalona a teraz jak trupek wyglądam, ochyda. Dziękuje Ci kochana jeszcze raz. Buziaczki.
ilunka spokojnej przeprowadzki i tylko nic nie dzwigaj , buzka

reklama
Madziu napewno nie bede nic dzwigac, od tego jest M i jego przyjaciel ;-):-D
Jak narazie udalo mi sie podpakowac kuchnie i lazienke, az sie zaczynam bac soboty, bo wtedy beda przewozic juz wszytko :sorry:

Qrka wodna i mam nadzieje ze bedzie mi tam od razu internet dzialam, bo inaczej przeciez oszaleje ;-)

teraz zmykam robic obiadek dla mezusia :-D biedak pewnie znowu zjadlby konia z kopytami ;-)

Qrcze pisalyscie ze bedziecie miec tylko polowe wyplaty, jak jestescie na zwolnieniu lekarskim, tak naprawde jest w Polsce??
Tutaj nawet jesli dziewczyna przesiedzi cala ciaze na zwolnieniu i tak dostaje co miesiac cala wyplate, a to dlatego ze jest specjalna "instytucja" ktora pracodawcy zwraca do 75% pensji, ;-)
Ja strasznie sie balam ile dostane, bo slyszalam, ze ZUS rozlicza to tak, ze bierze srednia miesieczna z rocznych zarobkow, a ja na umowe o prace to od maja pracuje, a wczesniej mialam 3 miechy stazu, wiec nie mam rocznych wyplat... Balam sie ze dostane kolo 500zl max, a tu dzis mile (i zarazem niemile) zaskoczenie... Dostalam raptem ze 100-200zl mniej niz jak mi placil pracodawca sam, niebedac na zwolnieniu... Ulga nie z tej ziemi... U nas placa 100% i by sie niby sprawdzilo... mam nadzieje, ze kasa nie zmaleje i taka juz bedzie co miesiac :blink:owszem, mogloby byc zawsze wiecej, ale lepszy rydz niz nic :-D
Lece pichcic obiadek... Moze zajrze kolo 20. Buziaki:-p

hey dziewczynki moje kochane:-)
już wróciłam. byłam z moją przyjaciółką i jej dwuletnim synkiem u laryngologa:-)
po pierwsze bazylia24: gerbera ten krem możesz dostać w praktycznie każdej aptece :-)
po drugie kaatharina- i tak mnie nie dogonisz.hihi :-p:-p:-p
po trzecie- dziękuję:-):-):-):-)
po czwarte- narobiłyście mi ogromniaście straszną ochotkę na te krówki:-p:-p:-p
po piąte- co tam u Was? :-):-) jak dzidzie?:-):-):-):-)

kochane na pisałam do każdej podziękowania za wsparcie ale wszystko mi się wykasowało zamiast zapisać

dziękuje wam wszystkim że tu jesteście i że zawsze można z wami popisać. Duże buziaki.

On martwi się o nasz byt, o to by jego dziecko miało wszystko czego zapragnie (oczywiscie w granicach) rozsądku...

Oj, to moje kochanie też się tak zamartwia (i pewnie nie tylko moje)... ci faceci już tak mają. W końcu tak ich ewolucja ukształtowała! :tak:

Ostatnio któraś z Was pisała, ze robi taki albumik z fotkami maluszka, odciskami stupek i tak dalej... Widziałam takie albumiki w empiku i aż mnie korciło by kupić, ale T twierdzi, ze "po co ci takie pierdoły"... Dla mnie to nie pierdoła, a pamiątka na całe zycie, zarówno dla mnie, jak i maleństwa! Za parę lat zobaczy jaką było małą kropką:-) Dlatego chyba zakupie takie cos, albo poprosze tate by mi kupil na gwiazke, lub dal kase, bo pytal co chce na Swieta, aja mowilam ze nic :-p Mysle, ze to max 50zl kosztuje... Musze takie cos miec!!!!:-D

Ja tam bardzo żałuję, że nie mam takiego z dzieciństwa. Parę miesięcy temu wygrzebaliśmy u Teściowej taki albumik mojego M i jego siostry... ale było śmiechu i wzruszeń co nie miara! Ja swojemu maleństwu też na pewno zrobię taką niespodziankę, jak nie sama to właśnie taki "kupny" będę uzupełniać, poza tym w nich jest tyyyyyle miejsca na różne różności i tak naprawdę niewiele jest tego "fabrycznego" tekstu - służy raczej jako inspiracja. Fajna sprawa!

No a moja miłość zostaje w robocie do 3 w nocy... ehhh! Wczoraj o 3 wyjechał w trasę, zrobił 800 km (plus robota rzecz jasna) i o 22 wrócił. Na 7 rano znowu do roboty i tak mi biedak w środku nocy wyjdzie... Czasem się na Niego wkurzam, że nie dba o siebie i się przepracowuje, ale cóż zrobić, taka robota! :-(

PRINCESSTOPIC ja już Cię przegoniłam mam chyba ciut większy brzuszek od Ciebie w sobotę wstawię fotkę . a u mnie dopiro 17 tydzień. jak tak dalej bedzie to nie bede mogla sie ruszac hihi:-)

ale sie przd chwilka wscieklam :wściekła/y: Moj zadzwonil ze musza zostac dluzej w pracy :crazy: a tutaj juz obiad prawie gotowy, jak mnie czasami ten jego szef wkurza :wściekła/y: do tego meza szefem jest szfagier, czasami go nie rozumie, wie ze mamy napiety kalendarz z ta przeprowadzka to wymysla im jakas extra prace :wściekła/y:

reklama
Do góry