princesstopic
Majowe mamy'09
Dziękuję, kochana. To ja do apteki lecę. Pa!
nie ma za co kochana. to leć i uważaj na siebie po drodze:-):-):-) daj znać jak wrócisz:-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, kochana. To ja do apteki lecę. Pa!
madziulka nie ma sprawy po to tu jestesmy nie!!!!!okruszku.emi napisałaś tak piękne słowa że łzy mi pociekły po policzku, dziękuje Ci kochana nawet nie wiesz ile dla mnie znaczą takie słowa, dodanie otuchy i wsparcia.
Paula 7 i bazylia 24 też Wam bardzo dziękuje za podtrzymanie na duchu . Buziaki dla Was wszystkich.
super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!a ja normalnie farbuję włosy zwykłymi farbami i nic mi nie jest,
moja przyjaciółka jest w 8 miesiącu ciaży a nad ma praktyki fryzjerskie, codziennie farbuje komuś włosy i sobie czasem też i też nic jej nie jest. nie ma co się bać.
to przecież do krwi nie dojdzie. to przecież nasze włosy i tylko włosy:-):-)
nie bójta się hhihhiihi. trzeba wkońcu o siebie dbac. ciąża to nie choroba:-):-):-):-):-)
super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!
kokoszka- moj M tez zawsze ze mna jest i bardziej przezywa odemnie i tez jest wpatrzony w monitor jak dziecko ogladajace bajke...zabawne...super brzuszek!!! swietnie widoczny!!! a jaki duzy!!! fajosko!!!