reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam i skladam serdeczne GRATULACJEwszystkim rozpakowanym mamusia, ktorych grono z dnia na dzien sie powieksza:-)
Zauwazylam ostatnio tendencje spadkowa waszych postow :blink: caraz mniej nas oczekujacych a i te ktore sa juz niedlugo sie rozpakuja :tak:
barmankazycze jak najszybszej akcji porodowej i skrocenia Twoich cierpien Abys juz niedlugo mogla tulic swojego Marcelka :-)
Ja zaliczam sie do tych bezobjawowych ale mam jeszcze duuuuzo czasu do 30 maja a i maluszek jak nie bedzie chcial wyjsc to moze nawet czerwcowy bedzie a nie majowy :-D

postanowiłam że pojedziemy do szpitala, trudno ewentualnie mnie odeślą:zawstydzona/y:
już zadzwoniłam do męża, a ja ide pod prysznic....

olejek nie pomógł.... jak na razie...

barmanka79 trzymam mocno kciukasy :) ja juz na twoim miejscu dawno pojechala do tego szpitala przy takich skurczach. Co do olejku to go sprobuje jutro z samego rana bo teraz to chyba za pozno;/ maz na noc do pracy a tez latanie co chwila do kibelka mi sie nie usmiecha. Co innego latanie na samo siku.

barmanka- trzymam kciuki:-)

a dla zrealksowania przesylam wam fotke naszej zawsze usmiechnietej chrzesnicy:-)

Załączniki

• a1c6081804.jpg
    a1c6081804.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Moniqsan, Imagination, Sheeppy, Okruszku - serdeczne gratulacje dziewczyny!!!

Ankzoc ten skoczek jest rewelacyjny! też muszę o tym pomyśleć później.

Barmanka trzymam kciuki!!!

Dziś miałam okazję troszkę Was nadrobić i taka niespodzianka z rozpakowanymi dziewczynami! Ostatnio ciężko mi tu zajrzeć, bo Mała non stop chce jeść. Nawet do sklepu mam problem wyjść. Dobrze, że mąż ma urlop. No i mam nadzieję, że karmienie w końcu nam się jakoś ureguluje, bo na razie mam wrażenie, że nic innego nie robię tylko karmię.
Miłego wieczoru dziewczyny!!!

Do góry