patusiaaaa85
majóweczka '09
moniqsan fajnie ze masz juz to za soba
jak sie wogole fizycznie czujesz? poecieszylas mnie faktem ze nic sie nie dzialo a tu bach moze i u mnie bedzie podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę:-)Fizycznie czuję się genialnie. Jak przyjechaliśmy na salę po porodzie już wstawałam i czułam się super. nic nie bolało. Za chwilę poszłam pod prysznic.
Jedyne co odczuwałam to lekko krocze (no ale w końcu zostałam lekko nacięta - tylko skóra) przy normalnym siadaniu.
A teraz jest zupełnie dobrze![]()
olica- no witaj kochana , gratuluje ciazya ja cesarke bede miala z powodu duzej wady wzroku, na jednym oku -7,5 a na drugim -5,0 :-( przy porodzie naturlanym w oczach wytwarza sie cisnienie wewnatrzgalkowe ktore byloby dla mnie pewnym zagrozeniem..:-( stad cesarskie ciecie..
wiadomość od okruszka:
" dziś o 10:10 urodziłam synka-tymona:-) poród w pełni rodzinny :-) :-)
waga 3700g a mierzy 56 cm 10 pkt. Jesteśmy zmęczeni ale zdrowi i bardzo szczęśliwi :-).
gratulacje okruszku!!