Heja! Ja przybrałam strasznie... po porodzie schudłam strasznie, ale teraz ważę tyle, co przed samym porodem! :O Wyglądam tragicznie... no ale kupiłam tabletki, płytę Chodakowskiej i dziennik Chodakowskiej, więc mam nadzieję, że zrzucę trochę (chciałabym dużo) kg
Z Mileką żadnych kłopotów, śpi, bawi się, śmieje, głuży, rączki do buzi pcha i się ślini, więc może też już coś tam jej rośnie

Może będzie miała wcześniej zęby od jej 7 miesięcznej kuzynki hahaha Miała straszną wysypkę na buzi, doszłąm do tego, że to z żelu do kąpieli, dłuuugo jej to schodziło, potem miała popękaną skórę na buzi, odchodziła płatami... co ja się napłakałam ;(((( Teraz używam Johnson's Bedtime i jest to rewelacyjne! Do tego oliwka w żelu i nie ma żadnej reakcji uczuleniowej, więc tak jak z mlekiem po wielu próbach i błędach dozłam do najlepszych kosmetyków dla niej

I nie są wcale drogie, a byłam pewna, że Johnson's jest b. drogi! Do tego aktualnie jest przecena w rossmannie i to o kilka zł

Jestem zadowolona, jutro robię zapas
Milencia już wysoko trzyma główkę, jednak podciągać się nie chce, gdy ją trzymam za raczki, to główki nie chce podnieść, ale za to śmieje się jak szalona w takiej pozycji

No nic, przyjdzie i na to czas

W pionie ładnie trzyma główkę, chyba, że jest niewyspana, zmęczona, wtedy też nie chce jej się trzymać

Taki mój leniuszek ukochany
Chwalcie się zdjęciami Maleństw! Moja Milenka już wygląda tak:

Dokładnie tak, jak ja 23 lata temu!