Hej Dziewczyny, piękne Dzieciaczki!
Karoo moja Milencia też wczoraj miała szczepienia, musieliśmy przesunąć o tydzień ze względu na ten katar... Miała gorączkę i cały dzień marudziła, jednak wieczorem zasnęła sama w łóżeczku, z wycieńczenia chyba
ale za to dziś jak narazie (nie zapeszając) jest spokojna
EwaO moja córcia śpi w dzień około 3- 4h, reszta to oglądanie świata, zabawy na macie edukacyjnej i oczywiście rozmowy i tuli tuli z rodzicami
Śpi około 2-3 razy po 1,5h
W nocy też budzi się zazwyczaj 2 razy na jedzonko, a jak położymy ją o 23, 24 (nie zawsze chce zasnąć, jak my chcemy iść spać) to pośpi do 3 w nocy i potem budzi mnie po 6
Także jest ok
Ja dziś gorsze samopoczucie, od kilku dni nie mogę się wyspać, dziś od rana już walczyłam z krwią lecącą z nosa, powiedzcie mi czym mogę się skutecznie wzmocnić? Moje bóle żołądka, które zaczęły się w ciąży dokuczają mi coraz bardziej... już nie boli mnie tylko żołądek, ale i cały brzuch i klatka piersiowa, czasami nie mogę złapać oddechu ;((( No i oczywiście doszły mega wymioty
no nic, idę po skierowanie na badania krwi, lekarz powiedział, że mam przyjść po pierwszej miesiączce, a wczoraj się akurat skończyła
i co najważniejsze- była bezbolesna!! Żadnego Apapu, Ibupromu i Ketonalu! Żadnych kompresów, omdleń i wymiotów, od teraz mogę mieć miesiączkę nawet miesiąc xD
Ale mam za to inny problem... krocze... Dziewczyny, które rodziły mniej więcej tak jak ja, czyli 7 tyg temu, powiedzcie czy boli Was jeszcze krocze? Ja np gdy siedzę na kibelku, to czuję takie straszne parcie w dół i boli niemiłosiernie
Na przyszły tydzień mam termin do gina, ale przed wizytą chciałabym wiedzieć jak to jest Was.
Całujemy z Milenką! ;*