reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Natalia gratulacje! :*

DSC02307.jpgDSC02342.jpgDSC02349.jpgDSC02352.jpg

Załączniki

• DSC02307.jpg
    DSC02307.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC02342.jpg
    DSC02342.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC02349.jpg
    DSC02349.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC02352.jpg
    DSC02352.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 57
Natalia - Gratulacje, duży fajny chłopak :)
Maagisiaa - twoja też superaśna :) już się nie mogę doczekać aż moja skończy miesiąc i będzie taka fajnutka :)

Natalia ogromne gratulacje - byłaś dzielna, a Synek śliczny.
Maagsia Twój Skarb również :)

Kaskaleczna ogromne dzięki - za laktację nadal dobrą trzymam kciuki, skoro już ją rozbujałaś na dobre, to na pewno już tak zostanie. A faktycznie Twoja dzidzia szybciutko wszystko zaczyna - taka aktywna i silna :)

My też cieszymy się z każdego postępu - jak chwyta smoczek i sam wyjmuje, jak wodzi wzrokiem za nami, jak główkę leżąc na brzuszku próbuje utrzymać, jak się uśmiecha itp. Tych cudów u synka widzimy co chwilę coraz więcej. Macierzyństwo to najlepszy okres w moim życiu, mąż przeszczęśliwy - czego chcieć więcej...

natalia-gratulacje. dokladnie wiem co czulas bo u mnie bylo identycznie, tylko cesarka pod narkoza.wiec maluszka zobaczylam dopiero nastepnego dnia.

No a my zaczelismy miec problemy z kolka :-( moj biedny synus meczyl sie okropnie, ale wkoncu znalezlismy lek ktory dziala :) Wojtus rosnie jak na drozdzach, w tydzien przytyl 450g wiec jest fajnie :)

maagsia śliczna dziewczynka:) modelka mala

aaga trzymam kciuki za pierwszy spacerek:)

iwona a co to za lek, mam nadzieję że sie nam nie przyda ale dobrze wiedzieć tak na wszelki wypadek.

wszystkie nasze dzieci są cudowne.

macierzyństwo to naprawdę najpiekniejszy okres. co dziennie patrzymy jak te nasze szkraby się rozwijają, co dziennie zaskakują nas czymś. i rosną dosłownie w oczach. są takie kochane

Korzystając z okazji że malutka śpi chciałam się pochwalić i pogratulować wszystkim mamusiom :)

01.12.2013r. o godz. 12:30 przyszła na świat Lenka :) Waga 2890 i 54 dł. Poród siłami natury, dosyć szybki ok godziny po podaniu oct. Same 10 w skali Apgar, stwierdzona dysplazja bioderek - na szczęście dobrze rokująca. Malutka karmiona piersiom i mlekiem modyfikowanym średnio co 3 godz.

Kaskaleczna- na poczatku stosowalismy INFACOL, pomagal, ale po czasie przestal, bylismy u lekarza i kazal kupic bobotic. No i to byl strzal w 10!
Zadnej mamie nie zycze tego co my przechodzilismy. Siedzialam i z bezsilnosci plakalam razem z tym moim malenstwem.

reklama
No to się biedna Natalia namęczyła. Mój malutki za to jest łobuziak mało śpi a jak się przebudza to trzeba go bujac najlepiej żeby ciągle był przy cycu lub na rekach więc będziemy mieli pełne ręce roboty już dziś w nocy swojego męża wysiedliłam do drugiego pokoju bo wolałąm z małym spać a nie wstawać co godzinę, mam nadzieję jeszcze że mu się to zmieni. Pozdrawiam

Do góry