kaskaleczna
Fanka BB :)
Maagsia Twoja księżniczka rośnie jak na drożdzach. dziękujemy za wsparcie
Masz rację że macierzyństwo to dopiero początek życia. Nie rozumiem kobiet które narzekają że nie mają życia towarzyskiego z tego powodu. Wszystko można pogodzić jak się bardzo chce. To że jesteśmy szczęśliwe jest dla maleństw najcenniejsze. Z młodym już moją pracę odwiedziliśmy i koleżanki, które pracują w różnych sklepach w pracy nadrabaiamy zaległości-dzięki temu Synek przebywa z "obcymi" i nie boi sie ludzi.
Forum nasze lepsze jest niż psycholog to taka przyjaciółka od serca prawdziwa.
czasami mi się śnicie- istniejecei dziewczynki w mojej wyobraźni realnie
jak ten szybko czas leci- jutro Jakub kończy dwa miesiące- toż to szoook
pozdrawiam Was gorąco moje Kochane Przyjaciółki, dajecie siłę mi i dawałyście w czasie ciąży. jak to mówią razem na dobre i na złe....
Masz rację że macierzyństwo to dopiero początek życia. Nie rozumiem kobiet które narzekają że nie mają życia towarzyskiego z tego powodu. Wszystko można pogodzić jak się bardzo chce. To że jesteśmy szczęśliwe jest dla maleństw najcenniejsze. Z młodym już moją pracę odwiedziliśmy i koleżanki, które pracują w różnych sklepach w pracy nadrabaiamy zaległości-dzięki temu Synek przebywa z "obcymi" i nie boi sie ludzi.
Forum nasze lepsze jest niż psycholog to taka przyjaciółka od serca prawdziwa.
czasami mi się śnicie- istniejecei dziewczynki w mojej wyobraźni realnie
jak ten szybko czas leci- jutro Jakub kończy dwa miesiące- toż to szoook
pozdrawiam Was gorąco moje Kochane Przyjaciółki, dajecie siłę mi i dawałyście w czasie ciąży. jak to mówią razem na dobre i na złe....
Ostatnia edycja: