reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
ja ż wiki wyszłam 4 dni po urodzeniu ale tylko dlatego że strasznie padło a czekaliśmy na wózek.... teraz o ile nie będzie lało no i będę w stanie to jeszcze szybciej się wybierzemy

aaaaaaaaa zapominałam napisać fioletowa przykro mi z powodu @ ale chociaż uda ci się zrobić rentgena tego biodra

Ja tez mysle, ze jesli tylko pogoda dopisze, to szybciutko wyjdziemy na dwor. Oby tlko malenstwo bylo zdrowe i ja na chodzie:-) Z Melisa chyba pierwszy tydzien spedzilysmy w domu, ale teraz nie mam zamiaru tak dlugo czekac. wtedy byla beznadziejna pogoda no i tez nie mialam wozka.

Sweety, JaM - dzięki za odpowiedź, chyba ręcznie upiorę, bo szkoda mi czapeczki w razie czego... a podejrzewam, że ma też tekturę, jak tak szwt rozchyliłam......

JaM - ja mam kołderkę i poduszeczkę po Szymku, i dwie śliczne komplety pościeli z Kubusiem Puchatkiem, niebieskie co prawda ale co tam. Mama mi kupiła jedną różową :) Ale też dopiero za jakiś czas będę ją kołderką przykrywać, na początek jakiś cieniutki kocyk, bo przecież lato będzie.

a ja się zdrzemnęłam :D jakoś tak mnie chyba po świeżym powietrzu zmogło :D

własnie na tvn24 zaczyna się konferencja rutkowskiego i rodziców Magdy. I na co to i po co. Poza tym, jak człowiek skazany dzisiaj na 2,5 roku więzienia ma jeszcze śmiałość występować w roli mentora i upominać wszystkich co do niewinności innych osób...

właśnie oglądam ale się tłumaczą jak dziecko złapane za rękę na kradzieży a ta suka siedzi ja mimoza uuuuuuuuuuhhhhhhhhh wytargałabym ją za kudły normalnie

Rysica no widzisz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo (wloski) fotki z basenu bardzo chetnie, ja piore mojego m czapeczke w pralce i nic sie nie dzieje na szczescie
nikolaa ja nie wiem czy lekarz badal ta kosc nooswa na usg bo szybko bylo po ale lekarzowi ufam w 100%

tez ogladalam kawalek tvn 24 bez komentarza

pajkaa wstyd sie przyznac ale ja jeszcze z mala nie bylam ale ona na szczescie ma zabki za mna sliczne i zdrowe, moja mama tez takie miala,

no własnie mój to raczej nie bedzie chciał współpracować...a ona mi mówiła, ze najlepiej, aby dal sobie im wyczyścić ząbki :-D
Pajkaa - słonko...nie denerwuj się już;-).
Kup sobie prouro i łykaj codziennie jedną tabletkę, do tego probiotyk ginekologiczny jakiś i będzie ok. Niestety w ciaży bakterie mają zwyczaj powracać.
Aha - kup sobie lactacyd do higieny intymnej i chusteczki też lactacyd i używaj w toalecie. Ja tak robię. Od trzech tygodni w moczu w wynikach bakterie tylko pojedyńcze wychodzą.

Z Piotrkiem pierwszy raz byłam chyba jak miał 3 lata...i trafiliśmy na panią doktor, która mu nie podpasiła i potem długo nie mogłam go namówić. A teraz sam bez namawiania biega do szkolnego stomatologa...dzisiaj też był:-)

no wlasnie łykam... mam ten płyn do higieny ale zastanawiam się jeszcze nad jednym, czy aby te pojemniki są ok... chociaż powinny byc jalowe...

Pajkaa - dziękuję :) W sumie już się do tej fryzury przyzwyczaiłam... Odrosną ;) No ale na początku byłam załamana, że tak krótko. Ale dziś je myłam i zostawiłam do wyschnięcia i tak mi lekko było na głowie, i nic mi nie kapało :D bo krótsze łatwiej wytrzeć :D No i na basenie (a mamy zamiar chodzić raz w tygodniu do porodu) będzie moment, żeby wysuszyć ;P

Dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale dziś tak cudna pogoda - my już z Szymkiem byliśmy 2h na spacerku, jutro planujemy znów basen :D może fotki Wam mąż porobi mnie pływającej? :p chcecie? ;P No dzisiaj cudnie, Szymek na rowerku w rozpiętym sweterku jeździł i czapce baseballówce :D

a właśnie, mam pytanie, prałyście może w pralce baseballówki? bo ja mam Szymkową czapkę białą w szarą kratkę i przydałoby się ją odświerzyć po zimie i boję się o pralki wrzucić. Te daszki to z czego są robione? bo chyba nie z tektury??

ja juz muzszę iść, ale kupiłam gropuona i mam dopiero na 18 kwietnia:/

Pajka skoro az tak przeszkadza Ci moja osoba to masz racje,zniknij i bedziesz miala spokoj.. No i osiagnelas cel,zwrocilas na siebie uwage ogolu,nawet moja bo najmniej zwracalam na Ciebie uwage i bolalo,tak?

żałosna jesteś naprawdę... Twoja osoba jest tutaj dla mnie jak duch niewidzialna więc co ma mnie boleć??ja to mam głęboko w poszanowaniu...czy Ty się moją osobą interesujesz czy nie...ale najwyraźniej Ty masz problem ze zobą i z przyswojeniem niektorych informacji...ale szkoda strzępić sobie jęzor...

własnie na tvn24 zaczyna się konferencja rutkowskiego i rodziców Magdy. I na co to i po co. Poza tym, jak człowiek skazany dzisiaj na 2,5 roku więzienia ma jeszcze śmiałość występować w roli mentora i upominać wszystkich co do niewinności innych osób...

Rutkowski jest tak samo intelignetny jak Ci rodzice... broni swój swego...szkoda się już denerwować z tego powodu....

reklama
pajkaa ja tez sie zastanawiam nad tymi probowkami bo one raczej nie sa sterylne moim zdaniem powinny byc tez zamkniete w jakims woreczku bo ja dostaje probowke prosto do reki w nic nie zamknieta i tak naprawde nie wiadomo ile osob przede mna ja trzymalo

Do góry