my_sweety
Fanka BB :)
IiM - jak tylko będę miała siłę się ruszać po powwrocie ze szpitala, to idę z młodym na spacer:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pajkaa wstyd sie przyznac ale ja jeszcze z mala nie bylam ale ona na szczescie ma zabki za mna sliczne i zdrowe, moja mama tez takie miala,
Pajkaa - słonko...nie denerwuj się już;-).
Kup sobie prouro i łykaj codziennie jedną tabletkę, do tego probiotyk ginekologiczny jakiś i będzie ok. Niestety w ciaży bakterie mają zwyczaj powracać.
Aha - kup sobie lactacyd do higieny intymnej i chusteczki też lactacyd i używaj w toalecie. Ja tak robię. Od trzech tygodni w moczu w wynikach bakterie tylko pojedyńcze wychodzą.
Z Piotrkiem pierwszy raz byłam chyba jak miał 3 lata...i trafiliśmy na panią doktor, która mu nie podpasiła i potem długo nie mogłam go namówić. A teraz sam bez namawiania biega do szkolnego stomatologa...dzisiaj też był:-)
Pajkaa - dziękuję W sumie już się do tej fryzury przyzwyczaiłam... Odrosną No ale na początku byłam załamana, że tak krótko. Ale dziś je myłam i zostawiłam do wyschnięcia i tak mi lekko było na głowie, i nic mi nie kapało bo krótsze łatwiej wytrzeć No i na basenie (a mamy zamiar chodzić raz w tygodniu do porodu) będzie moment, żeby wysuszyć ;P
Dziewczyny, nie wiem jak u Was, ale dziś tak cudna pogoda - my już z Szymkiem byliśmy 2h na spacerku, jutro planujemy znów basen może fotki Wam mąż porobi mnie pływającej? chcecie? ;P No dzisiaj cudnie, Szymek na rowerku w rozpiętym sweterku jeździł i czapce baseballówce
a właśnie, mam pytanie, prałyście może w pralce baseballówki? bo ja mam Szymkową czapkę białą w szarą kratkę i przydałoby się ją odświerzyć po zimie i boję się o pralki wrzucić. Te daszki to z czego są robione? bo chyba nie z tektury??
Pajka skoro az tak przeszkadza Ci moja osoba to masz racje,zniknij i bedziesz miala spokoj.. No i osiagnelas cel,zwrocilas na siebie uwage ogolu,nawet moja bo najmniej zwracalam na Ciebie uwage i bolalo,tak?
własnie na tvn24 zaczyna się konferencja rutkowskiego i rodziców Magdy. I na co to i po co. Poza tym, jak człowiek skazany dzisiaj na 2,5 roku więzienia ma jeszcze śmiałość występować w roli mentora i upominać wszystkich co do niewinności innych osób...