Czytałam trochę na ten temat adopcyjny komórki/ gotowego embrionu/nasienia i to też dało mi spojrzenie z innej perspektywy trochę... Jednak nosisz to dziecko (nie swoje genetycznie co prawda) ale masz je pod sercem, masz 9 miesięcy czasu, czujesz ruchy, przyzwyczajasz się, tworzy się więź... Ma to jakiś sensZostała mi jeszcze oprócz aktualnej jedna próba z rządowego programu na własnych komórkach. Później tylko dawstwo ale tutaj nie mogę się przekonać. To jednak genetycznie nie będzie moje dziecko...
reklama
Devin
Moderator
A nadałaś immunologię, biopsja endometrium? Po 3 nieudanych transferach wypadałoby to zrobićNie tylko te które są standardem przed i po transferze
Ja miałam wynik 16 lekarz zwiększył dawki lekówJa właśnie odebrałam wynik i mam 15. Jestem w 6 dniu po transferze. Biorę prolutex. Wydaje mi się że to niski wynik. Co myślicie?
Karolina_123
Fanka BB :)
Dziewczyny informuję, że jestem po USG i jest widoczny pęcherzyk ciążowy w macicy o wielkości 1,55 cm
Także się nie poddawajcie, trzymam kciuki i wierzę, że niedługo i wy też będziecie mogły się podzielić radosnymi wieściami
Także się nie poddawajcie, trzymam kciuki i wierzę, że niedługo i wy też będziecie mogły się podzielić radosnymi wieściami
GratulacjeDziewczyny informuję, że jestem po USG i jest widoczny pęcherzyk ciążowy w macicy o wielkości 1,55 cm