Hej, a coś zmieniliście w lekach podejściu przy udanym transferze? Jak co pisz na priv. Ja jestem po 4x beta 0. 3 jednej klinice, we wrześniu świeży transfer też beta 0. Histero było, antybiotyk był, immuno zbadane teraz tylko antybiotyk i encorton mam brać. Mamy jeszcze zamrożone ale to już będzie 5ty transfer I nie wiem co jest powodem.. amh ok, może już wiek rocznik 85. Ale blastki są a ciąży brak. Nie badaliśmy zarodków. Kiedyś 3 naturalne ciąże, zdrowe dziecko. Ivf od 2 lat.Oj jak ja to znam. Po 4 transferze straciłam w ogóle nadzieję a 5 dał mi wymarzoną ciążę i córeczkę. To chyba jest tak, że często szczęście przychodzi kiedy się tego nie spodziewamy a jak na coś bardzo czekamy to często tego nie dostajemy
reklama
Hej, to miałaś z rządowego programu 2 pelne procedury? Ile w sumie jest 3 czy 4 na swoich? Bo do wieku 42 włącznie można, prawda?Została mi jeszcze oprócz aktualnej jedna próba z rządowego programu na własnych komórkach. Później tylko dawstwo ale tutaj nie mogę się przekonać. To jednak genetycznie nie będzie moje dziecko...
Zielonooka_92
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jestem 3dpt i mam dzisiaj takie skurcze macicy jak przed okresem. Nie jest to jakieś bardzo bolesne czy nieprzyjemne, ale jednak intensywniejsze niż przez ostatnie dwa dni (po transferze czułam czasem tylko lekkie ciągnięcie).
Zażywam magnez, mimo że pytałam o to lekarza i nie zalecił. O Nospie też się dowiedziałam z forum. I teraz nie wiem czy powinnam? Czy mam się martwić?
Czy to efekt progesteronu (przy transferze miałam progesteron 54) czy może kropek się po prostu wgryza? help
Zażywam magnez, mimo że pytałam o to lekarza i nie zalecił. O Nospie też się dowiedziałam z forum. I teraz nie wiem czy powinnam? Czy mam się martwić?
Czy to efekt progesteronu (przy transferze miałam progesteron 54) czy może kropek się po prostu wgryza? help
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Z takich podstaw to zwykła morfologia, żeby zobaczyć poziom płytek krwi, d-dimery, PT, APTT.Dziewczyny, jakie badanie robi się żeby wykluczyć ewentualną zakrzepicę? Ostatnio dokuczają mi nogi i zaczęłam sie obawiać czy od tej ilości leków coś się nie zaczyna dziać wolałabym to sprawdzić dla spokojnej głowy.
Kika87
Zaciekawiona BB
Hej, to miałaś z rządowego programu 2 pelne procedury? Ile w sumie jest 3 czy 4 na swoich? Bo do wieku 42 włącznie można, prawda?
Kika87
Zaciekawiona BB
Z rządowego miałam 3 została mi jedna na moich. Poprzednia miałam z miejskiego programu. Mam póki co 38 lat. Zdążę zrobić tylko jakość komórek jest kiepska.Hej, to miałaś z rządowego programu 2 pelne procedury? Ile w sumie jest 3 czy 4 na swoich? Bo do wieku 42 włącznie można, prawda?
reklama
Kika87
Zaciekawiona BB
Ja miałam podobnie tydzień temu. W dniu transferu i dwa dni po nim. Brałam przez dwa dni 3 razy dziennie nospe po dwie tabletki. W sumie wzięłam może 4 razy i mi przeszło.Dziewczyny jestem 3dpt i mam dzisiaj takie skurcze macicy jak przed okresem. Nie jest to jakieś bardzo bolesne czy nieprzyjemne, ale jednak intensywniejsze niż przez ostatnie dwa dni (po transferze czułam czasem tylko lekkie ciągnięcie).