reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

fioletowa no ja tam młoda się nie czuje przekraczam ta magiczną cyfrę która zawsze mnie przyprawiała o palpitacje serca i co nawet nie zapije tej 30:-D
iza to zostało ci jeszcze tydzień do cc???
aldo już niedługo znacznie zmalejesz:-) a co u ciebie???
ollena no ja też muszę zafarbować włsy kupiłam sobie farbę i stoi nie mam w ogóle siły tego robić a siwolce już widać jak cholera
sweety a ty świetnie wyglądasz w życiu bym ci nie dała 38 lat

reklama
Nikola juz w najblizsza srode mam termin CC:-) Takze musicie za mnie trzymac kciuki:-) Ja w listopadzie konczylam 30 lat i wiecie co najsmieszniejsze jest to, ze jak ktos mowi, ze ma 30 lat, to mi sie wydaje, ze jest starszy ode mnie:-) Mi sie wydaje, ze ciagle mam 27 czy 28:-)

Aldo - cieszę się bardzo, ze wyniki ok.
Ja wróciłam od gina, wszystko ok, dzisiaj miałam pobrany wymaz na GBS, wynik będzie w poniedziałek. Zastój w prawej nerce jest, więc wygląda na to, że lewa nerka odwala robotę za dwie. Uff...dobrze, ze juz niedługo. Następna wizyta za dwa tygodnie.

Wiecie, jak ja kończyłam 30 lat, to strasznie to mnie zdołowało, do tego stopnia, że pominęłam te urodziny, już wcześniej znajomym i rodzinie powiedziałam, ze ja w ty roku urodzin nie mam i bardzo proszę o nie przypominanie mi o tym.:-)

A teraz...dobrze się czuję w swojej skórze, gdyby mogło tak zostać, to wiek między 35 a 40 jest dla mnie optymalny.

Właśnie oglądam Fakty - słyszałyście co znalazła prokuratura w sprawie śmierci małej Magdy z Sosnowca?
http://katowice.gazeta.pl/katowice/...a__Czego_mama_Madzi_szukala_w_internecie.html

Ostatnia edycja:
Iza a jakoś mnie to dołuje, ważę już dużo, a przede mną jeszcze ze dwa miesiące przybierania na wadze ;-) ale jakoś to będzie, schudnę po porodzie, chociaż żadnych drastycznych diet nie będę stosować, bo zamierzam karmić piersią przez pierwszy rok, tak jak Aleksa. A pamiętacie, że jak dołączyłam do Was na forum to karmiłam Aleksa jeszcze? I pytałam jak go odstawić. A jak miał 12,5 mcy to się sam odstawił :-)
Nikola u mnie w porządku, brzuch rośnie i rośnie :-) a co u Ciebie? kiedy następne usg? moze sie dowiesz kto tam mieszka? Imie Liliana też mi się bardzo podoba :-)
Sweety wiek tak naprawdę określa chyba tylko poziom naszego doświadczenia w życiu. Ja mam tyle kumpelek, w tym obie moje szwagierki grubo po 30stce (36 i 39), moja przyjaciółka 36, a wspólny język mamy jak mało kto. Zazdroszczę Ci tej figury, pieknie wygladasz :) nie bylo mnie dosc troche wiec powiedz, co z tym CC u Ciebie?

bylam dzis u lekarza, z dzidzia wszystko ok, nie mialam usg, ale lekarz badal mnie przez brzuch, dostalam skierowanie na krew i mocz przez te moje ostatnie zle wyniki
problem z ostatnich dni nadal trwa

sweety gratuluje wynikow, sliczny brzusio, brr slabo mi sie zrobilo jak czytalam o tym Twoim goleniu brr, plakac misie chce jak czytam o malej Madzi
[*] masakra
nikolaa sliczna Dzidzia
ollena wspolczuje klopotow z autem
iza gratki dla Corki,dzielna dziewczynka, brawo, brawo, brawisimio,

Aldo suuper, ze jestes!! zostan juz! nie doluj sie waga, spadnie! ja tez sie doluje, ale nic mi to nie da niestety. Mam tez dosc chodzenia w tych samych ubraniach, wkurzaja mnie juz, mm namawial mnie zebym kupila cos nowego ciazowego, ale ja wolalam normalne kupic juz na pozniej a teraz nadal sie mecze w tym samym...ale dam rade.
Ty tez!!
Samochod nasz to Kia Shuma II, znalezli tyle usterek ze szok, ale spodziewalismy sie tego i specjalnie chcielismy podejsc do przegladu a dopiero pozniej naprawiac zeby juz naprawic to co oni chca..
A samochody chyba tansze tutaj, na pewno stac Cie na lepszy niz w PL.
Aldo no i zrob sobie wreszcie zdjecie brzuszka i pochwal sie!!!

IiM ja tez tam mam, ze wydaje mi sie, ze wszyscy sa ode mnie starsi, ja ciagle czuje sie jak gowniara ;-) zatrzymalam sie na wieku 23 lat i dalej nie rosne ;-)))
No i ja tez mam dreszczyk emocji zwiazany z mysla o porodzie...
Zazdroszcze nowego autka!

Sweety ja tez bym w zyciu nie powiedziala, ze masz 38 lat:-) sliczna jestes i mlodo wygladasz, do tego ta figurka:-) gin ocenial Ci mniej wiecej wage Pawelka?

witam sie a zarazem żegnam z tego wątku

jest mi troche przykro, ale co tam... jakoś przeżyję

IiM, nIKOLAA DZIEKUJE, ZE PYTACIE U MNIE WSZYSTKO OK

IiM trzymam za Ciebie ogromnie mocno kciuki:* złapiesz mnie na PW albo na wątku wrzesniówek albo staraczek

Pa

Pajka??????????????????? co sie stalo????????????????

Rysia wspolczuje z powodu kotow! :( ale one serio juz 3 miesiace u rodzicow sa?! nie wpadlabym na to, ze juz 3 miechy minely!

reklama
Pajkaa - co się stało? Uraziłyśmy Cię czymś?
Ja przyznam, że rzadko pytam, jeśli kogoś nie ma na forum, ale nie wynika to z lekceważenia. Myślami jestem ze wszystkimi.

Aldo - z moim cc jest tak, że ze względu na problem z nerkami (zastój, nawracające miedniczkowe zapalenie nerek) i dla mnie i dla maluszka będzie lepiej jak rozwiązemy ciążę troszkę wcześniej, żeby nie narażać go na koleny nawrót. I cc będzie mi robil nasz znajomy ginekolog.

Dziewczyny, bardzo dziękuję za miłe słowa, zdecydowanie przesadziłyście z komplementami.

Do góry