reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej, a coś zmieniliście w lekach podejściu przy udanym transferze? Jak co pisz na priv. Ja jestem po 4x beta 0. 3 jednej klinice, we wrześniu świeży transfer też beta 0. Histero było, antybiotyk był, immuno zbadane teraz tylko antybiotyk i encorton mam brać. Mamy jeszcze zamrożone ale to już będzie 5ty transfer I nie wiem co jest powodem.. amh ok, może już wiek rocznik 85. Ale blastki są a ciąży brak. Nie badaliśmy zarodków. Kiedyś 3 naturalne ciąże, zdrowe dziecko. Ivf od 2 lat.
Nie badaliśmy zarodków żadnych. 3 pierwsze transfery beta 0. Transfer numer 4 dał ciaze z serduszkiem ale poroniłam na 6+3, 5 transfer dał córkę. Też się dziwiłam, że lekarze nic nie zmieniają ale jak widać się udało wkoncu

reklama
Czy wy tam coś widzicie 6dpt? Czy ja głupia mam zwidy. Modliłam się i tą ciążę i jeszcze wczoraj byłam w kaplicy
IMG_20250205_065230.jpg
IMG_20250205_065322.jpg

Dzisiaj 2dpt, wczoraj dosłownie odrobina brązowego plamienia jednorazowo w trakcie dnia, a dzisiaj różowe. Progesteron z dnia transferu 29ng/ml, więc nie wygląda na to, że to kwestia tego. 🙄

reklama
reklama
Do góry