reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Pajkaa?????????? ja tez nie rozumiem

zapomnialam cos wam napisac
mala dzis miala wypadek w przedszkolu skakala az uderzyla w umywalke, gorne zeby luzne, mam nadzieje, ze jej nie wypadna plus rozcieta warga, dzis zostala u Babci,

reklama
Ollena - 3 m-ce może nie minęły, ale to w sumie ogłoszenie na całą polskę, więc chciałam jakiś większy tragizm mu nadać, żeby nie było komentarzy, że dopiero co oddane były i już im się domu szuka... dopiero pomyślałam po napisaniu ogłoszenia, żeby na fbk wrzucić... Troszkę to podkoloryzowałam. Ale ogólnie to się zgadza, a brat naprawdę w stanie tragicznym, a ja sobie z dwoma kotami, co chwila chorującym Szymkiem i małą Monisią rady nie dam bo chyba zwariuję...

a tak z innej beczki :
http://www.youtube.com/watch?v=l19Sx7gk9xI
Szymek tak już dzisiaj na rowerku zasuwał :D

Ostatnia edycja:
Rysia rozumiem, tak tez pomyslalam. Nie wiem co doradzic, obys znalazla kogos dla nich, bo szkoda kotow i Was tez...:(
A szymek super jezdzi, tylko zeby sie etraz nie nauczyl na 4 kolkach jezdzic i czuc sie bezpiecznie i zeby pozniej problemu z jezdzeniem na 2 kilkach nie bylo. No i siodelko na pewno musi miec wyzej.
A ile u Was stopni, ze jeszcze czapka potrzebna malemu?

Pajka wyjasnij zanim znikniesz:(

Cos strasznego z ta malenka Madzia, cala historia nie trzymala sie kupy i ja jestem tez pewna, ze to nie bylo tak jak media przekazywaly do tej pory. Zreszta co to za paranoja, ze matka podejrzewana w dzieciobojstwo uklada sobie wlasnie na nowo zycie w innym miescie. Zamordowali to biedactwo i mam nadzieje, ze winne osoby poniosa kare. Zeby tylko teraz mamusia sama nie wymierzyla sobie sprawiedliwosci... Brak slow...

Pajka nie znikaj. Ja tez tak jak sweety nie zawsze pytam o nieobecnych, ale naprawde jestem ze wszystkimi myslami.

Martusia wspolczuje wypadku coreczki, biedactwo. Na wszelki wypadek dobrze, ze sa to mleczaki, ale oby wszystko bylo OK. Ehh najgorzej jak cos sie dzieje dziciom.

Martusia ja mysle, ze nie wypadna.Moja kolezanka miala podobna sytuacje z coreczka, ktora miala 2-3 lata. Dentystka powiedziala, ze istnieje niebezpieczenstwo, ze zabki moga sciemniec, ale na szczescie tak sie nie stalo.

reklama
IiM myslisz, ze Pajka znika przez to, ze nie pytalysmy o jej nieobecnosc?
Pajka no weeeeeeez! ja nawet bym nie wymagala zeby ktos pytal gdybym zniknela:/ nie zachowujmy sie jak dzieci! MOU tak robila...

Do góry