reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
nikolaa poczekam - mi poprzednio tez tak wcześnie nic nie wyszło, więc tylko bym test zmarnowała, a nic by to nie wyjaśniło... poczekam i jak do urodzin nie dostanę @ to wtedy zatestuję :-)

Sweety tak tez myslalam...no ale to dobrze, bedziesz miala konkretna date porodu i maluszka szybciej :-) Dzis Ci gin powie kiedy cc?

Fiolet trzymam kciuki :-)

Ktoras pamieta ile ostatnio pisalam ze mam cm w brzuchu? Na dzien dzisiejszy 96cm..

Ostatnia edycja:
Witam!

ullana Trzymaj się ciepło, trzymam za was kciuki. A Inflancka faktycznie nie nastraja optymistycznie też tam spędziłam trochę czasu.
My sweety Super, że wyniki ok. Masz cc planowaną, czy jak się akcja rozpocznie porodowa?
Fioletowa Mam nadzieję, ze biodro jednak poczeka.
Rysica Jak Szymek sobie radzi? A fryzura nie jest zła, włosy szybko rosną. Ale znam ten ból niezadowolenia.

Ollena - nie powie, bo mnie cc będzie robił nasz przyjaciel, w innym szpitalu, a datę dokładną uslalimy w okolicach Wielkanocy. Mój gin jakoś się nie pali do cc.

Agula - to będzie planowane cc, akcja porodowa niesie za sobą ryzyko wywołania ataku kolki nerkowej.

Ostatnia edycja:
Sweety myslalam, ze Twoj gin to wlasnie ten przyjaciel i ze prowadzi Ci cala ciaze... pomylilo mi sie widocznie;-)
Super wygladasz, brzuszek malutki i zgrabniutki :-) Ciekawe jak duzy bedzie Pawelek.
A ja dzis do fryzjera ide :-)

Nie, nie prowadzi mi ciąży, bo musiałabym jeździć na każdą wizytę 70km. Ale cały czas jesteśmy w kontakcie, więc wie co i jak.
A ja dzisiaj postanowiłam poprawić, to co ostatnio nie do końca mi się udało przy goleniu, wzięłam nową maszynkę i pozarzynałam się jak prosię:szok::crazy:

Nikola - gratuluję zdrowego i dużego maluszka!!! :D

Fiolecik - ja tam trzymam kciuki za fasolkę:D:D:D

Ollena - nie pamiętam, ale chyba 94cm z tego co pamiętam...

Sweety - super brzusio!!!! Śliczny i zgrabny :)

Agula - w domu mu dobrze idzie jeżdżenie z jednego końca mieszkania na drugi, na dworze gorzej, ale dziś nie ma wiatru to będziemy próbować ;P Tylko Rysiek mu nie podniósł siodełka...

A my dzisiaj jedziemy złożyć dokumenty do Przedszkola w Warszawie koło moich rodziców...

reklama
Do góry