helol lasencje
no i dupa, @ przyszła z zaskoczenia ;-) teraz czas na badania
5 lat starsza od Ciebie ;P
moja prababcia hajtnęła się jak miała 34 lata - zdążyła urodzić 7 córek
wszystko przed nami
IiM to dlatego tak dopytywałam czy przypadkiem nie będziesz mieć cc 29 marca ;-) a baranka ci troszkę współczuję ;-)
fioletowa no ja tam młoda się nie czuje przekraczam ta magiczną cyfrę która zawsze mnie przyprawiała o palpitacje serca i co nawet nie zapije tej 30
gorszej 30 niż ja raczej nie będziesz mieć - ja byłam w ciąży z Arturem, leżałam w łóżku od ponad miesiąca z wstawaniem tylko do wc, przyjechała szwagierka z teściową, mama przyniosła mi obiad - ziemniaki z buraczkami na ciepło i zsiadłym mlekiem, pitu pitu zaczął boleć mnie brzuch, prawa strona, tak aż do łopatki, męczyłam się męczyłam, zwymiotowałam i zawieźli mnie do szpitala - najpierw na położniczy na badanie, potem na SOR, zbadali mnie, powiedzieli że i tak nic więcej poza no-spą nie mogą dać i odesłali do domu
tak wyglądały moje 30 urodziny ;-)
będzie co wnukom opowiadać, taka impra była ;-)
zapomnialam cos wam napisac
mala dzis miala wypadek w przedszkolu skakala az uderzyla w umywalke, gorne zeby luzne, mam nadzieje, ze jej nie wypadna plus rozcieta warga, dzis zostala u Babci,
martusia mój juz prawie rok temu [krótko przed wielkanocą] spadł ze stopnia i złamał zęba, ząb wbił mu się wargę [ten okruszek] zorientowaliśmy się że ma tego zęba złamanego i wbitego po kilku godzinach - podczas jedzenia, bo go strasznie warga bolała przy karmieniu - oczywiście do szpitala [sąsiadka jest anestezjologiem i powiedziała, żeby mu to sterylnymi narzędziami wyciągnęli] a potem do dentysty, trzeba było zaplombować, bo u niego aż do zębiny się złamał - teraz mamy kontrole co pół roku
ja bym wzięła młodą do dentysty - powie ci na co zwracac uwagę i kiedy kontrolować, u nas ząb nie obumarł, nie ściemniał, tylko jest złamany, ale różnie może być, lepiej sprawdzić