reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Hej babeczki:-)

Ullana kochana trzymamkciuki z calych sil i codziennie o Tobie mysle. Nie doluj sie tym co widzisz, musi sie u Ciebie udac!

Nikola super, ze wizyta udana i z maluszkiem wszystko dobrze. Teraz juz wszystko bedzie lecialo z gorki, anjgorsze te pierwsze tygodnie...no i koncowka:-)

Sweety wygladasz rewelacyjnie, miej sobie te swoje 38 lat, figure to masz taka, ze ja majac lat 18 takiej nie mialam. Zreszta 38 lat to bylo sporo za czasow naszych prababc :-) Gdybym miala zdecydowac sie na kolejna ciaze, to wlasnie w bedacw Twoim wieku.

Fioletowa to ja bede rodzic prawie na Twoje urodziny:-) Trzymam kciuki za pozytywny test.

Ollena co bedziesz robic z wloskami? Ja juz ufarbowalam i przed pojsc,em do szpitala tylk odswieze kolor - przy farbie dodali taki balsam odswiezajacy kolor do uzycia 15 dni po farbowaniu.

IiM bede podcinac, nie wiem jeszcze jak. Odrost mam juz pasemkowy, ale wstrzymam sie do maja, zreszta tutaj pasemka kosztuja majatek, szlag mnie trafia jak za moje 2 wlosy mam zaplacic ponad 50eu:/

Dzis mielismy przeglad auta, nie przeszedl, teraz naprawa nas czeka, kupe kasy itd. eh..
Wystalam sie u mechanikow, padnieta jestem, spac bym poszla.
Jestem doslownie co 1h glodna, zjem cos i jak sie nie najem bardzo to zaraz mnie ssie i mi slabo i mdlo...
Co chwile musze cos mielic:/

Hej dziewczyny
Rysica drugi podbrodek???? o czym Ty mowisz ?! ;) sliczna jestes, nawet i bez wlosow ;-) ja jestem duza i nie umiem podchodzic do tego na luzie :-(
IiM wow to juz tuz tuz :-) jak sie czujesz? stresik?
Ullana powodzenia, myslami jestem z Toba !
Sweety sliczny brzuszek i w ogole super laska jestes, zazdroszcze figury :-) ciesze sie, ze wyniki OK :-) moje tez juz w normie :-)
Ollena nam w UK zawsze nie przechodzilo nic przegladu ;-) a jakie macie autko? duzo tansze sa niz w PL, nie? Jak sie czujesz? :-) dzieki, ze o mnoie pamietasz, kochana jestes :*
Nikola sliczny dzidzius :-) 5 kwietnia? W Twoje urodziny zdaje egzamin na prawko :p trzymaj za mnie , moze pomoze :-)

reklama
Ollena wspolczuje czekania u mechanikow. My na szczesie kilka tyg temu sprzedalismy samochod i m dostal nowke sluzbowa, wiec nic nas nie obchodza awarie ani ropa i jezdzimy za darmo:-) W TR samochody sa duuzo drozsze niz w Pl i paliwo tez drozsze.

Aldziu stresu u mnie jakos brak. Ale wiesz, ja to raczej wyluzaowany czlowiek jestem:-) nastawiam sie pozytywnie i nie rozmyslam o tym co moze pojsc zle. Jakis tam dreszczyk emocji jest i bede sie stresowac, ale pewnie tuz przed operacja. Dobrze, ze u Ciebie sie uspokoilo. Kiedy znow bylas w szpitalu? Dlaczego tak sie stresujesz tym, ze jestes "duza" jak to napisalas. Nie martw sie tym, wiekszosc z nas tak teraz ma. Ja napuchlam, ze hej. W ogole strasznie zbrzydlam:-) Ale to przejdzie, nie ma sie co dolowac!

Bylam dzisiaj na szczepieniu z Meliska - przeciw ospie. Moja dzielna pannica prawie nie plakala:-)

Do góry