reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2019

Na razie nie mam nic. Czekam na wyniki posiewu pochwy, bo skrocila sie bez przyczyn zadnych. Pozniej zobaczymy jaka decyzja :-)

reklama
Mi lekarz powiedział że nie da nas do szpitala bo po kilku dniach mnie wypiszą i zrobią to samo co on czyli dadzą leki i założą krążek. Plus oczywiście leżenie.
Z kolei polożna pisała mi że po 2 tygodniach może się ustabilizować i kobiety wracają do względnej normalności. Jedynie zależy mi na szkole rodzenia. Myślicie że to możliwe ? Oczywiście bez żadnych ćwiczeń

To trzymam kciuki. Który tydzień ?
Ja się nie spodziewałam takiego obrotu spraw....
28+2
Tego sie nie da spodziewc jesli nagle spada taka wiadomosc ze ni z gruszki ni pietruszki szyjka sie skraca...

Szkola rodzenia z siedzeniem dlugim to nie najlepsza opcja chyba...

28+2
Tego sie nie da spodziewc jesli nagle spada taka wiadomosc ze ni z gruszki ni pietruszki szyjka sie skraca...

Szkola rodzenia z siedzeniem dlugim to nie najlepsza opcja chyba..

U mnie to był poród przedwczesny albo mam wrodzoną niewydolność
Też tak myślę ale zobaczę co lekarz po kilku kontrolach powie.

@luigi89 ja tez mam zagrozenie przedwczesnym porodem i tak tez zostalam przyjeta do szpitala, ale jak wiadomo tu sie czeka na wyniki wiec czekam nadal na posiew i zobaczyny co tam bedzie za decyzja w przyszlym tyg. Tak czy siak zebys wiedziala ze nie jestes sama :-)

U mnie to jakby już się ten przedwczesny poród w środę zaczął.
To jesteśmy razem i odliczam dni do tych bezpiecznych

Już nawet o to leżenie nie chodzi bo to się wytrzyma ale mi bardzo zależało na szkole rodzenia bo to moja pierwsza ciąża i chciałam się przygotować.

Mi żadnych badań i nic nie zlecił lekarz. Może to w moim przypadku zbędne. A ten posiew to nie wiedziałam że się robi przy takim zagrożeniu jak skracająca się szyjka

reklama
Dziewczyny życzę Wam, żeby wszystko było dobrze. Jestem z Wami myślami i będę trzymać kciuci, żeby maluchy wolały zostać narazie w brzuszkach. Szpital to nie za przyjemne miejsce, wiem bo się w pierwszej ciąży należałam na patologii. Wtedy myślałam, że jest mi ciężko, ale teraz jak w domu mam małe dziecko to wizja pójścia do szpitala to koszmar. Jednak zrobimy wszystko, żeby nasze maleństwa w brzuszkach były bezpieczne, więc i to damy radę znieść. [emoji173] trzymajcie się!

Do góry